Отговори
# 270
Не са заедно, могат да спят с които искат.   Тава е най-малкия проблем, като че ли... дали са се е***и  с  новите.

Seungri Не ни издавай тайните.
Какви тайни?Спонавам  за реплики ,които някои явно не са си превели

# 271
Фрага
https://x.com/startv/status/1834702695690596381?t=JwCDbOxAlfguJrijvtp7Pg&s=19

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 00:27 от Албенаа

# 272
Фрагът е супер. 😜

# 273
Трябва да намалят  близсите сцени с новите двойки, идват ми в повече. Знам , че са в отрицание пред себе си, ама прекаляват. Все едно не е останало нищо от СейФер. Не знам дали сценаристка е тръгнала в правилна посока. Прекалено ми идват тези сцени и думите, които преди са си казвали, да ги казват сега на други.

# 274
  • Бургас
Е.....преживяхме първата серия.....дали за добро - с безкрайно познати похвати.
Изразителността на Мерт подсилена с нежната музика, отново предизвика сълзи в очите....големите, тъжни в дълбочина очи на Афра те карат да ги виждаш и след смяна на картината, а комично изиграните ситуаци от Дерен, разведриха обстановката,
Смешно е да си въобразяваме, че тези връзки не са консумирани. Диар продължава историята на Пелин/ с покрива/, Сейран е обиколила 36 страни със Синан, а тайните, с които предстои да ни запознаят са като тъмни облаци над уж безоблачните любови.
Никакво привличане /дори на приятелска основа/ не видях у новите, от там и слаба игра, схематично взаимодействие - при Пелин/може би заради по-големия опит/от части се получаваше. Актьорът играещ Синан ми стои като недодялано дърво, а думите за ревност, любов и т.н. са му на светлинни години като изживяване.
В общи линии - бавно, мудно основано на флашбеци /които до болка знаем/ действие.Видяхме следствие, но ако трябва да чакаме 4-сезон, за да разберем причината, както с прословутата болест, май няма да се стигне до развръзка!
А финала с тези разширени зеници, които някой, някъде в темите от 1-ви сезон беше писал, че са символ на изпепеляваща любов....Дано...дано ни зарадват другия петък с повече динамика и постепенно разкриване на истории.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:21 от Аniksi

# 275
Охххх, направо.. 🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Защо точно косата да не й пипне този пред него🤦
Ферит е бил алкохолик, едвам се съвзел да спаси фамилията от фалит.
Сейран от своя страна обиколила 36 държави, намерила гадже 🤦 Няма проблеми.
Досега толкова сериали съм изгледала, е такава простотия от главна геройня не съм виждала 🤦

# 276
Момичета,не гледах серията,само по вашите коментари съдя,но не издържах и пуснах края.Не знам дали са дали трейлър за следващия епизод,но съм сигурна,че не са.Утре,като видят рейтинга,ще решат дали ще има ходри мейдън или не и тогава ще направят трейлър.Така поне мисля.Чета и в инста коментарите,пълно разочарование,ако утре рейтингите са по-високи от 2 или 1 това ще е само от любопитство.Но след този епизод,каквото и да стане във 2-ри,край,приключиха се.Разбирам,че Ферит е бил доста съсипан.Аз пък искам да е спал с новата ей така от злоба,за отмъщение,за всичко което му е причинила Сейран.Тя явно го заслужава.Гадно ми беше да я гледам как го прегръща този циганин и изобщо....Заслужава си го.Е,все пак дадоха фраг.

# 277
Ферит е бил алкохолик ли? 🤧😢 Тези сценаристи са за убиване, та той е с диабет. 😵‍💫

# 278
Абе да ни дадът малко ретроспекции бее.. кво е тва.. нов сериал ли гледаме???

# 279
Новият Ферит много ми хареса.Heart
 Ферит, който пое контрола върху себе си и отговорността за семейството си.
Надявам се да  провокира Сейран сама да го  пожелае  и търси ,а не той да я преследва и умолява ....
 Страхотен сериал!  Този епизод вече е много по-добър от целия втори сезон.
А Мерт ,както всеки  път беше брилянтен . Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 280
В Х още не могат да дойдат на себе си. 😂

# 281
В Х още не могат да дойдат на себе си. 😂
Е как ще дойдат с тази Сейран, която показват?
Ферит си кара по старо му. Намерил си е новата Пелин, страда си тихомълком. Само дето не е търчал след Сейран две години.
Тя е закопала дъното. Дано наистина има основателна причина...
Този Синан ме вади от обувките. Нагло жалко мекотело. 🤢🤢🤢 Поне да беше намерила нормален човек, бе! Този е толкова зле, Господи!

# 282

И тук има напрежение......

# 283
Голям хейт е в социалните мрежи. Не знам сценаристите как ще я оправят тази каша.

# 284
Мерт ❤
Обичам го това момче бее 🔥

Общи условия

Активация на акаунт