Отговори
# 315
И как завърши Сейран като не е в Истанбул от 2 годни и не знам си колко месеца и дни хахах. Онлайн ли? Или ходи само на изпити

# 316
Афра и Мерт явно не са били на общото гледане или поне няма още снимки.

# 317
И какво беше това начало на епизода със сцените на близост с новите партньори на Сейран и Ферит,
без да се загатне дори за раздялата им.
Това повтаряне на сцени от миналото им е дори дразнещо.
Завиване на кърпата след морето, прегръщане и въртене в стаята на каката, стълбата,
нова бременност в конака от метреса и други подобни.
Аби, този път въобще не беше себе си. При Ферит имаше тежест и влияние, а тук ми се
видя много безличен, като за пълнеж.
Въобще слаб сценарии и ако не е Мерт, сериала отива към зануляване.

# 318
  • София
Краси, според мен ще изяснят всичко в следващата серия. Ще покажат какво е станало. Но аз не разбирам продукцията как очаква да покаже образа на Сейран по този начин и да очаква хората да я разберат. Имам предвид, първо трябваше да е ретроспекцията. Със сигурност има причина за това поведение. И не е да търси внимание. Умирала е, на тежка химиотерапия и Ферит просто един ден е тръгнал и не се е върнал. Някой има пръст в тая работа. Тя може в пристъп на болка и притеснение за самия него да го е помолила да си тръгне, но не е само това. За да го е чакала има причина.

# 319
Подкрепям Отбор Сейран✌🏻
Прекалено пренавита беше Сейран,за да й повярвам…Целта беше да ни заблуди и същевременно да Не повярваме….Ще разберем защо…
Раздвоението при Ферит е по-тревожно.Хем го играе с Дияр палав,хем дълбока мъка….
Дано си заслужава развитието занапред..
Прекрасни са и двамата….кеф ми е да ги гледам.

# 320
  • София
Бирсен и на нея й платили пак да успокоява. В Х няма кой да ги успокои, приключиха там повечето.

https://www.instagram.com/reel/C_38eYpR1w4/?igsh=MTlydGl1N3NzaDJkMg==

# 321
Тук не виждам Сейран пренавита, която иска да ни заблуди.
От едно срамежливо момиче от Антеп, действително стана сладко локумче.

# 322
Мистери , всичко е фенска  фантазия
Знаем ли болестта на Сейран Знаем ли какво е било лечението и Ние нямаме никакви факти Всички си измислят теории за да се успокоят
Епизода беше пълна бутафория Всички  бяха в друга реалност с измислена и нереална игра
А и Дирен питали за раздялата на Афрам
Мисля утре да попитат и Шефика( не и знам името на артистката)

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 02:44 от KrasiAnna

# 323
bellie_ellie, ти от Сейран мина на Афра, аферин Grinning
Не е зле да дойдете малко на себе си Smirk
Дадох нагледен пример от реала, такъв който всички са гледали. Щях да дам със себе си първоначално, но за жалост не се познаваме и нямаше да си го представите. 😃
Все пак се опитвам да дам някакво обяснение на действията ѝ, не виждам нищо толково странно в това или нещо толкова невероятно да е казано. 🤨

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 02:46 от bellie_ellie

# 324
Радвайте се, че не ни показаха Сейран в леглото със Синан, че тогава и до 2-ра серия нямаше да го добутаме. 😄

# 325
Щом тя казва, че Ферит я е "бил изоставил", Синан ако е бил човек показал ѝ загриженост и внимание в момента, в който се е чувствала безпомощна, изоставена, съсипана, не е толкова необичайно да се е привързала към човека. Няма да е първата знаеща вътрешно, че не е истинска любов това, което чувства към него, а може би по-скоро страх от това да не останеш сам. Самотата е разрушаваща, ужасно нещо е! Особено съчетана с болест, още по-зле.
Ето потенциална причина, защо може да е със Синан. 🤷‍♀️

# 326
  • София
Не съм чела тези теории в Х, Сейран там в момента я плюят. Мнението си е мое в случая, като съм го прочела си казвам.
Съдя по фрага и сцените от него в интерес на истината. Дадоха, че е минала през тежко лечение.
Просто има ситуации след които човек се срива психически и прави неща, за които след време съжалява. Но точно в този момент мисли, че са правилни.

Иначе това, че обикаляла, учила и се лекувал 2 години е мега глупост, няма как да се случи.

Много са рязали. Тези спойлери за палатката може и да са били верни. Личи си, че не е както трябва сцената там. Ту слънчево, ту облачно. Мола са рязали, уж втора серия снимаха. Сейран до имението трябваше да ходи, ама нямаше такава сцена.

Не се опитвам да оправдавам сценария, напротив. На мен не ми хареса, гледала съм само откъси, просто ми разказваха какво се случва през цялото време. Нямах нерви за повече от това. Но видях Сейран с мухата и поведението й, за да си направя изводите.

# 327
Да охладя малко страстите.Първа серия на "Лейля",рейтинги:
total:4,87            АВ:4             АВС1: 4,69
"Нощна приказка" с Бурак Дениз 2-ра серия
total 8,64           АВ:6,97        АВС1:8,30
Дали утре ще стигнем рейтинга поне на първия сериал?И какво ще стане след това разочарование на феновете на "Рибарче"?Нека си спорим кой крив,кой прав,кой от кой отбор е.Драгия турски зрител едва ли ще прости,но не на сценаристите,а на Сейран,защото според тях ще е виновна тя,не тъпия сценарий,който я е превърнал в това което не е.Гледах трейлъра на "Нощна приказка".Много добър.Не знам как е сериала,но по рейтинга личи,че е по вкуса на съседите.Не подценявам и любовта им към Бурак Дениз.Сериал,сериал,но всяка продукция трябва да си има и своите червени линии и познава своята си публика и трябва да я уважава.Вчера имаше пост от Гюнгер.Не можах да го намеря днес,но звучеше горе-долу така:"Аз плача за моите герои,а не за тези които нямат ум" или нещо подобно.Всички се чудеха какво иска да каже.След тази вечер май разбрах.Какво ли не изписахме ,как ли не спорихме,как бил "израснал"Ферит,как била "израснала"Сейран,кой какви травми преживял,кой какъв е бил и какъв е станал и с един замах,тъпите сценаристи изтриха и загробиха всичко с некадърността си.Не само,че преминаха всички червени линии,но тотално не уважиха и всички фенове,които отделяха от времето си за да правят високи рейтинги и продукцията да печели милиони.Кой каквото ще да казва за героите,те не са виновни,най-малко пък актьорите.Не знам какъв ефект са искали да постигнат,но в случая Сейран не са я представили в добра светлина.Ние не познаваме Сейран,която лъже.Да,тя откровено си лъже.Лъже Ферит,лъже Синан,лъже себе си,лъже и хората които я обичат.Не е честно към никого.Никой не го заслужава.Сейран,която познаваме,никога няма да се метне на нечий врат дори и да иска да забрави Ферит,без чувства.Сейран,която познаваме,никога няма да тръгне да обикаля "безгрижно" 36 държави без да се заинтересува от хората,които обича,да знае,че някой страда непоносимо и да продължава да лъже човека до себе си,че е забравила и не я интересува.Сейран,която познаваме,щеше поне един път да попита как е Ферит и като разбере,че хич не е добре,щеше да се отзове и погрижи дори и само като приятел,да облекчи болките му.Не упреквам Сейран,а тези които не вникнаха в дълбочината и на двата образа,в същността и характерите им,които изгради Гюнгер и сриват образите им до махленско ниво.Жалко.Няма убедителни причини така да разрушат този образ,а най-малко причина може да бъде това,че се е срещнала със смъртта.Ферит също се срещна със смъртта,но нито за миг не я забрави.Тя също.Да,защото бяха героите на Гюнгер и любовта им стоеше над всички и всичко,дори и над смъртта.Как беше:"И в радост и мъка,и в болест и здраве,докато смъртта ни раздели!"Сейран,която познаваме,щеше първо да се убеди в чувствата си към новия партньор и тогава да тръгне уверено към него,а нямаше да се крие по ъглите,да гледа телефона си,да се държи за сърцето и след това да го убеждава,че миналото вече го няма,нямаше да си спомни сватбата си,а щеше да си помечтае как ще изглежда нейната бъдеща сватба.Това повърхностно момиче и повърхностно поведение определено не е образа,който създаде Гюнгер.Жалко за Сейран,жалко за Афра.Сега всички негативи ще се стоварят върху нея,тази която изнесе заедно с Мерт целия втори нелеп сезон на гърба си.

# 328
Аз съм отбор Сейран !
Не разбирам защо така и скачате на Сейран. Все едно Феро тези две години не е живял ,чу..л  , бил е самотен и т.н.
Момичето има право на нов живот след като са се развели. И нея е боли , но е по-силна от Феро психически , дори и след това преживяване /болестта/. Той рухна , докато тя е по-прикрита.
Харесвам новата Сейран !  Преди какво чудо беше - сълзи  и сополи като Феро, крясъци , викове. Сега е много по-обрана , взела си е поука. Едва ли Синан е най-правилния за нея , но щом се чувства добре с него , така да бъде.
Гушкала Синан , ами той Феро  Дияр от леглото едва  я пусна да си ходи. И Ферит пипаше косата на Дияр , дори и повече , ама някои се хващат , че пипали косата на Сейро.
И давамата са ми равни в ситуацията. Няма по-виновен и по-нещастен.
И това за алкохолика , аз никъде не го чух. Сабина каза , че е спрял алкохола. Това е нещо съвсем различно.
И това че тя обикаляла света , ами имала е възможност. Феро си беше направо щастлив , преди да разбере , че се е върнала. Успял в бизнеса , получавал награди, ама видиш ли лошата Сейран ,взела че решила да се върне. Обърка му нагласения живот.
Интересува ме причината за раздялата и диагнозата `и.  Може и да ме изненадат и причината да е във Феро.
Аз също съм от отбор Сейран.🩷

# 329
От всичко дадено в новия епизод на сезон най-хубавото беше че Суна и Абидин са се събрали и са заедно а за Новите Сейран и Ферит няма да коментирам. Заради новия сценарий няма много да се задържи на екран бързо феновете ще се разочароват и ще приключи.

Общи условия

Активация на акаунт