Отговори
# 330
Ама какво да го съдя Ферит? И вчера написах, човека си кара по старо му. Даже според мен се е хванал с тази след като е разбрал, че Сейран има връзка. Той знаеше от преди да дойде Абидин за въпросния Синан.
То целият ми яд към сценаристите и продуцентите е насочен.
Да ми започват сезон с главната геройня с някакъв друг мъж и после и брак да му предлага. Кога Сейран е поглеждала друг? Гледаш сцените и ти кънтят тежките й заявки, че винаги ще е само Ферит. 🤐
Моля ви се и застанала и се зъби на Кязъм и той "да, добре". Господи! На мен ми идеше да й плясна един шамар през екрана.
И дори да е седнала да се заблуждава за тоя, не го ли вижда, че е по-зле от Ферит? Кога Ферит е крил връзката си с нея? Има нещо в тоя дето е на тотално психо. И както пишат в Х, после да не ходи Ферит пак да я спасява.
Голямата страдалка обиколила 36 държави с друг мъж. Айде сиктир! Тотален срив и абсолютно никаква логика в образа на Сейран.

В тая връзка не знам дали Афра е вложила нещо от личния си живот, но Мерт сякаш преживя и раздялата с нея в тия сцени. Мен лично ме хванаха за гърлото. На 3 сцени даже се разплаках. Преди не ме е трогвал до такава степен като е страдал за нея.

Чакам да видя рейтинга. Сигурно има много хора, които още от първата сцена са изгасили телевизора, или са отишли да гледат Шербета. Съжалявам, но искам катастрофален рейтинг. Има ли добър, тази простотия, която се излива от екрана ще продължи..

Абе не може Аси от "Дивак" да седи след 3-4 години със снимката на Алаз и да си я слага до сърцето, а той пък се побъркал да я търси. Двойка били гаджета някакво смешно време и спали няколко пъти заедно. А Сейфер след цялата им любов и всичкп преживяно да ни ги показват в такава светлина.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 07:29 от Hurricane~

# 331
Абидин пък защо е изоставил Ферит? Хубаво, със Суна е, но уж бяха братя и винаги е бил до него в тежките моменти, а после "Айде чао". 🤕

# 332
Абидин пък защо е изоставил Ферит? Хубаво, със Суна е, но уж бяха братя и винаги е бил до него в тежките моменти, а после "Айде чао". 🤕
Е, Суна не искала да работи там 🤣

Другото безумие... Сейран взимала наем от Корхан за ялъто. И с тези пари пътувала с оня нещастник. 🤦

https://x.com/siriusnvm/status/1834754165882355966?t=lslZg2sXqhUdxv0BK73uYA&s=19
..

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 07:56 от Hurricane~

# 333
Добро утро!🌷
Снощи червената ми линия беше прекрачена- Ферит е бил с каката, вероятно и Сейран със Синан 🤕🤕😵‍💫😵‍💫. Невероятна игра на Мерт и Афра ❤️🧿. Много ревах, много...Добре, че беше Кязъм 😁. Не ме разпъвайте, но епизода ми хареса в общи линии .....Просто защото продължавам да вярвам в теорията с халюцинациите 😉. В крайна сметка фандома получи това, за което мрънка два сезона- Аби и Суна заедно,  независима  Сейран, нов мъж за Сейран, Ферит да рисува, Есме и Кязъм разведени, Орхан и Гюлгюн също, Абидин напуснал Корханови и т.н. В анализите на психоаналитичката също се говори за това...На моменти всичко е наистина като кошмар, както каза Евето-бутафорно...
И пак не разбрахме защо са разделени...
За мен това са други Сейфер, не моите Сейфер от преди, защото те никога нямаше да постъпят така един с друг 😥.
Не са се забравили, още се обичат, но как и защо са стигнали до тук 😥😥😥. Ферит е пиел, сега на лекарства, всички се страхуват за психиката му...Сейран и Ферит са си намерили спасителни пояси, за които да се държат, но сега когато се видяха те вече няма да им вършат работа...Спирам...
Последно-браво и благодаря на Гюлдиар за прекрасната музика ❤️🤗❤️.
П.П. Забравих да кажа, че епизода беше пълен със знаци, които ни водят към първи сезон, в началото- роклята на Сейран, номера на колата на Ферит ....

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 08:13 от Dichkata

# 334
Ферит е казал на Гюлгюн, че за първи път в живота си Сейран ще се омъжи за човек, когото тя иска. 🤧🤧🤧

# 335
  • София
Гледам сега, че в Х всички се молят да е халюцинация. Прекалиха и наистина минаха всички граници. Единият сценарист пуснал в Инстаграм, че има и друга страна на нещата.

И аз се надявам на нисък рейтинг, иначе този сценарий ще продължи.

Дано оправданието за поведението на Сейран е наистина добре написано.

# 336
Не мисля, че има причина да се притесняваме, че може да имаме хубав рейтинг. 😂

# 337
Е то остава да имаме рейтинг 🤦

# 338
Гледам сега, че в Х всички се молят да е халюцинация. Прекалиха и наистина минаха всички граници. Единият сценарист пуснал в Инстаграм, че има и друга страна на нещата.

И аз се надявам на нисък рейтинг, иначе този сценарий ще продължи.

Дано оправданието за поведението на Сейран е наистина добре написано.
Аз мисля, че трябва да им дадем кредит на доверие за 2-3 епизода 🫣🙄. Може би са измислили нещата, имат идея, но трябва малко време...Фандома обаче иска всичко сега и веднага 🤷‍♀️

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 08:56 от Dichkata

# 339
  • София
Никакъв кредит не им трябва. Има ли за какво да се хванат ще пишат така Сейран. Но това е любимият образ на туркините, дано са сменили канала и се сринат, не 4-то, а 5-то място им пожелавам! АБ не трябва да е повече от 2. Дано не са гледали от любопитство, обикновено рейтинга се отразява в следващата серия.
Афра сама каза, пишат серия за серия. 4 сценариста, ще пишат опции до откат. Взаимодействието е много зле, поне това. И гледането ютуб беше също зле. Последните серии на миналия сезон бяха с някакви такива бройки там.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:35 от MysteryG

# 340
# 341
MysteryG Мисля,че другата страна е именно нечий коварен план да ги разделят и съсипят Корханови.Знаят слабото място на Ферит,знаят и на Орхан.То се вижда от далеч,че нито Диярията,нито Сиско са читави и нещо си въртят,но не може да гледаме цял сезон ГГ криещи се по ъглите,гледащи се от разстояние,съсипани и едновременно "щастливи" и женени за други и накрая за една серия,да се разбере всичко,/както и цял 2-ри сезон с бременността на Пелинчик/,и набързо събиране и деца.Това вече е клише и както разбирам от коментарите е писнало и на турските зрители.Полезния ход ще е бързо да се разбере играта на новичките ,Ферит и Сейран да се съберат и заедно да се преборят с враговете си,като междувременно тя забременее и изпитат заедно вълненията от сбъдването на тяхното желание.В сезон 1 всички гадости се разбираха много бързо.Имаше динамика и развитие.За втори няма да коментирам.Сега,какво ще гледаме,разтягане на локуми до края и абсолютно неадекватни ГГ,които се оставят да ги правят на "глупаци"?

# 342
В youtube Шербета е с доста по-малко гледания от нас. Не съм го гледала и не знам каква е историята там.

# 343
Значи Сейран не е оставила детето си хора.  Била не знам си каква,изневерила... срам за турския народ. Направо нямам думи.
Идеализираме отношенията на Сейран и Ферит, но забравяме,че те не са израснали в нормални семейства, живота им не е бил спокоен. Не са се срещнали в университета например, и хоп влюбват се там по своя воля,и се  се вземат и обичат. След това като (всички нас надявам се) да имат щастлива и спокойна връзка, но Сейран  да се разболее и да остави Ферит.
Сериала е тежка драма, за двама души които имат дълбоки душевни проблеми, а Сейран освен това е била жертва на физическо насилие. Нека да не забравяме този факт, преди да я съдим с голямата сопа.
Няма как това да не излезе напред, не само като паник атаки.
Още от малко дете, Сейран седи с вдигната глава, силна, поемаща агресията на баща си доста храбро, не свита и плачеща в.ъгъла. След сватбата и с Ферит доста трябваше да изтърпи.
Ами нека това да е нейната точна на пречупване, момента в който психиката й е тотално срината и има нужда от ново начало. Или пък сънува или просто играе за да отблъсне  Ферит, а той да продължи напред и да има деца.  При всеки случай има правото на своя избор, особено ако има душевни проблеми..
Пак ще се повторя, в живота на човек настъпват моменти в които трябва да събере себе си, да се погрижи за самия себе си или да загуби ума си. Ако Сейран е решила да направи това за себе си, какво по-нормално от това. Душевните болести съществуват и са бичът на нашия век!
Ако продължават така феновете скоро любимия ни  сериал ще свърши и няма да има  защо да сме недоволни. Мисля,че е време феновете да оставят сценяристите да напишат нещо спокойно в този сериал.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 09:14 от Nina_Richi

# 344
Рамо сподели фрага.
Bell, късно видях, че вече си го споделила.

Общи условия

Активация на акаунт