Отговори
# 15
Добро утро, момичета! Simple Smile
Побързах в тази тема с надеждата, че епизодите ще отговорят на питанките, които ни вълнуват и отговорите ще бъдат убедителни.
Мистери Flowers Rose

# 16
Благодаря за прекрасната тема

# 17
Благодаря за новата тема!

# 18
Добро утро!
Благодаря за новата тема! 💐

# 19
Честита нова тема и нов сезон!

Ферит не е идеален,но е егати пича!
Не съм от нито един отбор, защото Сейрнан и ФЕрит имат своите кусури, трески за дялане, неправилни решения и  своите грешки. В различните моменти съм заемала страната и на двамата, според ситуацията.
Затова отбора ми е СейФер и АфРам.
Ако имаме разделени АфРам, продължавам да ги следя и да им се радвам поотделно.

# 20
Добро утро! Благодаря за прекрасната тема!🩷🩵

# 21
Мистери и аз благодаря за новата тема:hibiscus:
Прехвърлям си поста,че бях още в старата

FI79,мисля,че още си на първи сезон и коментарите ти са все в този период
Минавайки през втори,няма как да не си видяла израстване както при Сейран,така и при Ферит.
Думата не е израстване,а промяна
В този ,трети сезон ще видим един наранен,изгонен мъж,който обича съпругата си повече от себе си.Ще видим неговите реакции,мисли и действия.
Мерт много добре успява да пресъздаде това ,което Ферит иска да покаже пред другите и това,което всъщност е истинското му аз
Ще видим една жена,която се е върнала от смъртта и иска,или поне се надява /въпреки,че не е честна дори пред себе си/ да върне предишния си живот
И точно затова говорим-Ферит лош,с две клетки,страхлив и каквото още искаш го наричай,но това е човек,който притежава качества,които другите не притежават
Човек,който,ако бъде оставен на мира от окръжаващите го и обстоятелствата около него ще бъде любящ,всеотдаен,грижовен и незаменим съпруг и баща
Това е в момента
Преди беше,беше по сценарий,променяха го няколко пъти за кефа на зрителите
Затова образите ни се виждат непостоянни и различни във всяка ситуация
За Сейран или нищо,или най-доброто-знам.
Но ще се съглася,ако сценаристите  променят доста неща в характера и и най-вече премахнат озлоблението,ината и спонтанността в действията и
Нейните сиви клетки понякога също трябва да работят

и реакцията на фандома,когато новият/Синан май беше/ казва,че е приятелят/съпругът на Сейран:sob:Sob

# 22
Благодаря за темичката 🍀
След целия цирк във втори сезон, очаквам с нетърпение какво са измислили пак.
Дано в този сезон са си взели и добър стилист, че вече ми се повръща от цветните чаршафи на Сейроша, а дори не е минал и един епизод. ( и това въпреки якият гръб на едната е грехота да я умотавят в дълги рокли)
Ферит, о - гаменчето ми,  и него ако може да не го лиже крава ще е супер. Всичко друго ще понеса 😆

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 11:29 от Ela1

# 23
Очаквам силна игра от всички
За сценария имам доста съмнения
Пожелаваме си го,дано ....

# 24
Тази връзка на Сейран ми е нелепа. Ако е напуснала Ферит, защото е щяла да умира и да няма деца, защо започва отношения с друг мъж? Той повече от Ферит ли заслужава такава болка?

# 25
Добро утро! Благодаря за новата тема, Мистери! 🌺

Чичо Онур пак е писал за нашите след коментарите на Емре. Общо взето казва, че продукцията диктува какво да се говори. Каква изненада за нас. 😄

https://mobil.onurakay.com.tr/haber/emre-altug-un-afra-saracoglu … cevap-geldi/8289/

# 26
  • Пловдив
Добро утро и благодаря за прекрасната нова тема:hibiscus:
MisteryG Flowers Rose
В анкетата гласувах за отбор СейФер,  поради простата причина, че си ги обичам и двамата и съм щастлива, че ще им се наслаждавам на брилянтната игра още един сезон.
И двамата правят грешки заради крехката си възраст (според мен)и ми е чудно как и не разбраха за два сезона, че проблемите се решават с разговори, а не с мълчание.
Очаквам епизода с нетърпение.

# 27
  • Варна
Добро утро, момичета.

Мистери, благодаря ти за новата тема. Heart

Аз се отбивам само да отбележа, че Афра пак не е споделила фрага.

Иначе на мен ми хареса, тъжният Ферит накрая беше подарък за всеки Сейферски фен, ама ми изглежда, че сценаристите ни поднесоха поредното клише - пак той ще се бори за Сейран, а тя явно ще е взела решение за двама им, без да се съобразява с него. Поне на мен така ми се струва.

Оф и защо във всеки турски сериал трябва да се появи някоя бременна метреса? Имам чувството, че ако няма някоя бременност, споходена от излишен драматизъм, или някой не е в затвора, няма да е просто турски сериал.

Иначе в анкетата гласувам за СейФер.

# 28
Днес чакаме резюме и снимки към епизода

# 29
Благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт