Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 082
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
О не съм обмисляла аспекта за родата на съквартирантката, но аз раждах по ковид време и никой не беше допускан до отделението. Не съм сигурна и сега колко пускат в Токуда, ще трябва да питам, но и да пускат ще е 1-2 човека в определен час едва ли ще е безразборно.

# 691
Аз ще съм в частна болница и самостоятелна стая. Родата не искам също. Не съм им казала датата на секциото, няма и да им я кажа. Като родя тогава. 1вия път разбра целия блок, че ще раждам...10 човека ме чакат и ме гледат с любопитни и притеснени физиономии... толкова стресиращо беше всичко. Не стига, че само ме премятаха насам натам в държавна болница и нищо не разбирах какво се случва ами и родата стои и очаква снахата разгеле да роди. После в интимните ми и лични моменти с детето, те отното се явяваха от някъде и надничаха... ужасен спомен за мен. Даже не мисля, че искам да ги виждам и след раждането доста време. От сега съм ги предупредила да не ми се влачат всеки ден у нас щото няма и да им отворя вратата. В сезона на тези грипове и вируси само те ми липсват... Най мразех като се затворя в стаята да си кърмя детето и да се почне едно отваряне на врати, влизане, надничане... никаква съобразителност. И сега те си спомнят с умиление какво са видели, а на мен ми става лошо само като си спомня.

# 692
MamaUraganxxx това за 10 човека те чакат имаш предвид пред болницата ли? Ужас ако е така. Аз вкъщи седмици наред не исках да виждам никой, камо ли в болницата. Няма да забравя настоятелната свекърва през ден напираше да идва, спокойно ще го видите това дете, голям зор, аз не мога очите да си измия, ходя си полугола, те ще ми идват Unamused

# 693
Аз загибих майка си,докато бях бременна със сина ми, с баща ми почти нямам контакт, имам само свекърва, която мноого обичам и е излючително деликатен човек и леля ми. Честно да ви кажа, аз се надявам те двете да дойдат да ни видят на изписването, то друг....няма и да искам 😀😀 а вкъщи някой да идва пък обявя да напиша - няма кой 😀😀😀 малко западен тертип сме нашето мини семейство и ги нямам тия притеснения за 20 човека да идват,камо ли неканени и сигурно затова ми е странно 😀

# 694
Толкова са. Като почнем от родителите, бабите, дядовците, някой чичо, леля и то става катун...Ами не са деликатни изобщо. Усещам от сега скандалите където ще вдигам и сръдните им, ама не ме интересува. 😁 Че и после се чува как ако не са били те..нали знаете. Тука визирам най-вече свекето.

# 695
Момичета, за пръв път имам завишени стойности на АЛАТ - стойност 41 при горна граница 31, и АСАТ точно на горната граница 31. До този момент винаги са били в средните стойности на референтните граници. От един месец приемам Сорбифер 2*1 ден и се чудя дали има връзка?

# 696
И аз имам непоносимост към такива събирания. Мисля си, че майка ми ще ме разбере, ама баща ми уж модерен човек, вече почна, ама изписване, ама почерпки, което страшно ме напряга. Убедена съм, че и родителите но ММ си правят планове, ама аз сто пъти съм казала, че такива неща за мен са отживелица и не искам 20 човека да ми се изтърсят. Естествено веднага почват да се цупят, ама то си е до усещане. Декември месец, баш когато всички вируси и грипове са в силата си не искам никой около бебето. Че и пускат коментари как видиш ли първите 40 дни някой да дойде да ми помага, защото едно време така правели. Няма шанс. Не искам никой. Аз, ММ и бебка. Без излишни дразнители.

# 697
Добро утро ,мамита.Хубава тема сте захванали и аз си го мислех това с изписването.По принцип нямам нищо против родителите да дойдат,но този път ще ги предупредя,само ако са добре.Защото ще сме в такъв сезон,че вируси всякакви.Вече за вкъщи искам да ограничат посещенията,но ще видя как ще стане .Само бабите да помагат и това е.С баткото още не се бяхме върнали в къщата ни и приятелите на роднините не посмяха явно да идват при бебето и си спестих този стрес .Бяха си оставили подаръците на свекърва ми и ми ги дадоха ,та даже някои неща не знам и от кой точно са.Но сега просто няма да ги пускам при бебето ,ще казвам лекарите ме предупредиха никакви контакти на детето с много хора 😕Това е което съм измислила за сега ...
Beelove, най-добре ще ти каже лекаря,но знам че понякога вече към лв рая на бременността,някои стойности но се завишават ,но лекарите казват ,че е нормално и не е проблем.Предварително не се шашкай,изчакай мнението на лекаря.♥️
Аз се чувствам много уморена,не мога да оправя режима на баткото за сън.Снощи пак до 2 стояхме ,не знам как вече.Какво ли не пробвах.А следобяд почти един час обикаляхме с количката и никакъв признак да заспи...само се уморих от ходене.После в 5 и половина заспа от нищото.Е накрая играхме през нощта дето се казва....Уф и ако и бебо се окаже ревлив ,не знам ....😕

# 698
  • Хасково
Ние сме малко, аз мъжа ми, свекър и свекърва други няма да има,ама повече не искам и това ми е много
Не стига че 5дни ще съм затворена там,няма да имам търпение да се прибера по бързо

# 699
Аз този въпрос мисля да го решавам в болницата и да видя какъв акъл и настроение щв ми дойде. От вируси не ме е страх, а Коледа е време за семейството. Ще се радвам детето да бъде заобиколено от любов и да има кой да му каже "Добре дошъл. Чакахме те!". Но понеже не знам как ще мо гръмнат хормоните не знам още какво ще е.

# 700
И аз не мисля да казвам на роднините датата на секциото. Още не са ми я назначили, но дано устискам дотогава.
Знам, че са добронамерени и се радват, но на моменти ме натоварват и особено като се почне с притесненията, ми наслагват още повече и на мен. Казала съм му на мъжа ми - накъдето ме избие, така ще го правим. Нека детенцето се роди живо и здраво първо.

Beelove, а ПКК пускала ли си? Пусни си и направи консултация с АГ.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:21 от Le Strange

# 701
Привет и от мен. Вече в 31 гестационна седмица. Док вече ме вика на 2 седмици по прегледи и този четвъртък ще ходя да видим човечето колко е пораснало и шийката на какво дередже е. 😀
Стегнах една чанта багаж, изпрах и изгладих всичко (този път по-оскъдно). Чакам количката и кошарката за бебо и така.
Нямам за сега оплаквания, освен, че ми тежи и не мога да се завъртам в леглото.
Секс не правим от самото начало, заради това, че обилно изкървях… Но през 2-3 дни прибягваме до други методи за сваляне на напрежението 😁😁. МММ много ми харесва такава пухкава и само ме мачка.
Аз 4 години работих в държавната болница (в родилно и в неонатология) и мислих да раждам там отново, но… май ще избера частна този път, заради това, че смених лекаря, който ме следи и заради по-приличните условия. Не знам всъщност Още, но ММ държи да съм в частната. Ще решим на момента 😁😁😁

# 702
И аз не мисля да казвам на роднините датата на секциото. Още не са ми я назначили, но дано устискам дотогава.
Знам, че са добронамерени и се радват, но на моменти ме натоварват и особено като се почне с притесненията, ми наслагват още повече и на мен. Казала съм му на мъжа ми - накъдето ме избие, така ще го правим. Нека детенцето се роди живо и здраво първо.

Beelove, а ПКК пускала ли си? Пусни си и направи консултация с АГ.

Да, имам резултат от ПКК, в която хемоглобинът е 118, респективно хематокрит и еритроцити са понижени. Да, ще направя консултация с АГ в понеделник, когато съм на Ж.К., просто питах в случай, че някоя от нас е попадала в подобна ситуация. Замислих се дали не е от Сорбифера, защото някъде попаднаха на информация, че стойности на АЛАТ могат да се завишат, ако има натрупване на желязо в организма...

# 703
При нас таткото ще събере близки и приятели някъде, живот и здраве да се роди и всичко да е наред, още докато съм в болницата. Предполагам родителите ни ще дойдат на изписването, но дали ще ги посрещаме вкъщи зависи как ще се чувствам и дали ще са здрави. Не мисля изцяло да ограничавам посещенията, но възнамерявам поне първата седмица да изкараме само двамата с таткото. После имат желание и майка ми и свекървата да дойдат да поостанат за малко,  но поне малко да съм се климатизирала. Братя, сестри за по-малко през деня. Приятелите мисля, като поотрасне малко ☺

# 704
При нас ниной няма да има.на изписването таткото ще е на работа ,аз ще си хвана такси и ще се проберем вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт