Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 068
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Lex,не знам колко е нормално...но и на мен ми се случва понякога.Мнпго е неприятна тази болка.😕

# 601
Около срамната кост ме боля с първата бременна, казаха ми, че се разтяга симфизата и от това ме боли така силно.

Почнах да вдигам май кръвно и се стресирам

# 602
  • Хасково
Около срамната кост ме боля с първата бременна, казаха ми, че се разтяга симфизата и от това ме боли така силно.

Не се стресирай изобщо,аз съм през 6ч на допегит май беше за кръвното и пак го държа около 110-120 а съм с адски ниско чак границите събирам, инсолин заради диабета, удърни дози магнезии и но шпа защото не мога да мръдна от кръста и честно казано нямам търпение вече да дойде 22.11 за секциото😞😞😞😞добре че го изместиха за 36седмица че иначе не се търпи

# 603
И аз имам от време на време болки в срамната кост. Не съм го споменавала на АГ, защото предполагам, че е нормално (аз за всичко така предполагам). Не са много силни и са моментни, поне при мен.

Аз имам друг леко неудобен въпрос, който не смея да задам. На някоя случвало ли й се да й се подуят срамните устни. При ходене до тоалетна, не знам от напън ли се получава, но дясната ми срамна устна се подува много. После се оправя. И за това си казвам, че е нормално, ама реално от време на време ме притеснява. 🫣 Не боли, усеща се все едно се събира изведнъж кръв точно там и после се разнася. Не знам дали звучи логично обяснението ми.

# 604
Аз днес бях на 3та ФМ (29г.с.) и всичко е наред. И мен бяха наплашили с водите на горна граница, но сега уж са в норма. Бебче върви около седмица напред. Всеки път се крие с ръце да не могат да го снимат, този път даже и крак беше вдигнал и си го държеше пред главата 😂

Сега да се оплача.. Хораа много ме боли. Онзи ден ме заболя левия крак на свивката над бедрото и мислех, че нещо съм разтегнала. Днес си отидох на феталната, прибрахме се и пред вкъщи да сляза от колата и до там. Така ме заболя, че не можех да мръдна. И започна да ме боли и срамната кост и се чудя нормално ли е? И ще спре ли? Или тая мъка ще си е до раждането?

Lex, ти прави ли нещо с цел намаляване на водите?

# 605

Не се стресирай изобщо,аз съм през 6ч на допегит май беше за кръвното и пак го държа около 110-120 а съм с адски ниско чак границите събирам, инсолин заради диабета, удърни дози магнезии и но шпа защото не мога да мръдна от кръста и честно казано нямам търпение вече да дойде 22.11 за секциото😞😞😞😞добре че го изместиха за 36седмица че иначе не се търпи
Като теб съм, по същия начин. Плюс нещо психиката ми пак гърми. Но моят термин е 30.12

# 606
Аз днес бях на 3та ФМ (29г.с.) и всичко е наред. И мен бяха наплашили с водите на горна граница, но сега уж са в норма. Бебче върви около седмица напред. Всеки път се крие с ръце да не могат да го снимат, този път даже и крак беше вдигнал и си го държеше пред главата 😂

Сега да се оплача.. Хораа много ме боли. Онзи ден ме заболя левия крак на свивката над бедрото и мислех, че нещо съм разтегнала. Днес си отидох на феталната, прибрахме се и пред вкъщи да сляза от колата и до там. Така ме заболя, че не можех да мръдна. И започна да ме боли и срамната кост и се чудя нормално ли е? И ще спре ли? Или тая мъка ще си е до раждането?

Lex, ти прави ли нещо с цел намаляване на водите?

Не. Просто ми казаха, че трябва да ги следим, защото бяха наистина на горната граница. Питах, ако се случи така, че се надвишат какво следва и ми казаха, че се започва с диета, имало и медикаменти, които също помагали, ако няма полза от диетата и крайни ситуации вече не сме обсъждали. Продължих да си се храня нормално и за сега всичко е ок, надявам се така да сме до края.

# 607
По принцип водите се вдигат от прекалено мн въглехидрати и малко протеини

# 608
Ами аз съм на нисковъглехидратен режим от 2 месеца, но ефект няма.

# 609
И аз имам от време на време болки в срамната кост. Не съм го споменавала на АГ, защото предполагам, че е нормално (аз за всичко така предполагам). Не са много силни и са моментни, поне при мен.

Аз имам друг леко неудобен въпрос, който не смея да задам. На някоя случвало ли й се да й се подуят срамните устни. При ходене до тоалетна, не знам от напън ли се получава, но дясната ми срамна устна се подува много. После се оправя. И за това си казвам, че е нормално, ама реално от време на време ме притеснява. 🫣 Не боли, усеща се все едно се събира изведнъж кръв точно там и после се разнася. Не знам дали звучи логично обяснението ми.

Ох според мен е от циркулацията на кръвта. И аз се бях подула по едно време. Даже имам 2 вени издути Cry(( ама АГто ги видя и рече, че няма страшно.
Опитай се да не се напъваш:/ доколкото е възможно.

Аз от тая вечер се разкихах и разсополивих и явно ковида няма да ме подмине :/ а тъкмо почнах да ходя до офиса да се довършвам последните задачи, че и за ваксина се записах Sad
От толкоз добавки и витамини не знам как може да му лови вирус 😃

# 610
Момичета, колко е нормално да ви боли кръста ниско долу? Днес следобяда си ме наболява доста сериозно….

# 611
Аз имам болки вече 10тина дни, чак накуцвам, но при мен започнаха от тазобедрената става и отидоха нагоре към кръста и гърба, но като усещане нямат нищо общо с контракции и тн. Ходих на кинезитерапевт, каза ми, че по време на бременност такива неща е напълно нормално да се случват.

# 612
Мина ми феталната морфология, бебко си се движи седмица напред, всичко е наред. През половината преглед си ядеше ръчичката 😊 Измери го 1530 грама, на мен ми се струва малко, но Димитрова каза, че си е напълно в нормите.

А аз утре или вдругиден ще ходя да ми видят една подкожна пъпка на бедрото, която стана огромна и подута. Сигурно пак в Марковс ще ида, че имат часове тази седмица.

# 613
Момичета, малко деликатен въпрос - Освен ако не ви е забранено от доктор, вие правите ли секс последно време? Аз имам много силно желание, но мъжът ми ме отбягва. Странно му е, че има бебе в корема, страх го е да не му направи нещо и никакви мои логични обяснения не помагат. И предния път беше така, после като родих обаче, рязко ми спадна всякакво желание, а той тогава вече много искаше. Сега се опасявам, че ще се повтори картинката Confused

# 614
Рядко. Аз нямам много желание. На никъде не ми е удобно с този корем, а и след секс получавам болки и стягания в корема, така че рядко се лъжа..въпреки, че мъжа ми иска, ама...ще си почака още за пълноценен сексуален живот. 😃

Общи условия

Активация на акаунт