Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 23 114
  • 768
  •   1
Отговори
# 765
За помпата аз мисля за всеки случай да си взема една и при нужда мъжът ми да я донесе, не знам как и дали ще тръгне кърменето. Имам голямо желание, но в крайна сметка ще видим какво ще стане. smiley_flower, в коя болница планираш да бъдеш?

# 766
# 767
Благодаря на всички  включили относно въпросът  дали ще успее да набере се основава на това колко наддава бебето за 2 седмици.Естествено ,че искам да набере колкото се може повече,но остава многл малко време и за това попитах дали има възможност за 2 месеца да качи поне още 500 грама.Отностно хранителния ми режим съм писала по-горе .цял живот съм спортувала активнно (гимнастика) и съм привикнала към определен режим на хранене,за мен е непосилно да го променя за това питах дали е удачно да започна прием на протеин,тъй като лекарят ми каза ,че теглото на бебето е нормално и всичко е окей.

# 768
Да и ние ти казахме, че лекарят ти греши и не е Ок.
Бебето наддава толкова, колкото ти го храниш. Ако една жена има хранителни запаси и гладува, бебето не страда, то си взима каквото му трябва от организма на майката. Тя страда. Тя има дефицити. Но ако е слабичка и системно не се храни рационално и оптимално, гладуват и тя о бебето й.
В момента предопределяш бъдещето му, във физически и психически аспект
 Жалко че не го разбираш.

Всички ние скачаме къде остро, къде не толкова, защото знаем, че връзката с едно човешко същество изисква понякога да поставяш него.пред себе си. Независимо дали е връзка с родител, приятел, партньор или дете. Вероятно страдаш от хранително разстройство и в такъв случай наистина е почти невъзможно да си помогнеш сама. За това ти казваме, намери психолог, който да ти помогне, защото нещата едва сега започват да стават трудни.

Общи условия

Активация на акаунт