Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лъчи, клипчето на Юнху е от ТикТок, а тук във форума могат да се вграждат само клипчета от ютюб и вбокс7.
Линкчето ти от ТикТок работи, но вместо да го кликаш, копираш го и го отваряш в нов прозорец/раздел на браузъра.

# 661
Благодаря за споделеното - и за басейна, и за концертите 😉😀

# 662
  • София
На телефона нямам нито Инстаграм, ното Тик ток (страшен бумър съм), но в понеделник ще се насладя на каченото от вас на големия екран на лаптопа (най вече на всички снимки на Сан в басейна хихи). Аз си имам баяс от Ateez - Уйонг. Много е хубав и сладичък, а след като гледах клипчета с племенницата му съм направо влюбена.

# 663
В началото бяхме в тълпата, ама много се бутат разни девойки, та мръднахме назад. Реално втората снимка беше почти до ръба на залата и нагоре започваха седящите места. Идеално се виждаше от там и имаше място за танци. Не съм висока и като има много хора около мен, нищо не виждам.

Много беше хубав концерта с ефекти, театрални мотиви (кой, ако не Ateez),  раздадоха се младежите. Сега как ще дочакам до следващия?! Heart Eyes

# 664
На 14 февруари Джису (БлекПинк) пуска соло мини албум.

Същото, но на 10 март прави и Yeji (ITZY).
https://www.youtube.com/watch?v=QbLdZwvFDpM

Yesung (SUPER JUNIOR) на гости в предаването на Lee Mu-Jin, в дует с домакина.

# 665
  • София
В тази мразовита сутрин стигнах премръзнала в офиса, а там минус 5 градуса. С треперещи ръце отворих снимките на Сан в басейна да се сгрея Simple Smile
Усмихнат ден, момичета!

# 666
Джимин е още в Топ 20на МТВ - на 7 място , пред него е APT. Даже прехвалената Абракадабра е 10та, Били Елиш --12та. Незнам дали и BTS са се задържали толкова дълго - вече половин година Who е в ТОП20 💜

# 667
Минавам да пусна това видео от вчера, ако не сте го видели вече.

# 668
# 669
  • София
Jillian, големи сладури са Сюнгмин и Ай Ен.
araselia, много ми хареса песента.

# 670
  • Русе

КАI от ЕХО вече уволнен и поздравява феновете си.

# 671
Новичко, което много ми хареса -

Кавър от Jungwon (ENHYPEN) -

# 672

В тон с пълнолунието снощи от вчера това ми е в главата Wink

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 08:35 от araselia

# 673
  • София
Непозната за мен Кпоп група - Trendz, ще има концерт лятото в София (в клуб), цените на билетите са супер приемливи и мисля да заведа дъщеря ми. Сега ще ги послушам малко. Оказа се, че и миналата година са имали, явно трябва да се абонирам някъде да разбирам тези неща.
https://bilet.bg/bg/events/trendz-2025-glow-5963
Вчера ми попадна този кавър на Lalalala на Stray kids, изпълнен от нова група на JYP. Много са сладки, точна реплика на SKZ. А едното момче доста добре докарва дълбокия глас на Феликс и е много хубав. Май скоро и по него ще въздишаме с дъщеря ми Simple Smile

Днес и тях трябва да прослушам. Ето една тяхна песен. Харесват ми.

Профи, и на мен новичкото много ми хареса.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 09:23 от Ahoney

# 674
Редактирано.
----------------------------------------------------
Хъни, сладури са. Heart

Ауч! Чак се зачудих дали да вградя клипа. Jackson Wang (GOT7) - MAGICMAN 2 begins, HIGH ALONE - OUT NOW

Тук вече нямах никакви колебания Grinning. Една от любимките ми - Чунг Ха с нов денс хит.

-------------------------------------------------------
Едни стари муцуни -

И едни не толкова -

И Джени -

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 01:26 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт