Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 043
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Браво, че сте задържали положението, Belivе, да си седи на топличко до термин!

# 676
  • Хасково
Браво че сте успяли да задържите полужението, дай Боже и така да си остане поне до 36седмица

# 677
В Майчин дом има страхотни специалисти вярвам.
Единствено там ме притеснява, че стаите нямат санитарен възел май 🙄

# 678
Аз за Дяволов само хубави  неща съм чувала и то за проблемна бременност. И неонатилогията им е на много високо ниво. Ако трябва да избирам държавна болница там бих отишла. Просто ме ужасява и аз си имам някакви мои си травми и за това предпочитам частна

# 679
Аз бях твърдо решена да раждам в частна, точно заради по-добри условия, отношение и тн,но в крайна сметка се спрях отново на Майчин дом, така че до усещане е. Но се надявам този път да имам възможност за самостоятелна стая, ако е леко раждането. Искам бебето да си е при мен и да не се съобразявам с никого, но както дойде.

# 680
В Майчин дом има страхотни специалисти вярвам.
Единствено там ме притеснява, че стаите нямат санитарен възел май 🙄

В родилна зала беше обща от това, което успях да видя, но сега съм на 8 етаж и си има собствена баня. След раждането зависи къде си заявиш има и без и със Simple Smile

# 681
Браво че сте овладяли положението, стискам ти палци да стои на топло до термин!

# 682
Аз съм от малък град. Имаме си една болница, държавна. Нямам много опции, освен да отида да раждам в друг град, но сякаш искам да си спестя стреса, да се чудя как да стигна, дали ще успея, или да трябва да стоя 2 седмици в някой друг град, че да съм подготвена. Имам приятелки раждали в болницата в нашия град, доволни са, надявам се и при мен всичко да бъде наред. Смятам само евентуално да си платя за ВИП стая. Предпочитам да съм си сама.

# 683
Аз ще съм в Шейново, планирано секцио. Държа да си платя за стая, лежах вече веднъж в Рискова бременност и бях единствената, която говори на български, изключвам сестрите и лекарите 😅
Много ми беше мизерно, с децата, с които бях в стая, нямаше за какво да си говоря, въпреки че бяха с по три отрочета.
Та ще си плащам, не знам дали ще съм сама или в двойна, трябва да проуча опциите. Не съм асоциална, ама си мисля, че бих искала да съм на спокойствие без да търпя цялата рода на съседката.

# 684
  • Пловдив
Поне знам, че в Селена не допускат родата. Дори и бащата само веднъж го пускат да види детето. В Пловдив имам чувството, че почти всеки избира Селена, а в Хирургиите и в Окръжна ходят братята от по-тъмния цвят 🙂 Поне в последните няколко години са ми такива впечатленията.

# 685
  • Хасково
Аз психически не знам дали ще мога да го преживея 5дни в болницата без да имам писещения,предното ми рацдане беше така и ви казвам че бях за психиатрията след изписването

# 686
За съжаление декември месец ще е цяло чудо ако позволяват посещения, дано да не съм права Sad

# 687
  • Пловдив
А нали може да се ходи в кафенето на болницата? Там може ли да се виждаме с близките си?

# 688
Те не само декември няма да позволяват. Във Вита има свиждане, ама майката трябва да излезе от отделението в предверието. Което след секцио не е оферта. Бащата може да види бебето в нелнатологията 1 през стъкло. Така че не ми се вярва да е голямо свиждане..поне при мен.

# 689
Стискам палци малкият човек да си изкара до термин ! 🍀🙏🏻❤ аз минах днес преглед наред е всичко 2338гр е малката . Минах и консултация с анестезиолог .

Общи условия

Активация на акаунт