Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 027
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Аз и wesi.kostadinowa забелязвам, че се губи. Попринцип е доста активна и в фб групата (тази общата, не нашата) но не я виждам и там. Надявам се всичко да е наред! Чакаме включване момичета

# 721
Здравейте, момичета, аз съм от ноемврийската група, но с термин 27.11 така че ви следя и тук. Веднага се намесвам с препоръка за КИСЕЛИНИТЕ!
Аз страдах до преди 2 седмица от постоянни киселини, изяждах по един пакет сода за няколко дни. Та, спасението е или Необианацид за смучене, аз го бях пробвала в началото на бременността и нямаше ефект. Сега по-скоро има. Обаче истината при мен се оказа НЕКСИУМ 20 МГ приема се всеки ден по 1 таблетка. Силно препоръчвам, просто няколко месеца се мъчи яко. Дано помогне и на вас.

P.S. връщам се да добавя, че освен сода бикарбонат пиех и Гавискон или на Допелхерзц гелчетата по 6-7 на ден до степен, че редувах гел-сода на всеки 30 мин. Много зле беше положението.

# 722
Аз съм от малък град. Имаме си една болница, държавна. Нямам много опции, освен да отида да раждам в друг град, но сякаш искам да си спестя стреса, да се чудя как да стигна, дали ще успея, или да трябва да стоя 2 седмици в някой друг град, че да съм подготвена. Имам приятелки раждали в болницата в нашия град, доволни са, надявам се и при мен всичко да бъде наред. Смятам само евентуално да си платя за ВИП стая. Предпочитам да съм си сама.
И аз съм от малък град и двете по-големи деца ги раждах в местното АГ-ОТДЕЛЕНИЕ, но просто както писа и Дух, навсякъде има и по-съвестнини и благонадеждни, и не съвсем . Не си ли избереш екип, си е Божа работа на кого ще попаднеш, как ще се развият нещата и т.н. За разлика от града на G.G.15, при нас родилното е... "Зоната на здрача". Слава Богу, имах късмет при предните раждания да попадна на поне един читав в екипа, който да спомогне нещата да се случат по най-добрия начин.
Сега ми се щеше да ходя в Пловдив, но имам същите чуденки като G.G.15 дали ще успея да стигна навреме? А да кисна две седмици около Коледа и Нова година в чужд град баш по празниците не ми звучи много приветливо.
Виждам, че тук и в други групи масово всички се насочват към Селена, но аз съм имала досег до 3-4 специалиста от въпросната болница и от повечето НЕ съм особено очарована.
Бях се насочила към Хирургиите, но напоследък все някакви не особено ласкави коментари чета за там. Какви са основните причини поради, които Пловдивчанки НЕ искате да раждате в тази болница?

# 723
  • Хасково
Аз съм от малък град. Имаме си една болница, държавна. Нямам много опции, освен да отида да раждам в друг град, но сякаш искам да си спестя стреса, да се чудя как да стигна, дали ще успея, или да трябва да стоя 2 седмици в някой друг град, че да съм подготвена. Имам приятелки раждали в болницата в нашия град, доволни са, надявам се и при мен всичко да бъде наред. Смятам само евентуално да си платя за ВИП стая. Предпочитам да съм си сама.
И аз съм от малък град и двете по-големи деца ги раждах в местното АГ-ОТДЕЛЕНИЕ, но просто както писа и Дух, навсякъде има и по-съвестнини и благонадеждни, и не съвсем . Не си ли избереш екип, си е Божа работа на кого ще попаднеш, как ще се развият нещата и т.н. За разлика от града на G.G.15, при нас родилното е... "Зоната на здрача". Слава Богу, имах късмет при предните раждания да попадна на поне един читав в екипа, който да спомогне нещата да се случат по най-добрия начин.
Сега ми се щеше да ходя в Пловдив, но имам същите чуденки като G.G.15 дали ще успея да стигна навреме? А да кисна две седмици около Коледа и Нова година в чужд град баш по празниците не ми звучи много приветливо.
Виждам, че тук и в други групи масово всички се насочват към Селена, но аз съм имала досег до 3-4 специалиста от въпросната болница и от повечето НЕ съм особено очарована.
Бях се насочила към Хирургиите, но напоследък все някакви не особено ласкави коментари чета за там. Какви са основните причини поради, които Пловдивчанки НЕ искате да раждате в тази болница?
Торакс също е много добра болница както и Пълмед за тях също има хубави отзиви, аз избрах Селена заради лекърката ми иначе нямаше да я избера

# 724
Здравейте.
Много препоръки има да този стерилизатор и купихме  вчера него:
https://aiko-bg.com/product-34465130017

За киселините- при мен действа не при много силни обаче, да хапна обелена ябълка. Странно, но има ефект при мен.
Ние вчера купихме доста неща и почти сме готови.
Относно изписването- вкъщи само каката и бабите мисля да дойдат и прабабата за да го види. А на изписването ако таткото е съгласен ми се иска да дойдат приятели.  Аз съм ходила също на изписвания на бебчета на мои приятелки и е много вълнуващо. Никой не се вре при бебето. Стоим си отстрани и се радваме. ❤

Хубав ден 🍀

# 725
Здравейте.

Здравей, и на нас ще ни дадат подобен модел стерилизатор на Cangaroo. С всякаква марка бутилки ли може да се ползва?

# 726
  • Пловдив
Аз ще съм в Селена по две причини. Едната е следящият ми лекар. Втората е удобството, което предлага като частна болница - по-добрите условия за майката.

# 727
Здравейте.

Здравей, и на нас ще ни дадат подобен модел стерилизатор на Cangaroo. С всякаква марка бутилки ли може да се ползва?
Така пише в описанието.
Аз днес извадих старите дрехи бебешки от сина ми Simple Smile приятно е хехв

# 728
Здравейте.

Може с всякакви шишета доколкото знам . Моите са Томи Типи.

# 729
Аз съм в Селена защото моят доктор е там , а съм и много доволно от болницата и отношението от доктори , сестри , акушерки и т.н . Мами който ще са в Селената какво ще кажете някой път кафе до пием ❤

# 730
Духче, напомням скоро да направиш нова тема, ако имаш време ❤️

При мен сестра ми и приятелки ще ми дадат кошарата, стерилизатор, люлка, дрешки и още неща и съм под напрежение кога изобщо ще ги вземем, че са в друг град. Трябва да почна да правя списък какво още ни остава за взимане. Поне имаме количка, шишета и 2 комплектчета 🤣 другото тепърва ще купуваме.

# 731
А да, който го няма на първа страница нека пише тук сега и утре като пускам нова тема ще го добавя Simple Smile

# 732
  • Хасково
А да, който го няма на първа страница нека пише тук сега и утре като пускам нова тема ще го добавя Simple Smile
Аз съм там ама момичето стана момче🤣🤣🤣🤣

# 733
Хахаха добре:)

# 734
Здравейте,да ви попитам за 30-та седмица килограм нормално тегло ли е ? Лекарят каза,че всичко е наред

Общи условия

Активация на акаунт