Отговори
# 375
В кой ден пускат 2-ри трейлър?

# 376
Фандома наистина не е доволен! 🙄

# 377
Нинка Hands Plus1
Ако свърши сериала, какво ще гледате? Друг сериал ли? Ами направете го сега, бе Stuck Out Tongue Winking Eye
От снощи насам прочетох невероятни неща в темата. Няколко пъти проверих да не би да съм влязла другаде по грешка ахаха. Не виждам и особен смисъл да споря. По-добре било Сейран да пукне Head Band Теро, ашколсун!
Нейсе, серията ми хареса доста, чакам с нетърпение следващата Sunglasses
Ти пък все едно съм го казала за реален човек 🤣🤣🤣🤣

Много ми е интересна гледната ти точка за поведението на Сейран.

# 378
  • София
В кой ден пускат 2-ри трейлър?

Понеделник или сряда.

Чакам логично обяснение още във фрага. Че това АБ няма и 2 да има другата седмица.
Аз очаквах да е по-малко. Никой не говори да няма драма или нещо такова, просто прекалиха.
А относно дистанционното, аз си го ползвам редовно. Това не ми пречи да пиша какво ми харесва и какво не. Защото ще следя серияла до края, ако ще нито една цяла серия да не гледам.
Да, тренда беше зле, особено като за първа серия.

# 379
Сега всеки петък по един епизод ли ще има?

# 380
Сезонът сега почва, не свършва, рейтингите не са всичко. Не всичко е пари, тук се дискутира любовта и чувствата на Сейран, изведнъж рейтинга. Рейтингът си е рейтинг. Мен не ме вълнува, искам това което гледам да ме вълнува.

# 381
Така,радваме се,че рейтинга на Шербета е паднал.Няма да го коментирам,защото АВ е меко казано,рекорден.Ще говоря за рейтинга на Рибарчето.Това ли е рейтинга на сериал който се продава в не знам си колко държави и печели по не знам си колко пари на серия,сериал който стана световно известен?Ами ако такива рейтинги са достатъчни за това,то Шербета трябва да е продаден и на Марс.Когато четох за различните категории на рейтингите АВ е най-важната от трите как ще се котира сериала на пазара.Не си спомням,но другия им проект,"Съседната стая",който закриха на 4-та серия май беше с по-високи рейтинги.И да,има други сериали и който иска да не гледа,но ако всички превключат копчето на дистанционното,защо изобщо да се снима?Да си го гледат екипа ли?Един сериал не се ли прави за зрителите и не зависят ли неговите печалби или загуби от гледаемостта на широката публика?Или аз нещо не схващам.Ами като не са важни зрителите и рейтингите защо тогава се измерват и зорко следят?Язък за актьорите,че не успя Онур да ги оцени.За съжаление,един сериал е зависим от тези рейтинги и АВ е най-важна,няма да обяснявам отново защо,един път го писах.И сериала,както и филма са продукт който трябва да се продаде,за да се покрият разходи ,да се платят хонорари и едновременно да има печалба за продуцента,така,че точно парите са движещата сила.В противен случай,бърз финал и стремеж да не загубиш повече отколкото си спечелил.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:17 от mimi 65

# 382
Добър ден!
Как са се разделили може да не го дадат в началото, може да е по-нататък  и аз като други си мисля, че доста от сцените са в главата на Ферит- халюцинации, страховете на Ферит. Имаше много реплики и на другите герои, които се отнасяха за минали действия или отнасящи се за сегашното положение.
В хана имаше числото 35, което може да се отнася за 35/53 епизод- какво се случи тогава?
Халис най-вероятно ще го видим много болен.

# 383
Гледам са си го качили на страницата и ни благодарят, явно си го харесват. 😄

# 384
Да, ще бъде добре, някой да обясни за Сейран. Аз искам да я разбера. Изключително ме е яд, какво направиха с образа й.

# 385
Рейтингът на епизод 1 - сезон 3 е по-висок от финалния епизод на сезон 2!
И на мен епизодът ни  хареса с изключение на “романтичните “ сцени между новите чифтове! Нито Феро, нито Сейро бяха убедителни в тях!
Интересно ми е много и нямам търпение да разбера причината за раздялата. И аз съм на мнение, че трябва да се даде толеранс поне 2  -3 епизода,  не може всичко на един път да ни поднесат!

# 386
  • София
Има събрание в OGM

# 387
Видях само трима да гледат първи епизод на сезон 3- Абидин, Кязъм и Хатуч.

# 388
Ферит не е сърдит, не е бесен, не иска да отмъщава, плащат на Сейран наем, без никой да се сърди, никой не я обвинява...Според мен той е направил нещо, може би е била бременна и са казали да избира, а той е избрал да махнат детето или нещо друго, ще разберем, но за да се промени така, тя е  искала напълно да заличи Ферит (поне се е опитала да го направи), като е пътувала, забавлявала се е... за да не мисли за него, за да го забрави напълно, може би затова Есме попита Суна, дали е питала за него тези две години. Предложи брак много бързо...за да се застрахова, че няма да се върнат чувствата и да се предаде, когато го види. Единствено не ми харесва, че е започнала нова връзка, защото можеше да го направи сама, без мъж, дори и той да е помогнал за оздравяването й. Нейното сърце никога няма да забрави Ферит, нищо че разумът иска да стане друго. Ферит...плаках с него, много силна игра.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:31 от Zvezdichka77

# 389
И аз мисля, че сме виждали далеч по-лоши серии през втори сезон. Най-много съжалявам, че виждаме точно такава Сейран. Надявам се обаче да ни обеснят какво се е случило и то да звучи наистина убедително в следващата серия.
Благодарение на играта на Афра и Мерт и след този епизод вярвам, че има СейФер. ❤️
Със своя поглед Афра ни показа на няколко пъти една уплашена и наранена Сейран. Рамо ми разкъса сърцето - особено в сцената с майка си и след това в работилницата, виждайки горивната. Ще ми е мтого любопитно да видим как ще се развият отношенията му и с Аби (и него са го превърнали в нов човек).
За новите попълнения вече писах - Актьорът, който играе Синан, изостава много, ама много от останалите. Дамата, която играе Даяр, се старае, но просто не ми стоят никак, ама никак убедително като двойка с Мерт. Бетюл - не разбирам каква е целта да вкарат подобна история, но предстои да разберем какви ще ги мисли. Племенницата на Ифакат с тези погледи също тепърва ще разкрива картите си.
Надявам се да видим по-добре развити образите на Гюлгюн и Есме. При бившите им половинки не виждам как ще стане за момента. Спортувашата леля Хатуч просто ме съсипа от смях 😃. Може ли някой да сподели дали нещо казаха за отсъствието на Халис, защото аз пропуснах явно.

Общи условия

Активация на акаунт