Отговори
# 240
Е, двамата нови се крият. Криминална става историята. Май-май много не си падат по нашите ГГ. И аз не си падам по тях! По новите - твърде монтирани ми изглеждат…

# 241
Да бяха показали какво е станало 🤦 Нали във фрагмента го имаше🧐

# 242
Възможно ли е Сейран да сънува всичко това и във втори епизод да ни върнат, как тя е в Болница , в кома примерно след припадъка..Joy

# 243
Кязъм май разбра, че Синан е богат и му светнаха очите. 😄

# 244
Нямам търпение  Ферит да му разбие суратчето на тоя боклук . Егати дразнителя е тоя, честно!!!

Ерсин и Берил.. Сватба в реала, сватба в сериала 🤣🤣🤣

# 245
Нямам търпение на тоя боклук Ферит да му разбие суратчето. Егати дразнителя е тоя, честно!!!

Ерсин и Берил.. Сватба в реала, сватба в сериала 🤣🤣🤣

Скоро ще е, няма да го бави дълго. 🤣🤣🤣

Този Синан изглежда много притеснен за нещо и Сейран нещо го успокояваше.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 23:41 от Lilia*

# 246
Здравейте,не чета темата за да не разваля интереса от епизода,откакто свърши предния сезон не съм гледала сериала,а сега не мога да намеря бг сайта на който качваха епизодите с превод,да не са ги закрили,къде може да се гледат епизодите ако някой може да сподели.

# 247
Май ще има трейлър за следващия епизод!

# 248
Поне да ни бяха показали каквото ни дадоха в първия фраг…

# 249
След този тъп епизод е задължително. Мерт обаче е страхотен- обичам тъжния Ферит. 
Май ще има трейлър за следващия епизод!

# 250
И такааа,въпреки слабото начало,на мен взе че ми хареса серията Stuck Out Tongue Winking Eye Не се ядосах на новите,продължават да не ми харесват,но има игра там която ще разберем впоследствие.Най важното е кой спал,кой не,целувки нямаше.Сейран и Ферит са безумно влюбени един в друг...аз давам шанс на сезона.

# 251
Новият определено играе слабо....Пелин в мъжки род. Девойката поне се старае.

# 252
Мерт е страхотен.. сцената в стаята и картината на Сейран ме разчувства

# 253
Значи браво ще е малко за Афра и Мерт,но този път Афра ми обра овациите, наистина. Браво. Този е много дървен , Синанчо. Има нещо гнило в цялата история. Сейран се сети за сватбата си с Феро,Феро се сети за Сейран и спомните им. И накрая на епизода

# 254
Оказа се, че Ферит току що беше спал с новата/старата/ още при първите кадри с нея (в началото на серията). Той я метна на дивана по бельо. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт