Отговори
# 285
Тези никакъв рейтинг не заслужават. Даже трябва позорно да ги свалят от екран. Обаче се изисква особена смелост да "посегнеш" по такъв грозен начин на една от най-силните и любими двойки на зрителите🤦
Видях само три логични развода: Кязъм и Есме, Орхан и Гюлгюн и Кая и Суна. Все пак нещо логично е написано в тоя малоумен сценарий.
Тоя смешко дето играе Синан да закрива. Играта му е толкова зле, че дори Афра гледа като малоумна до него.

16-те човека дето сте гласували за отбор Сейран, къде сте??

# 286
Hurricane Успокой се, това е  само един  сериал. Не заслужава доброто ти здраве. Тава ще бъде пътя  към  добър рейтинг  или сериала претърпя своя сблъсък с айсбер. Истински Титаник.
А си мислех, че  няма как  да стане по-зле 😅

# 287
Голям хейт е в социалните мрежи. Не знам сценаристите как ще я оправят тази каша.

Ами, да си я оправят, като забъркаха толкова глупости. Кога Сейран е била с такова
държание при Ферит, та този и се видя като нещо невиждано.
Екскурзиите ли, любовта ли, визията ли, какво ли видя в него.

И сега във фрага видяхме едва ли не се надсмива над Ферит с танците и прегръдките
със Синан. До кога ще заблуждава себе си ще видим.
Май нарочно го покани да влезе, за да го подразни и да покаже, че не я вълнува с присъствието си.
Само да не стане същото, когато разбра че Ферит е предложил брак на Пелин.
Тогава ще и замръзне усмивката на рамото на Синан май.

# 288
Ако не изяснат историята и да ни покажат какво всъщност е довело до раздяла, спирам да гледам..

# 289
  • Манчестър

16-те човека дето сте гласували за отбор Сейран, къде сте??

Тук сме къде да сме 💯

# 290
Е как да не се ядосвам, като всички тук сме изгледали 73 епизода. То че е сериал, сериал е, но подигравката със зрителите е абсолютен факт. Изравниха със земята образа на Сейран. Тази сценаристка е много по-зле от предишната. 🤦

# 291
+1 😆
Нещото което мен ме подразни в епизода е точно държанието на Сейран. През цялото време на двата си брака с Ферит му се зъбеше " като съблезъб тигър" ( нали - Софи 🤭), а сега една мазна, мазна. Седи и му се моли на Синан-  не така не онака. Ферит и дума да кажеше на криво и палеше моторите. Къде е борбенната Сейран? Тъпотията със завършването на университет за две години е просто смешно. Как човек се излекува от смъртоносна болест и обикаля 36 държави, пък и успява и да завърши 🤔.
Ако не изяснат историята и да ни покажат какво всъщност е довело до раздяла, спирам да гледам..

# 292
И да изяснят,каква ще е ползата?Ще гледаме сериал за голямата любов между Сейран и Синан и как Ферит постепенно се съвзема и се влюбва в Диярията и си заживява "щастливо" с нея?И колко са били прави,че са се разделили?Това ли искаме да гледаме?Не можах да схвана,тези 36 държави със Синанчо ли ги обиколи?Значи,ако ги съберат отново с Ферит и решат да отидат някъде заедно,ще му каже,че еди къде си са били със Синан и така е изгрявало слънцето,но тя не го е виждала,щото Ферит не е бил до нея?Кой ще и повярва?

# 293

И тук има напрежение......

Да...аз мисля че е възможно тая и Ифакат да са измислили нещо,за да се разделят Сейран и Ферит.Имам чувството че Серпил иска имението и Ферит.

# 294
Какво трябва да е станало, че Сейран да се държи толкова неадекватно? Добре, може би не е искала да я вижда докато се лекува и не знае дали ще се оправи, но сега вече е добре. Защо по дяволите не потърси път към него, що за държание има? 🥴 Толкова ли не се е интересувала какво се случва с него през тези 2 години,  не е ли разбрала, че е станал алкохолик, не се ли е притеснила поне малко? Как обикаляш 36 държави и не се интересуваш, че човекът за който умираше от любов е изпепелен. Сериозно, какво трябва да е станало толкова? 😵‍💫

# 295
Халис и Лятиф къде са? Нищо не разбрах за тях

# 296
Ако всеки изкарал рак или друга тежка болест се развеждаше с любимия си човек, накъде щеше да иде света? Сценарият е малоумен от първата до последната буква.
Сори, но Афра беше гола вода в този епизод.
Мерт го изнесе на плещите си.

Абсолютно !!!
Сори , но освен това нищо друго не видях
https://x.com/lueur777/status/1834702589432402059

А се вижда и от новия фраг , кой ще носи така наречените епизоди
Мисля , че Ферит ще направи опит за самоубийство и кака ни просто ще е негов лекар/психиатър

# 297
И сценаристите още не знаят. Ще почерпят идеи от форумите и утре ще започне великото писане 🤭😆

За дядо казаха, че не е добре, за това и баба не е дошла да посрещне момичетата. Руския и на мен ми куца малко.
Халис и Лятиф къде са? Нищо не разбрах за тях

# 298
Аз съм отбор Сейран !
Не разбирам защо така и скачате на Сейран. Все едно Феро тези две години не е живял ,чу..л  , бил е самотен и т.н.
Момичето има право на нов живот след като са се развели. И нея е боли , но е по-силна от Феро психически , дори и след това преживяване /болестта/. Той рухна , докато тя е по-прикрита.
Харесвам новата Сейран !  Преди какво чудо беше - сълзи  и сополи като Феро, крясъци , викове. Сега е много по-обрана , взела си е поука. Едва ли Синан е най-правилния за нея , но щом се чувства добре с него , така да бъде.
Гушкала Синан , ами той Феро  Дияр от леглото едва  я пусна да си ходи. И Ферит пипаше косата на Дияр , дори и повече , ама някои се хващат , че пипали косата на Сейро.
И давамата са ми равни в ситуацията. Няма по-виновен и по-нещастен.
И това за алкохолика , аз никъде не го чух. Сабина каза , че е спрял алкохола. Това е нещо съвсем различно.
И това че тя обикаляла света , ами имала е възможност. Феро си беше направо щастлив , преди да разбере , че се е върнала. Успял в бизнеса , получавал награди, ама видиш ли лошата Сейран ,взела че решила да се върне. Обърка му нагласения живот.
Интересува ме причината за раздялата и диагнозата `и.  Може и да ме изненадат и причината да е във Феро.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 01:12 от Kami_J

# 299
Ауууу, разкъсахте Сейран Head Band Много сте лоши Joy
Дали да не погледнете зад очевидното аджаба?
Афра беше страхотна, браво на моето момиче Heart Eyes

Ками Hands V

Общи условия

Активация на акаунт