Отговори
# 45
Като говорим за израстване и промяна на единия или другия, ми се струва, че такова има и при двамата. Да не забравяме, че макар и по-трудния начин, Ферит най-накрая разбра, че Сейран е неговото семейство, а пък в самия края на втори сезон Сейран постави Ферит на първо място в нейната йерархия на обичта. Някой би казал, че това са само думи, но не  е точно така. Всеки от нас има в главата си някаква подредба на нещата и хората по важност и дори подсъзнателно я следва, а това се отразява на много негови действия и решения. Имам позната, на която тази подредба е меко казано нестандартна, тоест не започва примерно с децата, както сигурно е нормално, а с брат, загубил живота си като млад. Съответно   следват родителите, а после са останалите... И отстрани това се вижда много отчетливо.

# 46
Не знам, но и двамата се стреснаха, че роднините им ще научат...има нещо гнило... Сейран и Суна са много сладки.
Последната ми е любима. Таткото на заден план, а девойките щастливи.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:04 от Zvezdichka77

# 47
  • София
Мисля, че след този озет попариха последните останали надежди дори на хората, които харесаха втория флаг.

# 48
Това ли е резюмето за серията?

# 49
Stuck Out Tongue Winking Eye

Лилия, това е Hands Plus1

Между другото, фраговете на Шербо имат доста по-малко гледания в YouTube.

# 50
  • Яко в Матрицата...
Превод на руски, ямам време да превеждам сега...

Скрит текст:
Пережитые трудные дни разбрасывают Сейран и Ферита в разные уголки жизни. Сейран, которая благодаря Синану чувствует себя более счастливой, делает неожиданный шаг и предлагает ему жениться. Хотя Суна пытается объяснить сестре важность этого решения, Сейран уверена в своем выборе. Ферит, с появлением Дияр в его жизни, немного удаляется от своего прошлого. Однако новости об изменениях в жизни Сейран даются ему нелегко. Развитие событий в жизни Орхана становится неожиданностью для всех. Неожиданное совпадение вызывает напряжение между Сейран и Синаном. В то время как Ферит становится свидетелем сцены, которую ему трудно перенести, он внезапно оказывается лицом к лицу с Сейран…

# 51
  • София
Не, че е по темата, но мога да ви кажа със сигурност, че първия фраг на Шербета е с надути гледания и лайкове в Х. В смисъл, там доста пари вкарват, не е за първи път.

Иначе и Сейран и Ферит си имат доста сериозни нови връзки. За мен са 100 процента консумирани, дори и без любов, явно с цел да се забравят. Аз това не го приемам, пак да кажа, противоречи изцяло на показаното първите два сезона.

# 52
Не мога да си представя Сейран да е спала със Синан. 🥴

# 53
Мистери, как разбра, че са консумирани?

# 54
Когато Сейран предлага брак на Синан той изглеждаше доста изненадан, което ме навежда на мисълта, че отношенията им не са били на етап "истинска връзка". Но може и така да ми се струва, защото така ми се иска. 😄

# 55
  • София
Мистери, как разбра, че са консумирани?

С това впечатление оставам от двата фрага и озета. Имах надежда за Сейран, но с тези снимки и резюме ми я попариха.
Дано греша, искрено и много се надявам.

# 56
Итресено ми е каква причина ще измислят , поради която животът и на двамата се е обърнал на 180 градуса. Трябва да е основателна и убедителна, ако искат феновете да продължат да се надяват и вярват  в тази любов.
По съм склонна да вярвам , че  Феро е консумирал връзката , ама знам ли. Може и Сейро да ме изненада. По реакцията на Кязъм съдя , че Синан не е толкова отдавна с нея . Поне не го е вкарала в спалнята си , като Феро.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 16:39 от Kami_J

# 57
# 58

Иначе и Сейран и Ферит си имат доста сериозни нови връзки. За мен са 100 процента консумирани, дори и без любов, явно с цел да се забравят. Аз това не го приемам, пак да кажа, противоречи изцяло на показаното първите два сезона.
Аз не вярвам...В Сейран съм сигурна. Мисля, че и между Ферит и каката не е имало кекс. Това е и моята червена линия 🙄🫣. Подхлъзват ни...

# 59
На мен Феро ми изглежда полуизперкал. Няма да се изненадам, ако Кака се окаже въображаемото му другарче.

Общи условия

Активация на акаунт