Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 022
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
На мен ми хареса това видео , и песента е хубава Hands Plus1

А спотифай сутринта ми пусна тази песен, недооценена , много я обичам , заедно с инструментала ,текста и топлите гласове (особено Джимин и Ви Revolving Hearts), все едно някой ме загръща с меко одеало Purple Heart  Изобщо целия албум BE някак мина незабелязано, а е хубав ...

Профи, чак сега го пуснах тоя клип на Джаксън Уанг, ама не можах до края , брутален е Scream

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 12:40 от araselia

# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро! Hug HeartHeart
С малко сутрешно момичешко настроение да започнем, разтърсвайки земята. Мъжете ... после. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Heart Heart  Много ми харесва новата песен на Джису.

Има още пунати днес от албума ѝ.  HeartHeart

Момчетата - Heart

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 08:27 от profi_1

# 677
  • София
Пуснатите вчера песни много ми харесаха, но бях изпаднала в някаква меланхолия и не ми се пишеше. Клипът на на Джаксън Уанг със сигурност добре пасна на настроението ми, гледах 5 минути в екрана след края му.
Днес е весело, пак всичко ми хареса. Песните на Джису особено много.
Ето и нещо весело от сладурите от Ateez, за още по-добро настроение.
https://www.youtube.com/shorts/IzuXSnMKCYE

Нещо май не успявам да сложа клипчето, затова ето линк https://www.youtube.com/shorts/IzuXSnMKCYE

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:49 от Ahoney

# 678
# 679
Дани Hug
... Нещо май не успявам да сложа клипчето, затова ето линк https://www.youtube.com/shorts/IzuXSnMKCYE
Много са забавни. Heart Eyes
Хъни Hug, клипчетата от шортса не могат да се вграждат директно. Има си разработен хак, така че да се вграждат.
Ето ги "извадени" наяве -

# 680
  • София
Профи, благодаря. Ако е удобно да ми пратиш на лични хака, ако не ще си те ползвам теб за шортовете Simple Smile
Дани, песента ми е супер позната или прилича на някоя. Блъскам си главата, но не мога да се сетя на коя.

# 681
Хъни, това е стар корейски хит, който корейците много обичат, и аз също. Аз съм я пускала и друг път. Може би си спомняш този клип Wink Този хит е изпълняван много пъти и от други изпълнители.
Припомням

Също може би го помпиш от това изпълнение на Чен от Ехо

И да ни попее.......

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:08 от Danifin1

# 682

Ето ги "извадени" наяве -

Ха-ха, накараха ме да ходя да търся кой сезон е - лято, любимото ми Heart Eyes не съм очаквала че може да се докара на танц, браво на момчетата Grinning

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 12:46 от araselia

# 683
  • София
Дани, ти си истинска енциклопедия. Точно от изпълнението на Чен от Ехо ми е позната.

# 684

Моля ви, драснете по някои друг ред, за мнение. Трябва да получа обратна връзка, за да знам дали има смисъл да ви качвам клипове и давам допълнителна информация. Както знаете, аз мога  и сама да си се информирам и да съм в крак с новостите  в този жанр  WinkBlush
И аз искам да съм там - в любимия Мюнхен , да си пия бирата и JONGHO и HONGJOONG, Sohyang  и компания да ми пеят любовни песни.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 20:08 от Danifin1

# 685
  • София
Дани, аз категорично искам да качваш песни и новости. Често не мога да давам обратна връзка за самите песни, защото ги слушам в рамките на 8 часа и като приключа вече не помня какво. В офиса слушам само когато съм сама и нямам много работа. Ето сега пак оплесках  едни сметки и съм изслушала само 3-4 песни. Но съм сигурна, че ако нещо много ме впечатли ще си го спомня.
Първите няколко добре ме заредиха за днешния празник. Ще опитам да изслушам още няколко, че да ме заредят и за втория - този на виното. Simple Smile

# 686
Дани, разбира се,че има смисъл да споделяш👍 . Аз съм тясно профилирана 😉 ,но другите не са . А и аз поглеждам в страни когато съм в настроение и имам време , и когато нещо ми хареса си казвам, негативите ги спестявам обикновено, не е нужно, всеки с неговите си предпочитания ✌️

https://x.com/BRITs/status/1890419526145126869

# 687
Дани, пускай само каквото ти е приятно.

Аз също не мога да смогна да изслушам всичко. Буквално нямам свободна минута преди да заспят някои хора, а след това не винаги съм в час изобщо.

Ето сега, точно в тази минута дребния се къпе и си пее - о-o оу, о, оу, walking on water... ама флоу...

Искам да ви пусна нещо, което ме накара да вия от смях на леглото. Но вместо това отивам да търся гащи и пижами.

Ето го Stuck Out Tongue Winking Eye След малко ще чета и другите постове.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:34 от Jillian

# 688
Дани, винаги се опитвам да чуя всяка сложена от теб песен.
Скрит текст:
Но имам проблем с претоварването на страницата с вградени клипове и времето, което ми "яде". Ползвам форума само на комп и в тази тема гледам по 3-4 минути просто едни черни петна. В работата е още по-зле, там зависвам на повече от 5 минути, докато се появи активен образ на екрана. За мен е по-добре вградените клипове, ако може, да са не повече от 5-6 в пост. А останалите да са само с линкове, като пред линка да пише заглавието от ютюб. Така или иначе, когато не се вижда директно кой изпълнява песента, аз прескачам да гледам клипа в ютюб, където мога да видя и съпътстващата информация под него, включително коментарите. Освен това, така мога да си заредя поредица от раздели, които мога да изслушвам, когато ми е удобно, докато работя нещо друго, а дори и да затворя браузъра, хисторито му ми ги пази. В темата се мъча да запомня докъде съм била стигнала. Пак казвам, само на комп съм и не разполагам с безкрайно време, затова ми се ще да не го губя в чакане да ми се зарежда нещо, а после и да мога да изляза от темата, че и там се бави доста. На телефон може и да не е така, а по друг начин. Но аз съм с компа, 20 часа пред мониторите всеки божи ден. Нямам възможност и време за телефонни джиткания. Дори и така да е по-бързо, би ми спряло останалата постоянно извършвана работа, така че за мен не е опция.
Или пък пускай само каквото на теб ти е харесало, както предлага Jillian.

ATEEZ са разкошни в Moving Voices.Heart Eyes

Хъни, копираш от клипчето на шортса само името му ... https://www.youtube.com/shorts/IzuXSnMKCYE и го лепваш след линка за гледане в ютюб https://www.youtube.com/watch?v=
Така става https://www.youtube.com/watch?v=IzuXSnMKCYE , което вече вмъкваш в поста от иконката за вмъкване.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:31 от profi_1

# 689
Ahony, на мен обикновено ми излизат реклами в социалните мрежи на новите концерти. Или ако някой юзър сподели. Чудя се дали да не отида и аз.

Профи, добре направи, че пусна клипа на Джаксън Уанг, жесток е направо.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ateez винаги са супер прекрасни. Ей сега пуснаха снимки и клипчета с шоколад за Св.Валентин, защото сигурно не знаят за Трифон Зарезан.

По този случай, колежката ми вчера ме пита в кого/какво съм "влюбена", защото правеха някакъв пост за Инстаграм и аз естествено отговорих Стрей кидс. Трябва да отида да видя какво са сътворили. Видях... мдааа, всички са възвишено си обичат децата, котката, живота... а аз Innocent

Иначе много не си падам по по-бавните и мелодични песни, които са им любими на корейците, а хич не ми допада хейта като начин на себеизразяване Hug, така че предпочитам да коментирам каквото ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт