Фалшиви ли са положителните ревюта в Healee?

• 870
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Използвах услугите на един гастроентеролог чрез здравното приложение Healee. Казва се Владимир Драганов, избрах него, тъй като има над 1000 положителни ревюта за него от пациенти. Обаче аз хич не останах доволна. Но ми стана много странно, как така от толкова народ, само на мен не можа да помогне. Вие имали ли сте досег с това приложение? Дали всички доволни пациенти не са продукт на мошенически трикове?
Не че вече има голямо значение за мен, аз така или иначе се отказах от този доктор, но все пак ми стана любопитно.

# 1
  • София
Да, имала съм, особено през Ковид и особено за второ мнение по документи. Оставала съм доволна и съм оставяла положителни оценки.

# 2
Съмнително изглежда. Само той е с над 1000 положителни мнения, всичките 5 звезди.. В SuperDoc има много по-малко оценки и е доста назад в класацията.

# 3
  • София
Сега и аз го гледах, съмнителни са толкова анонимни оценки. Но в superdoc нещата не изглеждат съмнителни, поне според мен:

# 4
  • София
Конкретният лекар не го знам кой е, но и лекарите са хора.
Писала съм как репродуктивен лекар преди няколко години буквално си остави ръцете при лечението ми и само дето не ме уби, та и досега потръпвам от името му. Същият подходи много адекватно при племенницата ми и тя бързо се сдоби с близнаци и си разреши съответния проблем, който лекуваше.
Сега аз навсякъде се оплаквам от него, тя ходи му пали свещи за здраве и му е благодарна до живот.

# 5
  • София
Не мисля, че са фалшиви.
Патила съм си от "светила", особено едно огроооомно "светило" в гинекологията. След две консултации с него тотално се отказах да търпя грубото му отношение. Но други жени го боготворят с думите, че "той може да опак човек, ама много си разбира от работата".
С впечатление съм, че адски много хора търпят грубо отношение от лекарите, само защото са им препоръчани, уж били топ и прочее. И съответно оставят положителни оценки, щото си мислят, че в крайна сметка са доволни.

# 6
Така е, наистина. Понякога едни са много доволни от даден лекар, други пък са крайно недоволни. Благодаря за отговорите.

# 7
  • София
Гугъл предлага услуга пакети и могат да се купуват отзиви, така че изобщо няма да се учудя

# 8
  • София
Гугъл предлага услуга пакети и могат да се купуват отзиви, така че изобщо няма да се учудя

За healee?

# 9
  • София

За healee?

За навсякъде където има бизнес профили и възможност за обратна връзка. Не виждам защо Healee да е изключение. В гугъл има фалшиви акаунти и си слагат сами оценки, точно както в гореспоменатия или Супердок си прави акаунт човекът Х, записва си час, потвърждава си го от личния профил и след това си дава оценка. Същото е и да си купи подобни. Поне така си мисля. В днешно време за пари и слава както се казва хората са готови на всичко. А и пазара го предлага според това.

Общи условия

Активация на акаунт