Отговори
# 225
Здравейте!

Доста ми е скучновата серията. Да, искат да ни представят какво се е случило с героите през тези 2 години, но доста скучно и някак не е интригуващо. Само с Кязъм се смях и забавлявах.
От всички като че ли само Абидин си е същият. Ферит се е променил, но е тъжен. Заел се е с ателието на едноръкия
майстор и започнал да твори, но се видя, че след спомените за Сейран почна да зацикля с рисуването.
Ферит е наверно е оглавил/така разбрах от превода/ фирмата .
Орхан си остава чапкънин. Ще се жени за секретарката си Бетюл, която е бременна. Там има игра и комбина с племеницата на Ифакат. Също и майката на Бетюл е в манипулацията на Орхан да се ожени за нея.
Въобще Корханови са се разпаднали. Останал е да поддържа името само Ферит. А бъдещата съпруга на Орхан
нещо недоволства от него, не разбрах точно за кое.
Новият на Сейран не знам откъде го изкопаха като актьор, ама много не става и е грозен.
Разбирам, че е богат и нещо се страхува от майка си. Мисля, че Сейран няма да е желана снаха от еговото семейство.

Сабина превежда отлично.

# 226
Не разбрах Афра на кого казва, че много го обича ?

Сейран ясно лъже, че обича Синанчо ..
Ами Аби от къде има пари и самочувствие ? Суна също ?! Много е странно всичко. Орханчо уж си беше спомнил, защо се е влюбил в Гюлгюн и започна да я цени ама много бързо е забравил.

# 227
Това е опит на новите сценаристи да заличат всичко старо, но неуспешно.
Всичко се повтаря в съзнанието на героите, но ми се струва, че играят много
изкуствено. Единствено Ферит е на ниво.
Толкова измислени неща сътвориха в този епизод и не ми е ясно как ще върнат отново
Ферит и Сейран.

# 228
Хахха, наем за нещо което не е твое 😂😂😂
Ще изгони баба си ли 😆😂😙😂
 В междодругото аз това явно съм го проспала.
И Афра и Сейран постоянно повтарят  на новите си половинки,колко много ги обичат.Ферит страда  заради новите жена и дете на баща си и срещата  с Сейран ,Не желае да ходи засега на сватбата на Аби.Сейран е богата ,защото получава наем от Корхан за Ялъто Ферит е много успял  в дизайните
 и е ,оглавил фирмата  на Корхан

# 229
Не ми харесват с други един до друг, но пък на мен горе-долу ми харесва.
Двамата са се вкопчили в Синан и Дияр, защото така се заблуждават, че са щастливи и това е начин да избягат един от друг, да покажат на себе си , че могат разделени. Според мен това заблуждение ще е докато се видят. Няма как всичко да е рози, иначе няма какво да гледаме още един сезон. Ще видим развръзката и какво е ставало през тези 2 години.

# 230
  • Бургас
С тази новоизмислена история, репетирана близо два месеца, много бързо ме "хвърлиха в джаза", но пък надеждата умира последна!
Нов филм, нови истории, стожера на фамилията - покрит неизвестно къде, затова пък "възкръсналият" се е погрижил отново да продължи рода....Сигурно е дизито и с рекорд по разводи и свадби! Но пък за сметка на това образи преобразени на 180*
Сериозна ще е интригата със Синан /там нещата не са никак читави/, но пък любовта се носи из въздуха и както винаги ще победи!
Много красива музика отново, чудесни близки планове на Ферит и Сейран....абе....пак ще се гледа Yum

# 231
Тоя е по-зле от Ферит. От трън, та на глог, че е по-висок. Малоумна Сейран!

# 232
Сейран как му се умилква на тоя след разговора му по телефона. 🤮🤮🤮

# 233
Абе умилква,ама целувки йок

# 234
Сейран, ако не върти някакви игри е много тъпа.
Мерт ме разплака 3 пъти този епизод...

Право в сърцето с песента..

# 235
Някой разбра ли къде е Халис? Да не е умрял, че цари такъв разврат в Ялъто? 🤣

# 236
Момичета,прибрах се от работа,но не си причиних да си пусна поне края.Чета вас.Доколкото разбирам,май,май,не се разбра защо са се разделили.Аз пак казвам,че каквато и да е причината за мен ще е пълна глупост.Дори и Сейран да е разбрала,че не може да има дете,това също няма да е сериозна причина,защото нали тя и Ферит подкрепяха Фуат и Асуман да си осиновят дете?Доколкото разбирам Сейран е с нови настройки.Добре де.Не иска Ферит,не иска,нали искаше да учи?Защото в новия си живот не отиде да учи ами се залюби с някакъв и е щастлива?Не,това не е моят сериал.Да,хората се събират след раздяла,но "магията" от Сейфер дали ще бъде възстановена?Съмнявам се.Силно вече сме в клишето.Утре ще е часа на истината.Май 3-ти сезон ще приключи преди Нова година.

# 237
Четох, че Сейран е завършила и била дизайнер.

# 238
Някой разбра ли къде е Халис? Да не е умрял, че цари такъв разврат в Ялъто? 🤣
И аз това се чудя. 😃 Мерт ми разби сърцето с играта си на няколко пъти. ❤️ Харесва ми и как Афра се опитва да покаже наранената Сейран под маската на "новата" Сейран. Не разбирам обаче защо причиниха това на образа, дано да имат добро обяснение. И трябва да призная, Афра изтегли по-късата клечка. Актьорът, който играе Синан, не ми харесва грам нито като игра, нито като визия. Актрисата, която играе Даяр или както беше името на героинята, се старае. Не разбирам защо носи кърпа, така я състаряват поне за мен и съвсем не ми стоят като двойка. Мисля си, че ако беше приятелка на Ферит, щеше да им се получи далеч по-добре.

# 239
Мерт определено изнася цялата серия, страхотен е. 😍

Общи условия

Активация на акаунт