Студенти в Нидерландия - 23

• 55 683
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Във връзка с акнето, дъщеря ми забеляза, че като си е тук в БГ се успокоява,  а когато е в НЛ се обостря. Не сме разбрали все още на какво се дължи.

# 661
  • Бургас
Във връзка с акнето, дъщеря ми забеляза, че като си е тук в БГ се успокоява,  а когато е в НЛ се обостря. Не сме разбрали все още на какво се дължи.

И при нас е същото положението.

# 662
Моите момчета  и двамата  бяха с  много тежко акне.С последното лекарство има ефект, но то е за много тежки случаи, и е много краен вариант. Голяма битка водим последните 3-4 години, ползвали са какви ли не лекарства за  ограничения в храните не ми се говори. Сега започва борбата с белезите. В Амстердам  много му се обостряше сенната хрема, миналата година в Хага и Делфт мина несравнимо по-леко.
Той си е намерил хубав стаж за лятото, не му е задължителен за унито, та не се очертава прибиране за лятната ваканция.

# 663
  • София
+ 2 девойки

# 664
И моето момиче лети днес. България Еър закъсняват с час и още чака на летището. С всяко идване ми става все по-мъчно и трудно. А и тя някак първите пъти тръгваше усмихнате. Днес и двете си поплакахме 🥺.
С акнето и аз виждам влошаване. Според дерматоложката е от стреса, според мен е от промяната на хранителните навици. Тя си пазарува и си готви, хапва салати и пресни плодове, но като се чуем все има нещо опаковано в шумяща опаковка и започна да пие сокове с консерванти.
Е това е, чака я изпит и търсене на работа, а аз започвам да чакам следващото ни виждане ☹

# 665
И моето момиче лети днес. България Еър закъсняват с час и още чака на летището. С всяко идване ми става все по-мъчно и трудно. А и тя някак първите пъти тръгваше усмихнате. Днес и двете си поплакахме 🥺.
С акнето и аз виждам влошаване. Според дерматоложката е от стреса, според мен е от промяната на хранителните навици. Тя си пазарува и си готви, хапва салати и пресни плодове, но като се чуем все има нещо опаковано в шумяща опаковка и започна да пие сокове с консерванти.
Е това е, чака я изпит и търсене на работа, а аз започвам да чакам следващото ни виждане ☹
Мисля, че там се видяхме, пред ескалаторите. Виждайки Ви си помислих, че това е още по- тежко, когато и детето се разстройва.  А полетът закъснява вече  с три часа.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 09:20 от Kepeva

# 666
При нас голямата си замина още на 29,12 а малката щее си тръгва на 1,01,Времето винаги минава бързо и не стига, И двете венаги се разстройват ,но мойта майка ми е казвала да не плача пред тях да се държа и като излетят тогава да плача,

# 667
  • Пловдив
+ 2 девойки
+ 1 младеж
Според мен е от климата.

# 668

Мисля, че там се видяхме, пред ескалаторите. Виждайки Ви си помислих, че това е още по- тежко, когато и детето се разстройва.  А полетът закъснява вече  с три часа.

Да, и аз мисля, че ви забелязах. И тъгата в очите ….и ме погледнахте съзаклятнически 🩷
Ужасно е с това закъснение. Засега 3 часа.

# 669
  • София
Е, стига де - само при моята ли е обратното с акнето? Там се успокоява, а тук - много зле. Даже това е един от мотивите да иска да отива по-бързо натам Blush

# 670
  • Пловдив

А полетът закъснява вече  с три часа.

Попадна ми статия, че във Франкфурт вали сняг и са отменили полети.  Може би това оказва влияние на всички европейски полети
https://trafficnews.bg/sviat/silen-snegovalezh-zaplashva-da-otme … leti-prez-332696/

# 671
  • София
За много години, мамчета!
Какво се случва с БГ еър? Ужасна работа.
Моята ще лети в четвъртък с тях и късния следобед същия ден е на работа.

През януари са главно с онлайн асайнмънти и реално няма нужда да е там почти до края на месеца, но работата не е онлайн Simple Smile

Още от вчера замрънка, че си е много добре вкъщи и не и се прибира към NL, въпреки че сега е много по-добре положението от първата година. Харесва си работата, колегите, намери си среда и поводи да иска да е там, но си е по-добре да е на релакс при мама и тати, няма спор.
Вчера съобщи, че се е отказала от идеята за ексчейндж през третата година. Свикнала си е вече в Амстердам и не ще да се мести. 😄

За пъпките по лицето- при моята девойка се влошават еднакво и тук и там. Зависи от хормоните главно, по кое време на месеца е и от стрес. Не заради самия стрес, а защото започва да пипа лицето си, когато е под напрежение. Не знам, поне аз така си мисля...

Пожелавам спокойна година, здраве и да ни радват децата с успехите си!

# 672

А полетът закъснява вече  с три часа.

Попадна ми статия, че във Франкфурт вали сняг и са отменили полети.  Може би това оказва влияние на всички европейски полети
https://trafficnews.bg/sviat/silen-snegovalezh-zaplashva-da-otme … leti-prez-332696/
Едва ли е това, защото полетът за Франкфурт излетя с околон30 мин закъснение.

# 673
  • София
Каквото и да е, закъснението по принцип е неприятно, но точно за този полет е кошмар! Да станеш в 4 ч посреднощ, за да си в 5 ч на летището - а после да висиш на гейта 3 часа...

# 674
Е, стига де - само при моята ли е обратното с акнето? Там се успокоява, а тук - много зле. Даже това е един от мотивите да иска да отива по-бързо натам Blush
И при моята е така. Откакто замина, при всяко идване тук, лицето й ставаше все по-чисто и по-чисто, а този декември като се прибра вече напълно се е изчистило. А не е ползвала никакви лосиони, мазила и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт