Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 033
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Предпочитам бързи денс песни, но харесвам и бавни. Много зависи и от моментното ми настроение.
Ей на, ей това си харесах преди малко и сигурно ще продължа да ги слушам и утре. Не е точно к-поп Wink, но много прилича на такова. Laughing work, work ...Joy
https://www.youtube.com/watch?v=YlXPu9mWBHs

# 691
Добро утро на всички Animal Dog2CoffeeNotes
Аз тази сутрин станах много рано, четирикракият ми любимец ме събуди умилквайки се да си навакса за цялата седмица, която бях в командировка.
Благодаря на всички, за отзивите, макар че има и доста дами и господа надничащи и само гледащи. Ще взема под внимание вашето мнение и ще гледам да качвам само 4-5 клипа, ако е възможно Smiley
Но  четейки ви  разбирам, че има нужда и от малко разяснения.
Скрит текст:
Малко помощ от кухнята на  моите ай-ти специалистите  Wink, когато работиш  в такава  фирма, тази помощ е безплатна. Скоро и мен ще ме превърнат в хакер Joy , макар че аз не съм ай ти специалист,  а  маркетолог Laughing
Зареждането на страницата от мамата не зависи от това колко клипа съм качила ,а от рам паметта на вашия компютър/телефон. Разбирам, че не всеки има мощен компютър или нов модел телефон. Можете малко да подобрите зареждането с малко ровичкане по настройките.
1во правило -редовно почистване на временните файлове, на компютрите си има безплатни програми подобни на ccleaner,  а за телефоните те си имат вградени такива само трябва да ги включите и настроите.
2ро зареждането на дадена страница зависи и от скоростта на вашата интернет/ wifi  връзка.
3то работата на вашите браузъри и кои  по-точно ползвате и от това колко таба сте отворили в браузъра,  дали сте  изключили рекламите  и т.н. Някои  браузъри като  опера и хрома, които аз предпочитам,  имат и възможност за намаляване на данните при зареждане на интернет страниците, което улеснява  зареждането на  страницата.
Най елементарният  трик, ползвате хром браузър за другите си сърфирания в нета  и използвате операта само, примерно за четене в мамата. Веднага ще видите разликата.

# 692
Laughing Дании, не ми е слаб нито компа, нито нета, но виж кеша скоро не бях го чистила, благодаря Hug.
Скрит текст:
И откъм телефони съм добре, двата ми са iPhone 16 Pro (128GB) и Samsung Galaxy S24+ (256GB), но мразя наврените постоянно в телефона носове.
Ето един Сан (ATEEZ), да видим защо пищят по него девойките на концертите.

Jung Il-hoon от BtoB с една много приятна песен -

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 10:17 от profi_1

# 693
LaughingLaughingLaughingЗа теб съм сигурна, че нямаш проблеми Hug
Това слагах ли го Thinking  наваксвам за миналата седмица. Нямах време - полети,  работа, забавления  HOT MESS Satisfied

И докато наваксвам появи се  И нещо специално за теб, ти харесваш такива романтични Simple Smile

Нещо интересно като съчетание танго и тяхна мелодика, още мисля дали ми харесва. Оставам да вас да прецените харесвали ви или не

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 10:57 от Danifin1

# 694
Редкатирано.
------------------------------------------------------
Аз съм като добрите прасенца, почти всичко ям. Joy
Обичам диско ритмите, но не отказвам нищо, било то бързо или бавно (само да не е провлачено), стига да ми хареса. Единствено чалга не понасям, макар да не отричам, че и там могат да се намерят поне десетина хубави, по моя критерий, песни.
Дани, чух ги и трите, не са лоши, но никоя не ми легна на сърце. Тангото много ми напомня музиката към един турски сериал отпреди години, ама не се сещам в момента кой.
Ето нещо като за теб -

А това за всички -
G-DRAGON - 3RD ALBUM CONCEPT FILM

----------------------------------------------------
Харесах си това -

И малко танци с част от Севънтийн - https://www.youtube.com/watch?v=y8ZOwhdBs7U

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 11:33 от profi_1

# 695
  Какво само ми излезе, и защо чак сега ThinkingLaughing

Кавър на люююююбима моя песен It's Raining на RAIN от Stray Kids

# 696
Heart И на мен току що ми излезе кавър на любима песен. Ама много кадифен глас има този Сан. Heart Eyes

Щом е бил гост на Ли Му-Джин, значи има още песни, а вероятно цялото предаване ще е интересно.

# 697
Вижте какво ние е написал Куки днес Purple Heart

И още от клипчетата от едни от първите представяния на Stray Kids -2018 с кавъри на известни песни

и на .....

Феликсчо е такъв 🍬 с  тази прическа Smiley

и вижте само кого ще видите тук Purple Heart

Стига толкова за днес, отивам да си гледам дорамите Innocent

# 698
# 699
Здравейте,

Много му е приятен тембъра на Сан и всякакви поп  песни му отиват, ама много. Профи, на мен ми излязоха парчета от това предаване и вади прекрасен глас. Там много харесах и песен от последния им албум. Всеки по-популярен западен артист щеше да е избухнал с нея, но KQ не я промотираха достатъчно, даже клипа е сглобен.

Дани, Joy много им отива bang-bang-bang на Стрей кидс.

В тази връзка Феликс вчера е успял да си прещипе нерв на ръката в лека катастрофа и сега пропуска някакви активности. Направо жал ми стана.

А на Куки мисля, че много му е дошла армията вече.

Сигурно сте слушали вече, защото не е ново, но ви пускам какво учихме вчера на танците за разнообразие.

# 700

Някои от новите, някой може нещо да си хареса, евентуално

# 701
Редактирано.
---------------------------------------------------
0405 веднага ми влезе в колекцията. Heart Eyes
Хареса ми и първата, на момичешката група. Третата е приятна, но не е нещо особено, а втората просто не е моето нещо. Hands V

Jillian, от това не мога да изтанцувам и 1%. Joy А на ATEEZ песента е много хубава. Heart

От мен Джису и TEARS, която още не сме слагали тук.

-------------------------------------------------------
Предложението ми за зареждане на настроението за седмицата. Grinning

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 08:49 от profi_1

# 702
  • София
По този случай, колежката ми вчера ме пита в кого/какво съм "влюбена", защото правеха някакъв пост за Инстаграм и аз естествено отговорих Стрей кидс. Трябва да отида да видя какво са сътворили. Видях... мдааа, всички са възвишено си обичат децата, котката, живота... а аз Innocent
Смея се с глас. И аз бих ги наредила до детето и котката. Simple Smile Моя приятелка в събота ме обяви за луда, след като дъщеря ми извади новия си плакат на Феликс и двете с нея започнахме да припадаме по него. Направо убийствено добър.
Идвай на концерта. Аз сега чакам малката да ми каже ще водим ли с нас някоя нейна приятелка и ще купя билети.
Сега се връщам да изслушам всички песни. Оправихте ми понеделника, момичета.

Допълвам се. Дани, на мен тангото определено ми хареса и то много.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 09:43 от Ahoney

# 703
Тези корейци съвсем изпаднаха в депресия. И малкото "по-динамични" не са кой знае какво.....

Искам нещо, което да ме грабне и да ми остане в главата, като това парче. Да ми иде да

# 704
В Корея вече е 18 , ЧРД на ДжейХоуп 🎂 на 31 💜

Общи условия

Активация на акаунт