Отговори
# 360
# 361
  • София

Много им е това, другата седмица 1 надолу ще е.

# 362
Рейта, Мистери, втори сме.
Шербета от 10 паднаха на 6 хаха

# 363
Да се стягат сценаристите и ще се подобри положението.

# 364
Милена Тодорова, никой не е "оревал орталъка". Съжалявам, но за разлика от теб, не виждам никаква логика в това, което показват. Ако поведението й е истина. Все си мисля, че има някакво логично обяснение.

# 365
Рейта, Мистери, втори сме.
Шербета от 10 паднаха на 6 хаха

А така, няма само ние да сме зле. 😂😂😂

# 366
Добро утро.
Силно се надявах рейтингът да е по-нисък и да приключват сериала.
Преминаха червената линия със Сейран много, много. Мечтите й с Ферит заминаха. Нищо чисто не оставиха. Въобще не ми хареса.
Този я задушавал с ревността си, ама много го обичала! Думите в края на фрага - много те обичам, затова не пускай ръката/ръцете ми.

# 367
# 368
Ето го Шербета
Total | (1) | 6,82
AB | (1) | 8,86
ABC1 | (1) | 7,74

АВ и АВС1 са с очебийна разлика

А как  Сейран за 2 г се излекува, намери си нов мъж , завърши университет и обиколи 36 държави

Рейтингът ще е по-нисък другата седмица

Думите в края на фрага са думите , които Сейран каза на Ферит когато брат му умря

Ако търсим логика има измислица /халюцинация Приятелят на Ферит е Мемо все пак  Все за нещо е там сложен

ПП и работа си е намерила

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:29 от KrasiAnna

# 369
Според мен другата серия ще бъде по-гледана, защото започват със сцените с Ферит и Сейран и хората ще са любопитни, колкото и да са ядосани сега.

# 370
Започнаха със скок във времето, следва ретроспекция с историята до тук. Ще ни бъде разказано, ще разберем защо са стигнали до тук в отношенията си Сейран и Ферит. Явно очакванията за блудкава любовна история не съвпаднаха с намерението на сценаристите сценарият да е разтърсващ, силен и различен. Дано не четат, а да си следват идеята, може да е грешна, но да е категорична.
 Който не може да го понесе, да не гледа. Никога не разбрах тази логика да се срине рейтинга, та да няма сериал. Гледането не е задължително, превключваш, и готово. Няма нужда от негативна енергия, и без това е в излишък в живота.
Има и друга опция, избираш първият сезон вместо трети, и се радваш. Няма изненада, има Сейфер, всичко точно.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:35 от Ninka555

# 371
Сериалът е продукт създаден да се гледа/купува от публика
Като няма купувач , няма и стока , образно казано

# 372
Започнаха със скок във времето, следва ретроспекция с историята до тук. Ще ни бъде разказано, ще разберем защо са стигнали до тук в отношенията си Сейран и Ферит. Явно очакванията за блудкава любовна история не съвпаднаха с намерението на сценаристите сценарият да е разтърсващ, силен и различен. Дано не четат, а да си следват идеята, може да е грешна, но да е категорична.
 Който не може да го понесе, да не гледа. Никога не разбрах тази логика да се срине рейтинга, та да няма сериал. Гледането не е задължително, превключваш, и готово. Няма нужда от негативна енергия, и без това е в излишък в живота.
+1 🥰

# 373
Аз искам цял трети сезон, нищо че мрънкотя от снощи. 😃

# 374
Нинка Hands Plus1
Ако свърши сериала, какво ще гледате? Друг сериал ли? Ами направете го сега, бе Stuck Out Tongue Winking Eye
От снощи насам прочетох невероятни неща в темата. Няколко пъти проверих да не би да съм влязла другаде по грешка ахаха. Не виждам и особен смисъл да споря. По-добре било Сейран да пукне Head Band Теро, ашколсун!
Нейсе, серията ми хареса доста, чакам с нетърпение следващата Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт