Отговори
# 300
Аз съм твърдо отбор Сейран.Не мисля че се държи неадекватно,има си причина,но ние още не я знаем а вие вече я обесихте.Тя доколкото видях,го прегръща когато ги гледат,да видяхте да го целува,а?Дори погледа и се променя,не мисля че е случайно.Била се подигравала с Ферит във фрага.Напротив търсеше реакцията му.Съгласна съм че му е ядосана,че го наказва,видях в трейлъра на 74 серия че го е чакала и той я е напуснал.Няма един виновен,винаги са двама.Ферит реве,но каката беше по гащи,нали,не Сейран.Въпреки грозника до себд си,Афи се справи страхотно.

# 301
В момента ми е трудно да простя на Сейран, но утре сигурно ще ми мине. 😂

# 302
А така дерзайте,като удавници за сламка станахме всички с този епизод 😂. Чакайте пак да ги пусна. Аз съм си СейФер,има ги някъде надълбоко,има ги. Нито Сейран е забравила Ферит,нито той нея. Сейран си мисли ,че може ,но не може. Ще го разбере , но късно,пак ще вървят дълг път двамата.

# 303
О, аз проблем със Сейран нямам. Проблема ми е с нелогичните сценаристи. Времевите диапазони и т.н.
А за гушкането, той Ферит си е мече обича да гушка и да бъде гушкан 😜

# 304
Предлагам в следващите епизоди да дават само хубавият живот на Сейран с новия дето хич го няма Нейното развитие , успех и щастие Ферит така и така е в канала за отбор Сейран . Тъкмо рейтинг ще има Grinning

# 305
Той от мъка,чак гащите и свалил,ревял бил.Голяма защита голямо чудо.Ако не беше Мерт в ролята а някой грозничък като Синан,дали аджаба толкоз щеше да го защитавате.Синан като се обясняваше на Сейран,тя примираше ли от любов,гледаше настрани,чудеше се какво да каже.100% тя е намислила нещо,най вероятно иска да си отмъсти на Ферит и да го накара да ревнува.Разбира се не налагам мнението си,защитавам си Сейро Hug

# 306
  • Манчестър

А за гушкането, той Ферит си е мече обича да гушка и да бъде гушкан 😜
Е тъй де,то и ,,съблезъбото тигърче,, така,обича да гушка...в случая 🐻

# 307
Мисля , че се пропускат доста епизоди за да се говори ей така
Просто Мерт днес каза , че започва нов сериал  Който ще гледа просто не трябва да има памет
https://x.com/gelisinevurucaz/status/1834717302735987036

Сезон 1 епизод 0

# 308
  • София
Сейран е претърпяла някакъв срив. Играта на Афра е перфектна и го показа много добре. Нито обича новия, нито го харесва дори, но се опитва сама да си повярва, че е така. Нещо е станало и в болницата тя е била изоставена от Ферит. Затова се държи така, тя го е чакала, той не е бил до нея. Със сигурност някой е намесен, аз имам съмнения за Суна.
Накрая ще се окаже, че дори не е допуснала този до себе си, имам много сериозни съмнения и в това отношение, въпреки цялостното й поведение.

Така или иначе, Сейран беше червената линия за туркините. Не показаха защо е станала такава и сега ще видим резултата.

Това какво е 🤦‍♀️

Онур да ходи при друг психолог, явно бабата не върши работа

# 309
Добре, че никога не съм поставяла Сейран в култ, че е идеална, че иначе щеше да ми е много гадно сега сигурно, хаха. Изгледах няколко клипа да се запозная г/д какво е имало в епизода... Ами какво да кажа, Мерт на няколко пъти ми напълни очите. 🥺 Не играе, а живее.🥹
За 2 години, Сейран кога успя да завърши, да се излекува и да посети 36 страни със Синан..🤣има ли нужда от коментар?
От новите, Дияр определено по-добре се справя, другия е зле.
Абидин тотално ме разочарова, винаги го бях защитавала, но общо взето видиш ли заради Суна излязал предател.
Добре, че е Ферит, наистина!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 02:01 от bellie_ellie

# 310
Сцените между Сейран и Синан са били много повече на брой по - интимни и горещи ,но са  били ..... Yum  изрязани

# 311
Мистери , така е , но не дадоха нищо от 1 трейлър  По дадените събития как се разбира за срива на Сейран

# 312
Сцените между Сейран и Синан са били много повече на брой по - интимни и горещи ,но са  били ..... Yum  изрязани

Може изобщо да не е имало такива сцени дори, това бяха някакви спойлери от анонимни акаунти, единствено сцената с целувката в мола беше сигурна

# 313
Всъщност най-вероятно Сейран се държи така за внимание, нали знаете след раздяла с любим човек да покажеш колко ти е добре (припомнете си ноември-декември 2023, Афра по интервютата и в инстаграм например🤣). Преди поне Ферит веднага я гонеше и преследваше, не се отказваше от нея. Но все пак всяко нещо си има предел, според мен колкото и болезнено да е било, за да може тя да го оцени раздялата е нужна. Ферит ако не е тръгнал след нея за пореден път и тя е изперкала сигурно, и се чувства изоставена.
Откровено нараняваща, защото е абсолютно нефилтрирана в думите си, първо действа и говори, напада, после мисли за последствията е типично за Сейран. Няма да се изненадам ако пак е нещо такова.

# 314
bellie_ellie, ти от Сейран мина на Афра, аферин Grinning
Не е зле да дойдете малко на себе си Smirk

Общи условия

Активация на акаунт