Отговори
# 255
Синан и Дияр са влюбени искрено в нашите ГГ,но  се страхуват ,че
 семействата им/богати/ няма да приемат  Ферит и Сейран. Афра и Ферит също не се преструват и са искрени в новите си любови,но огнената страст  между Сайфер ,няма  изгасяване.Новите половинки ще са в сериала за дълго,така ,че интригата ще се развива  до последния епизод

# 256
Не са заедно, могат да спят с които искат.   Тава е най-малкия проблем, като че ли... дали са се е***и  с  новите.

Seungri Не ни издавай тайните.

# 257
Не спрях да псувам и кълна Сейран целия епизод. Направо ме вадеше от обувките с тоя малоумник. Също как говори за Ферит сякаш е някакъв боклук от улицата. Малоумница! Дано има наистина основателна причина да се държи като невменяема. Ферит много жали за нея. Ферит не ме издразни с тая. Мъжете са такива. Ама Сейран след големи клетви в любов да се обърне да му вика на този "обичам те#". Щях да изхвърля телевизора, честно 🤬

# 258
И това доживяхме - Ферит да е наемател на Сейран в бащиния си дом! Серията не беше с динамиката, на която бяхме свикнали, но Мерт и Афра бяха на ниво. А поне опит за обяснение какво се е случило и защо през тези 2 години - йок! Само спомен от Хималаите, където явно разреденият въздух е ударил Сейран в мозъка, но слава богу не и в сърцето. В сърдечен план всичко си е наред и скоро ще го усетим.

# 259
Появиха се новите злодеи/манипулатори на семейство Корхан.
На Ифакат племеницата играе срещу нея, върти се около Ферит и доколкото разбирам помага на новата булка на Орхан.
Новата на Орхан и тя нещо завихря с майка си.
Дияр е влюбена във Ферит, играе да му е и приятелка, но тя крие връзката си с Ферит от роднини.
Синан много влюбен в Сейран, но крие всичко от майка си за нея.
Голям буламач ни завихриха с новите персонажи. Ще има доста сблъсъци между Синан и Ферит, между Дияр и Сейран. Ще видим кой за кого ще се бори Ферит за Сейран, или Сейран за Ферит.
Сейран се видя, че е почнала и тя да проектира бижута. Дали ще се обединят с Ферит, или ще станат големи конкуренти сигурно ще видим в бъдеще.
Кязъм единствено си остава същият, без промяна. Надуши, че новият на Сейран е от богат род и веднага му светна пред очите.

# 260
Погледът на Сейран в последната сцена 💔❤️😭 Дори и с такъв сценарий е удоволствие за гледам играта на Афра и Мерт.

# 261
Заблудите ,че Афра е приятелка със  Синан и Ферит с Дияр паднаха.И двете двойки са заедно две години/повече от  общия живот  на Сайфер/- пълноценни Thinking . и консумирани

# 262
Като изключа Мерт на другите не ми хареса играта, бяха като дървета. Всичко в епизода ми се видя хаотично нахвърлено.

# 263
Ясно.Отново цял сезон разделени,но този път "гушкащи" се с други и в последния епизод,трета сватба и две деца.Клишето е в ход.Повторение на сезон 2,но с амнезия на Сейран.

# 264
Единствено Мерт е на ниво и изнася отново урок за играта си. Сериала въобще се крепи на неговото
брилянтно изпълнение като Ферит.
Сейран в този епизод е малко изкуствена и ми се струва, че не играе с желание. Малко е с
приповдигнато настроение.
След тези "мили" сцени с другите половинки, не ми се мисли как отново ще  пламне искрата
между Сейран и Ферит. Това трудно го разбирам.

# 265
Погледът на Сейран в последната сцена 💔❤️😭 Дори и с такъв сценарий е удоволствие за гледам играта на Афра и Мерт.
Погледът на Ферит беше празен, така го усетих.

# 266
Четох, че Сейран е завършила и била дизайнер.
Хората учат по пет години за да завършат университет,тя как го завърши за две,при положение,че първата година я пропусна,втората се разправя с болести и изведнъж завършила.

# 267
Епизода много ми хареса ! Афра и Мерт - брилянтни ! Двете попълнения - слабичко.
И за Сейран и за Феро ми е еднакво мъчно , нищо че Феро е по-ревлив. И двамата "много обичат" половинките си. И двамата са във фазата на отрицанието - не ,не се вълнуват от бившите , не не им пука  ,ама........уж.
Не ми хареса и в двамата , че виждам предишните усмивки , прегръдки  и обяснение в любов , както беше и между тях двамата. На кантар ми са , но Афра ми е много готина с тази прическа. Свежарка ! В края на епизода , така бяха облизали Феро , че чак не ми хареса визуално.
Кязъм - дъното ! Зерин го изстискала финансово и  аут. Супер !  Дори Дерин не ми беше смешен.
Орхан , криза на възрастта. Тази новата такъв филм ще му спретне , че пак ще плаче при Ифакат накрая.Хареса ми че Гюлгюн и Есме са се спасили  най-накрая.
Важното , че искрата си е там и е въпрос на време да се разгори огъня. Тогава ще видим кой какъв е  / Синан и Дияр /.

# 268
Сейран не е гушкала Ферит толкова, колкото този в една серия…

# 269
Ако всеки изкарал рак или друга тежка болест се развеждаше с любимия си човек, накъде щеше да иде света? Сценарият е малоумен от първата до последната буква.
Сори, но Афра беше гола вода в този епизод.
Мерт го изнесе на плещите си.

Общи условия

Активация на акаунт