Плот за повдигащо се бюро от смола и дърво

• 492
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте. Ориентирала съм се към покупката на повдигащо се бюро, но пък за момента се оказва че нямат наличен определения цвят който съм си харесала. Дали има хора които изработват плотове за такива бюра, в точни размери от дърво и смола? Дали подобно нещо може да има бюджетен вариант и горе долу колко би струвало, с размери 138х68см? Благодаря предварително.

# 1
Покажи го това бюро да видим плота.
Ако е ПДЧ - поръчваш по размер, кантират и монтираш. Ама ако е друг материал ще е по-сложно...

# 2
Само по поръчка. Не знам колко искат в България, но съм виждала щатски, канадски, руски, австралийски маси с 5цифрена цена.   И то реално плотът на масата е смола и дърво, основите са стандартни. Накратко, един плот има риск да ти излезе колкото всички останали мебели в стаята, взети заедно Simple Smile

# 3
Покажи го това бюро да видим плота.
Ако е ПДЧ - поръчваш по размер, кантират и монтираш. Ама ако е друг материал ще е по-сложно...

https://www.chairpro.bg/collections/bura/products/buro-ergo-desk … nt=47571222364508

Идеята е че аз мога да поръчам само стойката, без плота, а плота да си намеря сама. Иначе самата стойка си е едно стандартно повдигащо бюро.

# 4
ПДЧ е плота, то си пишеше. Ама с тоя механизъм не знам как ще пасне...
Бяло ли ти трябва? Има го такова и на други места.
https://chairsselect.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0 … 1%8f%d0%bb%d0%be/

# 5
Аз имам бюро с повдигащ се плот. Ми плотът си е дъска. Всеки може да ти го направи ако има чертеж с размери и къде да са му дупките.
Вече ако съм разбрала правилно какъв плот точно търсиш, те се правят от масив. Има фирми, които ги изработват, ама няма как да е евтино колкото едно ПДЧ.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=6803afb … 0&bih=540&dpr=1.5

# 6
Имам предвид нещо такова:

Не е идеята да струва колкото ПДЧ, а просто да не е 1200лв за две парчета дърво със сума ти смола. Просто да е на разумна цена.

# 7
Оооо това е съвсем друга история. Няма как да е евтино като ПДЧто. Не знам как очакваш да е бюджетни, като всичко е на ръка. Играчката е голяма и не е точно щрак-прак като по клипчетата "две парчета дърво", дам... Личен опит 😉
А този механизъм отдолу ще понесе ли тежестта на дървото? Защото е по-различно от ПДЧ, за което е проектирано (примерно).
За трапезна маса как да е, ама за бюро ?!?
Ровиш по обяви, които изработват (в олх има доста, даваш размера, да ти дадат оферти) и си прецени заслужава ли си.

# 8
Още в първия пост писах, скъпо е. Прави се с дни, на няколко етапа, материалите не са евтини. Отделно заради дебелината наистина става тежко.
1200 ако е реална цена на нещо, което си видяла, си е направо без пари - трапезните маси от ПДЧ, дето ги режат и кантират на линия, са по-скъпи. Ако имаш линк с такава цена, дай, моля.

# 9
  • София
Повдигащият механизъм е оразмерен за определена тежест. Плотът от масив ще е много тежък и трябва да се съобрази това, поради което отивате на варианта с бюро по поръчка. Тогава може и да надскочите посочената цена.
Нарциса, във ФБ и аз съм попадала на човек, изработващ такива маси, цената беше около тази.

# 10
  • София
Имам предвид нещо такова:

Не е идеята да струва колкото ПДЧ, а просто да не е 1200лв за две парчета дърво със сума ти смола. Просто да е на разумна цена.
1200е мн добра, много разумна цена, дървото, епоксидната смола, обработката, нужните машини, не са евтини изобщо. Отделно епоксидната е и доста гнусна и отровна за работа. Естествено, че ще е скъпо и да тежки са(колкото и тънко да е, а ти ще искаш и здравина) , трябва да видиш основата колко издържа.

Общи условия

Активация на акаунт