Аранжиране на маса - 9

• 68 932
  • 746
  •   2
Отговори
# 735
  • в сърцето на един мъж...
О, много хубаво! Честито!

# 736
Не знам дамата от томболата ли имаш предвид или аз с поощрителната награда Simple Smile. Но да, много се трогнах като си чух името. Зарадваха ме много!
Разбира се, теб, от томболата май не пише тук. Честито, още веднъж! 🌹

# 737
  • София
Благодаряяяя😘

# 738
  • Австрия
Момичета Hug
Във Фейсбук има най-различни групи.. групата, за която стана въпрос, се нарича 'Аранжиране на маса' и който има ФБ профил би могъл лесно да я намери и се включи при интерес Hug Само да не затихне съвсем темата тук Smirk
За и на Янчето (дано нямаш нищо против това обръщение, ако имаш - казвай Grinning) много се радвам! Далеч не всеки притежава такъв ентусиазъм и неизчерпаема енергия от идеи и сили за реализациите им Sunglasses

!!! Темата е вече на 50-та страница. Има ли желаещ за направата на нова (надявам се!)? И сега е момента за предложения за началната страница.. Та.. много моля Hug

# 739
  • София
Вечерна трапеза в тъмно синьо и бежаво 💙💙💙💙💙
П.С.-Това е последната ми за тази година есенна маса, следват зимни и коледни.🎄❄️☃️

# 740
DimS, iana28 Честито и на двете, заслужени награди.

# 741
  • София
Тази неделна вечер трапезата съчета две различни теми и цветови комбинации. Първо исках да наредя маса във винено заради новата винена, дантелена купа. В същого време се сетих за маслинова маса (бях редила такава преди време, но нещо не останах много доволна Simple Smile).
И в крайна сметка си казах защо пък да не пробвам две в едно.
И ето, можело и така...представям Ви виненомаслинова трапеза за една стилна, приятна неделя вечер!
🫒🫒🫒🫒🫒
Хубава да е и Вашата вечер и да е лека работната седмица!

# 742
Яна, вместо да се изчерпваш, ти ставаш все по-добра в аранжирането. ✌Има средиземноморски шик в така подредената маса.

# 743
  • София
Ооо, много благодаря! Наздраве! Simple Smile

# 744
  • София
На 26.11. сряда синът ми имаше имен ден - Стилиян Simple Smile. Той много обича да организира партита с екран, презентация,  игри, тематични декори.
Тази годината темата беше "Зелен музикален имен ден"(свързан с опазването на природата).Обещах му да подредя тематична маса за гостите, хем музикална, хем зелена. Ето я и нея.
🌿🎤🌱🎧🌿🎹🌱🎥

# 745
Да ти е честит, здрав и щастлив, Янче! Красиво се е реализирала тематиката.

# 746
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт