Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 022
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Меломанки, включвам се инцидентно. Обичам да Ви чета и слушам ( не редовно, признавам), но ми се искаше днес да изкажа мнение.
Аз нали все със задна дата чувам и разбирам:  имало концерт на този или онзи и къде по-точно...та. Слушах двете изпълнения на ДжейХоуп с оркестъра на Френското изложение. Така хубаво ми звучаха?! Все едно бях там, на живо. Днес ми мина пред очите и клипче от Тимишоара, в магазин за спортни стоки и...песен на ДжонКук. И румънците имали вкус, бе?! А как са нашите радио-станции?

# 706
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От днешната порция на Дани, поне три ги намирам за приятни, но най-много си харесах последната - BAE (Feat. YUNG CHENS).

Хоби е толкова зает за KSPO Dome на 28 февруари, че няма време за рождения си ден. Или поне няма достатъчно време. Да е жив и здрав, да направи страхотен тур! Purple Heart

Уин, някои радиостанции пускат. Поне Who на Джимин редовно я чувам, както и купидонската на Фифти-фифти.

# 707
Днес е  по-добре от  към предложения  Wink

Ето и  още нещо от новичките- дебютанти. Някой питаше за тях.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:02 от Danifin1

# 708
  • София
Дани, аз си ги следя KickFlip. Много са сладки малките Стрей кидс. Даже съм облъчила вече и дъщеря ми за тях и по цял ден повтаряме Umm Great (първата им песен). Имаме и байъси. Снощи гледах тийзъра на тази песен и днес я чаках, но както винаги ме изпревари Simple Smile

От другите Stanger ми хареса доста.

# 709
А аз много харесах "Time 2 Shine".
Като не съм подготвена с друго, да пусна поне единствената песен от албума на Джису, която не съм слагала тук, и която всъщност май най-много ми харесва.

# 710
Страхотен кавър на ONF MINKYUN и Lee Moojin| Back for More  -25:10

# 711
Ух, писах, писах и изчезна.
От новите песни има приятни, най-много харесах тази на KickFlip и nu kidz на ARrC.

Дани, чудесен кавър.
Ahony ще го мисля още малко концерта, предполагам няма да свършат билетите.

Честити рожден ден на J-hope, да ви е жив и здрав Арми 😎🥳 Мерна ми се някакво видео, в което Jungkook и Jimin му се обадиха по телефона по време на лайв.

Winona, аз чух песен на Ateez в Буктрейдинг наскоро.

От мен едно изпълнение на Стрей кидс на песен, която са писали преди няколко години, но не са пуснали. Записът е от фен камера и не е много хубав.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 00:09 от Jillian

# 712
Каква страхотна песен! Heart Eyes
Не знам защо не са я пуснали. Много, много хубава е.

Нов епизод на Run Jin
https://www.youtube.com/watch?v=N6SBPaCYhV4

и JHOPE BIRTHDAY WEVERSE LIVE
https://www.youtube.com/watch?v=9oOQq4ssAkI
и частта с поздравите от Джимин и Джунгкук

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 01:31 от profi_1

# 713

За добро утро да послушате една виртуална Кпоп група.
https://en.wikipedia.org/wiki/PlaveАко някой му стана любопитно

# 714
  • СОФИЯ
Здравейте аз съм Хриси и съм ARMY Simple Smile Чета ви от няколко месеца и се забавлявам заедно с вас на качената музика и информация за любимите к-поп групи. Все не намирах време и смелост да се пиша, но ето ме тук.

Влизам с това Simple Smile

J-Hope ще бъде главният изпълнител на Lollapalooza Berlin на 12-13 юли. (исках да кача и снимка, но нещо не ми се получава)

# 715
Добре дошла в нашата група. Приемаме всички, които харесват този вид музика и още повече ако си АРМИ, ВИП или някакъв друг вид фен Grinning
И новичките за днес. Качвам и запретвам ръкави Sunglasses

Аз ще помисля дали да отида тук

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:32 от Danifin1

# 716
  • София
Здравей, Хриси, и добре дошла!
Дани, скоро беше пуснала Dash на Plave и много ми хареса, поинтересувах се от тях, но не успях да схвана концепцията за виртуалната група. Звучи ми като да не са достатъчно хубави и затова да не се показват. Бумърската ми душа не може да го приеме все още. Но гледам, че и денс практиси пускат даже.
Първите 2 от новите много ми харесаха.
Jillian, песента е супер, жалко, че не са я пуснали. Прочетох, че Феликс всъщност е със счупена ръка. Дано се възстанови безпроблемно и най вече да е напълно добре за концертите лятото.

# 717
Да се оплача Imp новите парчета са пълна скръб. И понеже моите деца отдавна пораснаха, остана само Animal Dog2 и днес няма да има нужда да готвя и имам време да се отплесвам, но не намирам нищо ново интересно ще
 ви пусна две парчета за разпускане тази вечер

Ще имам време да пусна прожектора и да погледам малко азиатки дорами, Cocktail и да почета Book. Пожелавам ви приятна вечер  Heart Eyes   Hug

# 718
  • Русе
Данифин, изобщо не се съмнявам къде ще ти е лятната отпуска! Joy
Аз съм от старото рок-поколение и рока си ме тегли. Слушайки новите парчета все нещо не ми достига - ако има ритъм, няма музика, и обратно. Има и парчета, които не са рок, а ми харесват , значи има надежда. Затова пускай: дали за разпускане, утринна гимнастика или за желание да бръкнем в контакта, няма значение. Всеки си избира, нали?
Имам питане: гледам и слушам как групи (или певци) свирят и пеят чужди песни. Как стои въпросът с правата в ЮК? Извинявам се , ако темата е била разисквана!

# 719
Данифин, изобщо не се съмнявам къде ще ти е лятната отпуска! Joy
Аз съм от старото рок-поколение и рока си ме тегли. Слушайки новите парчета все нещо не ми достига - ако има ритъм, няма музика, и обратно. Има и парчета, които не са рок, а ми харесват , значи има надежда. Затова пускай: дали за разпускане, утринна гимнастика или за желание да бръкнем в контакта, няма значение. Всеки си избира, нали?
JoyJoyJoy  Както се казва  "от твоите уста в божиите уши".Още го мисля това пътуване до Япония/ЮКорея. Щом стигнах до Хонг Конг все някога ще стигна и до там. Ама ММ иска  плажна екзотика LaughingLaughingLaughing
И аз съм на рок вълна в последно време. Има много готини неща ,които излязоха. Та многоръката Шива наглежда и този хоризонт сериозно, да не изпусна и там нещо Satisfied
Умни, доколкото знам, ако е упоменато че е кавър и на кого, не би трябвало да има проблем . Ще се разтърся да видя, не ми е хрумнало да проверявам точно това.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 21:10 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт