Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 019
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошла Хриси Hug
Хубаво е, че си се престрашила да слезеш от балкона.
Днес има много материал за АРМИ-тата покрай вчерашния лайф на Джей Хоуп. Коментира се теглото на Джимин - 67,8 кг, споменато при включването им с Куки, който пък бил станал "огромен". Ама разбирайте, че си приказваме за мускулна маса. Още се сещам за добре налятото тяло на танцуващия ВИ. При двамата пусанци сигурно е същото Crazy. Жалко, че не ни се показват. Самият Хоби пусна в инстаграма си поздрава на живо на екипа на HYBE и Джин.
https://www.instagram.com/uarmyhope/reel/DGNwOSPpHGm/?hl=en

Феликс не е със счупена ръка, а с прищипан нерв. Има изявление на JYP Entertainment. Слагам го в скрит текст.
Скрит текст:
Здравейте, това е JYP Entertainment.
 Бихме искали още веднъж да информираме феновете си за здравословното състояние на Феликс, член на Stray Kids.
 След инцидента Феликс беше откаран в болница близо до мястото на концерта, където му беше направен рентгенов преглед и беше отбелязано, че има фрактура. Това беше информацията, която съобщихме на нашите фенове. За да осигурим бързи действия, първо посетихме няколко спешни отделения. Но тъй като инцидентът е станал късно през уикенда през нощта, на места е липсвал медицински персонал, а самият оглед е продължил повече от обикновено. Затова не успяхме да уведомим нашите фенове веднага след инцидента. Дълбоко ценим вашето търпение и разбиране на тази ситуация.
 По-късно, след становището на медицинския персонал, Феликс е преместен в многопрофилна болница от по-високо ниво, където му е направен ядрено-магнитен резонанс и е прегледан в специализирано отделение. При допълнителния преглед беше установено, че линията на фрактурата, видяна на първоначалната рентгенова снимка, е нараняване от детството и в момента има прищипан нерв близо до тази област.
 Ето защо ние ще следим напредъка на възстановяването на нашия артист и ще преминем през необходимото лечение въз основа на констатациите на медицинския екип.
 Здравето и възстановяването на нашия артист са наш основен приоритет и ние работим в тясно сътрудничество с медицинския екип, за да му осигурим грижите, от които се нуждае, във възможно най-добрата среда.
 Искрено се извиняваме на нашите фенове, които трябва да са били стреснати от тази внезапна новина, и ще направим всичко възможно, за да осигурим бързо възстановяване на артиста.
 Благодаря.
Оздравявай бързо Феликс!

Дани, от новите предложение донякъде харесах "I Wish".

БлекПинк обявиха датите си за турнето тази година. Август - Париж, Милано, Барселона, Лондон.

# 721
Каква страхотна песен! Heart Eyes
Не знам защо не са я пуснали. Много, много хубава е.

Феновете се надяват, че това е знак, че ще се появи във следващия албум. Ще видим. Simple Smile

На Plave им е интересна концепцията. Попадат ми и на мен от време на време. Гледах някъде, че младежите са от други групи, които не са успели по някакви причини. Дано да им се получи така. Предполагам, че аниме феновете ще оценят.

Уинона, хайде с мен тогава на Xdinari Heros. Понеже нямам какво друго да пусна днес, добавям едно по-старо (ако може да се каже така изобщо за песен от последния им албум) тяхно парче:

# 722

тази е с интересно звучене

и нещо да изгори рокерските ни  души, не е ново

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:37 от Danifin1

# 723
  • Русе
Дани, ами успя...да ме изгориш, де?! Simple Smile До някъде ми хареса и "Индиго". За стил "мяу-мяу" ми е нужно специално настроение. Иначе...не обичам: дълги интродукции и  объркани модулации. Харесва ми: частите на песента ( начало, кулминация, финал и свързващи елементи) да са в синхрон и да не се забравя/изгубва основната мелодия.
Ето, последното старо парче е еталон на горе изложеното. Simple Smile Благодаря ти! Удоволствие беше да го чуя!

# 724
  • София
По принцип не си падам много по бавни и лирични песни, но някои от любовните песни, които пуска Дани ми харесват страшно много. Например днес Eazy - Unconditional love ми напълни душата.

Качвам ви новия клип на Лиса и Феликс. Този човек мога да го гледам и слушам по цял ден.

# 725
Да си призная, на мен нито една не ми направи впечатление,  може би само до някъде тази в джаз стила.
Пощадих ви с рок парчето, тъй като съм в много харт настроение  и такава музика слушам в последно време, реших да е нещо по-леко 😁

# 726
BURN IT е съвсем друга категория. Heart
От новите ми харесаха FWM, INDIGO и I`m Okay.
Феликс ми хареса, но с другата Лиса щеше да е далеч по-атрактивно. Самата им песен ми е 50/50.

Пуснат е някакъв концептуален намек какво да очакваме от LE SSERAFIM на 14 март - https://www.youtube.com/watch?v=fEKqKWGlqIs

# 727
  • София
Профи, и за мен песента на Лиса и Феликс е 50/50 - частта на Феликс много харесвам, а тази на Лиса - не Simple Smile Тя пее с тях в Social path и много ми харесва как гласът й се откроява от техните, та и сега очаквах повече от колаборацията. Въпреки това съм я слушала вече има няма 50 пъти Simple Smile
Дани, интересно ми е с тази обява за коцерта на Trendz, че пише продажба на билети от 19,02. Още миналата седмица 13-14,02 бяха в продажба за концерта в София (заредих си ги в количката, но не ги купих, защото чакам инфо за броя тийнове, коитио ще водя), даже Snapshot-овете за един от тях бяха почти напълно продадени.

# 728

Нещо ново  с Хоби

Хъни, аз качих актуализирана програма. Доколкото виждам, май ще добавят и още  места. Може би това е причината да пише от 19ти.
Никак не ми харесват тези новичките, дори Хоби не може да спаси положението.
Да добавя още няколко рок парчета, да ви събудя съвсем WinkSmile Парчетата не са нови.

Ето ви новото парче на LE SSERAFIM

Това донякъде ще обясни моето рок настроение. Днес излезе новия албум  на ONE OK ROCK - DETOX

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:13 от Danifin1

# 729
  • СОФИЯ
Дани това на LE SSERAFIM било трйлър само. Чакаме да видим. Мен за сега не ме впечатлява а го чаках с нетърпение. Ще видим целия клип кaк ще е март.

На Хоби песента ми наподобява песента на Kendrick Lamar - Not Like Us

# 730
Хриси,  видях че е TRAILER,  но като  видях   продължителността, то си  е направо цялата  песен  Smile
И ето ви изненадата за днес  - топло, топло от преди секунди

Днес  имах супер  успешен   завършек  на  седмицата и затова си   пуснах малко Куки  да ми пее Sunglasses

и по неведоми пътища   ми припомниха  едни  много сладки снимки  от преди 8 години

А да  и останалите  нови пак са пълна скръб  Smile

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:41 от Danifin1

# 731
  • София
Дани, благодаря за изненадата. Още не мога да реша какво мисля за песента, но клипът е наслада за очите ми. Simple Smile

# 732
  • СОФИЯ
Хресвам и ATEEZ и в случая Jung Wooyoung , нооо Куки ми е най - на сърце Purple Heart

Благодаря ти за песните днес Дани Flowers Hibiscus

# 733
Аз днес си намерих и харесах две нови песни. Особено първата много, много ми хареса.

Джей Хоуп ще участва в тв шоуто I Live Alone Episode 585. Излъчването ще е на 28 февруари. Ето промото - 

Хайде да преместим купона в НОВАТА ТЕМА. Hug
Имам 24 часа за дребни поправки в нея, ако напирате за нещо. Бележките може и тук, понеже има още 1 страница, да станат 50.

# 734
Здравейте,

Не знам Дани защо ни жали с рок песните Wink Instead  успя да ми оправи днес настроението за малко, скоро не си я бях пускала.

На Le SSerafim концепцията малко ми бяга. Особено котето, което го опържиха, защо беше там се чудя.. Stuck Out Tongue Winking Eye

На Ateez песента ми е приятна, но няма да си я пускам целенасочено.

Песента с Хоби е малко в този рап стил, който сега е модерен, с провлачените мотиви. Не мога да му свикна и аз.

Ще ви оставя семплъра на новия албум на Zerobaseone, ако някой си хареса нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт