Аранжиране на маса - 9

• 59 320
  • 632
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
Къде успяваш да съхраниш?

# 571
  • София
Из вкъщи. И имам голямо мазе с рафтове. Поначало и голям таван имаме, но първо му трябва ремонт.

# 572
  • София
Този път трапезата е посветена на ябълките. Обичам битовия стил, обичам есента, обичам вкусните дарове на природата. 🍎🍏🍎🍏🍎
Напоследък много ми харесва и карето.😍
Хубав ден!

# 573
  • София
Подредих една последна за тази година морска трапеза в чест на идващите почивни дни когато за последно ще се насладя на морето.💙🌊🌊🩵🌊💙
Да сме здрави и догодина да се радваме на лятото отново!☀️

# 574
  • Вила Великула
Яна, страхотна е масата. Много обичам морските маси и носталгично си ги подреждам до късно лято.
Май е време и за есенни маси.

# 575
  • София
Благодаря, Пипилота! Вчера прибрах всичко морско, изчистих и подредих декорация в лилаво и бяло. Есенните мисля да извадя към 1ви октомври. Simple Smile

# 576
  • София
Вече няколко пъти изказах възхищението си от Яна, от събрания набор посуда, аксесоари, от вдъхновението и ентусиазма! Сега обаче искам да кажа колко завиждам на семейството И.
Давам си сметка в това забързано ежедневие, колко мило, гриживно и уютно е някой да те посреща всеки ден с такова внимание и отношение! Браво Яна (аз и във ФБ се възхищавам и наслаждавам на твоите красоти)

# 577
  • София
Ооо, много благодаря! Честно да ти кажа, зависи си от хората. Тези, които са като нас запалени по красотата и декора, го оценяват. На други изобщо не им прави впечатление. Вкъщи са по-скоро от вторите. Даже ми се чудят и го подминават. Simple Smile

# 578
  • sofia
Адашкее това са уникални маси , които правиш - направо съм без думи

# 579
  • София
Когато си запален по аранжиране на маси, няма как да не си купиш нов тишлайфър и свещи от Солун и да не наредиш една трапеза за закуска на терасата в Сарти. 🏡🏖☀️
Имаме си и местен домашен любимец🐈

# 580
Прелестно местенце, Яна. Сарти ми е гръцкия Златни пясъци от преди презастрояването. Живата ти декорация е един път. 😸

# 581
  • Австрия
"Луд умора няма!" Няма да е пълноценна почивката, ако не се подреди поне една маса Laughing И мен много пъти ме засърбяват ръцете, но снимките с телефона не ми се получават.. Много са хубави есенните маси, Янче, особено ми харесва тази с нара - разкошна е! И морският рънър съчетан с възглавничките - чудесно е Heart Eyes

Още не ме е споходило есенното вдъхновение, затова нещо.. неопределено Wink

efeu25_1а by Dimitrana S, auf Flickr

# 582
  • Вила Великула
Димс, никак не е неопределено. С тези чемшири /ако не се лъжа/си ми е точно есенно. Много красива маса, както и всички твои маси.

# 583
  • София
Днешната ни семпла, гръцка масичка за закуска. И нека слънцето пече.💛☀️

# 584
  • Sofia
Димс, никак не е неопределено. С тези чемшири /ако не се лъжа/си ми е точно есенно. Много красива маса, както и всички твои маси.

Бръшлян е това.
DimS, стилно и нежно в пастелните сиво-зелени тонове.
Като че ли за пръв път виждам подложки в твоите аранжировки.. може и да греша..
Сега видях, че май са салфетки, добра хрумка!

Общи условия

Активация на акаунт