Кей-поп не е просто музика - 3

• 14 410
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
При мен се звъни с Продиджи. Wink

Дани, тези двете парчета от днешните ти порции най-много ми харесаха. Първото е изключително забавно и истински ме развесели Laughing. А второто мога да го слушам цял ден, точно мой саунд е Heart Eyes.

За да ти мине, ето нещо като за теб. Hug

Да знаеш, че написаното се възприема различно от пишещият и от четящият го. Т.е. написалият го може изобщо да не е влагал смисъл, какъвто ти си мислиш. То затова в училище все се пишат съчинения "Какво е искал да каже авторът" и няма две еднакви, освен ако не е имало яко преписване. Laughing

# 256
Любимата ми жълта чантичка кацна благополучно 👌😉 Тоя път в комплект с жълти панталони обувки 😂

# 257
Я! Как така реши да се прибере в Корея? Laughing В предния си лайф твърдеше, че дошъл да поживее малко в Щатско. А жълтите обувки ги показа в пижамения си лайф от снощи. Ама нали съм изгубена в превода, чак сега разбрах какво всъщност обясняваше с думите "целият багаж" и "летище" в полу-празния дрешник. Останалата част от лайфа съм я проспала явно. Laughing
Ари, нали стана ясно, че няма начин да я изгладуваме тая чантичка. Joy

# 258

По-късно ще допълня с още новички и новини. Само да си изпия първото Coffee Smile

Появи се G-DRAGON  от  BingBang с ново парче.

Благодаря за подкрепата за вчерашното ми " лирично отклонение". Лиричният герой беше заведен от СМ на рок бар да си изкара горещите дяволски страсти/ за да може той да се измъкне по терлици Laughing/ и днес съм като кукуряк Joy
Благодаря на Профи за клипа на ООР и днес вече ще мога на спокойствие да се порадвам на забавният клип на AHN YEEUN.

Да видите какво ще облече Джин
Така се почва Purple Heart

Само за фенове

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 08:47 от Анонимен

# 259
На Роуз и Г-Драгон песните ми харесаха. Другите ще ги слушам после в работата.

От мен Тейон.

# 260
Профи,чантичката я отписах аз,най-много една лятна жълта рокля от кварталния мол да си купя, да не съм капо 😂

Куки с награда от МАМА2024. Джимин също Конграджулейшън, както се казва🤩😂

И най-важното, много се радвам за Джимин 💜абсолютно заслужено , чупи всякакви рекорди, и не е с някой друг ,а сам 👏👏👏

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:58 от araselia

# 261
# 262
Дани, заредила си с голяма доза петъчно настроение 🥰

Аз ще сложа и това в допълнение, и на Джин е любимо в момента . А аз изобщо не съм фен на Бруно Марс ,Роуз пък не я познавам ,момичешките групи не са моето 🙂 Но пък песничката им много ми харесва ❤️

# 263
Първа официална изява на Джей Хоуп.
"J-Hope от BTS присъства на разговор за снимки на марката, проведен в сграда в Seongsu-dong, Seongdong-gu, Сеул на 22-ри следобед."

# 264
# 265
Даесанг артист на годината е за Севънтийн,всичките победители

https://x.com/kchartsmaster/status/1860245043971256784

# 266
Дани Hug, днешната ти порция съботно настроение ми напълни душата. Heart Eyes
Впечатлиха ме способностите им на инструменталисти на сборната група айдъли от снощната МАМА. Знаех само за Хюнингкай (ТХТ), че е китарист, той и барабанист се оказа. Но останалите направо ми скриха шапката.

На Джимин едната награда си е точен десанг - Worldwide Fan's Choice of the Year (DAESANG), обаче изобщо не мисля, че Супернова заслужава десанга за песен на годината.

# 267

Старите бандюги знаят как да правят шоу Heart EyesHeart Eyes Направиха финала грандиозно!!!

Не мога да се въздържа да не споделя с вас, но снощи е било страхотно шоу Heart EyesHeart Eyes

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:30 от Анонимен

# 268
Феликс със сестрите си - https://www.youtube.com/shorts/fbFtf490Tbs

# 269
Big Bang и G-Dragon взривяват социалните мрежи с вчерашното си изпълнение. Всичко ври и кипи , където и да погледна все на тях попадам. GrinningSmile Hands Clap Ето защо ги харесвам, старата генерация са супер. Страхотно завръщане. Сега си представете завръщането на BTS момчетата Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Общи условия

Активация на акаунт