Отговори
# 540
Колието е като колието на Суна от втори сезон

# 541
Ама малко по-различно! ✌🏻

# 542
Здравейте делулута. Страхотни новини🧿🧿🧿🧿 🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄🧄❤❤ ❤
Малко из Афрамския хумор в Х-а 😂😂😂
Къщата на Афрам:
Афра се мести при Мерт
Хари, докато Афра се приготвя 🤣

# 543
Бях си обещала да не пиша повече, но виждайки как сте разпнали Сейран, не мога да се удържа. Дамите,  които чувстват мнението ми като опит да им го наложа, моля, не четете.
  Аз така и не мога да разбера как на Ферит може да се прощава всяко прегрешение, а Сейран, след най-малката грешка и отклонение, получава епитети, които нито една жена не трябва да чува по свой адрес. Да не говорим пък за момиче, чийто живот му е поднасяло толкова изпитания, колкото Ферит не е сънувал и в най-тъмните си кошмари. Разбирам, че Ферит ви е много сладък и като видите две сълзи в очите му, ви идва да го гушкате и утешавате, но бъдете реалисти.
  Първата серия от новия сезон не само не отговори на въпросите, които си задавахме, но повдигна още и още. Писането на коментари по нея отново става в сферата на догатките, без да е подкрепено с каквито и да било доказателства. Май всеки е видял това, което е искал да види. Повечето виждат един страдащ Ферит и една Сейран, живееща живота си (най-грубо казано). Да, ама не! Аз съм далеч от идеята да меря с двоен аршин, както са направили мнозинството, само защото, видиш ли, тя е жена. Удобно забравяте, че тази жена е разведена и свободна. Не дължи вярност, лоялност и любов на никого. Още по-удобно е да забравим, че е минала през изпитание, което може напълно да ни промени. Кой може да каже със сигурност какво би направил, ако му кажат, че му остават месеци живот? Някои се вкопчват в любимите си хора и искат да си отидат,обградени от любовта им, други се отдалечават от всички, затварят се в себе си и подготвят най-близките си за раздялата преди тя да се е случила, а трети правят списък с нещата, които искат да изживеят преди смъртта да ги победи (тема в много книги, между другото). Не бих съдила нито един от тези избори, никога и при никакви обстоятелства. Представете си за миг, че Сейран се е почувствала изоставена от Ферит (няма да гадая за причините, но имаше страшно много реплики, подсказващи, че тя се е чувствала по този начин), т.е. не може да бъде с любимия си човек в борбата на живот и смърт. В първия фраг, който странно защо не видяхме в серията, видяхме и дълбокото отчаяние, през което преминава. Защо след това да не живее? Зашо да не гребе с пълни шепи от оставащия й живот? Защо да не пътува, да се влюбва, да танцува, да прави любов под звездите, да скача с бънджи, да плува гола в морето и въобще всичко, което я изпълва с адреналин и я кара да се чувства жива? За да не изневери на един мъж, който си е тръгнал от нея ли (тя се чувства така и няма да коментирам дали това отговаря на истината)? Аз не вярвам връзката й със Синан да е консумирана, въпреки етапа, на който се намира и докато не ги видя заедно в леглото, няма да повярвам, но дори и тройка да е правила, за мен невинността, която носи тази жена, си остава непокътната.
Ферит също е продължил напред и хич не му се сърдите, като ви чета. Очаквали сте го, няма да се замонаши, две години са много, все пак той е мъж и т.н. Е, мен пък ме изненада. Без да съм му фенка, бях сигурна, че две години не е дълъг период, за да страдаш за жената, която си обичал така, както той обичаше Сейран и ще успее да устиска без жена. Това, че е продължил, показва само, че в него също не е останала надежда, че някога отново ще бъде със Сейран. Ние видяхме един щастлив Ферит, мачкащ чаршафи с новата жена в живото си, наричащ я свое семейство и според мен напълно готов да изтласка връзката им точно до там, стига тя да не се дърпаше. Той е напълно готов да я запознае със семейството си, да я пусне през вратата на дома си, а не през покрива, но просто тя не е готова (предстои да видим причините й). И честно казано, въобще няма да го съдя, че я е вкарал в стаята, която делеше със Сейран, нито че я оправя в леглото им. Няма да се изнася на квартира, я. Това, което аз не мога да смеля е, че ч*ка новата, докато на стената виси портретът на бившата. Само на мен ли ми се струва цинично, вулгарно и леко извратено?! И не, хич не ме трогна, докато страдаше, гледайки същия този портрет. (Поплаквала съм си на този сериал, но винаги е било след поредното страдание на Сейран. И не че Мерт не играе като звяр, просто Ферит никога не е стигал до мен).Единственото, което почувствах в тази сцена е омерзение, просто защото ми дойде прекалено бързо след сцената на диванчето. Мислех, че е скрил портрета й от страх, а то е било от срам. Ние, освен един щастлив в личен план Ферит, виждаме и един успял в професията мъж. Семейният бизнес се крепи само и единствено на неговите успешни скици. Той рисува, развива се, печели награди, доказва се... Ферит беше цял, обичащ и творящ. Той сякаш не страдаше от раздялата и това, което го извади от зоната му на комфорт беше новината за завръщането на Сейран. Това завръщане разклати подредения му свят и ще го накара да рухне (както видяхме в трейлъра за 2 епизод). Явно поговорката далече от очите, далече от сърцето, напълно си е работила при нашето момче.
С разбити сърца ли са? Със сигурност! Умира ли се от разбито сърце? Не! Продължаваме, събирайки каквото ни е останало и го предлагаме на следващия човек. Той може отново да ни научи да обичаме, да се доверяваме, бавно да слепва разбитите парчетата, докато не се получи назъбено, но вече цяло сърце. Защо и Сейран да не опита? Честно ли е към Синан? Може би не, но тя не го лъже. Той знае кой е Ферит и какво място заема в картинката. Честно ли е спрямо нея? Най-вероятно не, но тово означава ли, че трябва да живее сама до края на живота си, заобиколена от котките си?! Може би тази нова Сейран няма проблем с проявите на обич. Може да се остави да бъде прегръщана и да прегръща. Да допуска чуждо човешко тяло да се докосва до нейното не само в леглото. Да си позволява моменти на инимност с обичано същество.Това не показва ли едно развитие в тази жена? Проблемът ни е, че не се случва с Ферит, но вече разбрахме, че няма как да е с него, просто защото и двамата са продължили напред.
Сейран е силна, дръзка, упорита и много красива. Тя е магия, която, ако се случи на един мъж, той трябва да се счита за щастливец. И явно Аллах, Бог, съдбата, кармата (въобще кой в каквото вярва) и дава изпитания, само защото знае, че тя може да ги понесе и да излезе победител. Има толкова здрав гръбнчен стълб, че нищо и никой не успя да го пречупи. Мен ме е яд само, че на тази стихия все луди и лабилни мъже и се случваха. Като започем с баща й( най-важният мъж в живота на едно момиче, този, който ни учи дали да летим или пълзим), минем през първото и влюбване, колкото и невинно да е то (Юсуф), първият мъж в живота й,  после Тарък, Акън и сега Синан, всички имат някакви сериозни ментални проблеми. Ще съм честна и ще кажа, че в тази класация Ферит определено е най-нормалният.
  Аз така и не разбрах защо трябва да е завършила университет, за да рисува?! Не виждам никакъв парадокс в това, че е направила скица на колие и обици за сестра си.  Тя довърши скицата на Ферит (всеизвестният пръстен) без дори да е стъпвала в университет. Поработи и върху други негови скици, които той подготвяше за линията си, докато бяха съквартиранти при Гюлгюн, а тъкмо беше записала да учи. Силно се съмнявам и Латиф да е зъвършил университет, но с години той е захранвал със скиците си бизнеса на Корханови. За това, което тя притежава, не е нужно университет. Това се нарича талант.
  Мен ужасно ме притесни един факт. Видях Ферит в старо амплоа. Силно се надявах да не видя нещо таково в трети сезон. Вече съм писала за повтаряемостта и въобще за проблема със статичноста на този образ и знам, че хич не се харесва това, но... Когато имаше проблем вкъщи, със Сейран или дядо, звънеше на Пелин къде е и следваше "идвам" (изключвам случаите, когато бягаше и от Пелин). Е, и сега пак е верен на себе си. Видя Сейран с новия и даде заден, след което последва въпросното обаждане, този път сменяйки само името. Ми... дразнещо е. Повтаря се и по отношение на Абидин. Толкова често се сърдеше на Аби, нагрубявяше го и го смазваше, че вече съм им загубила бройката. И сега пак... Сърдит е на Аби, че е последвал сърцето си?! Той да не е бил крепостен на Корханови и аз да не съм разбрала?! Аби винаги е бил лоялен единствено и само на Ферит. Често получаваше незаслужени обиди и от Орхан, и от Халис, заради тази му преданост. Впускаше се във всяка глупост, която щъкваше на Ферит, без оглед на това дали я одобрява или не. И докато Ферит се женеше и развеждаше, Аби живееше в периферията на живота му. Той няма ли право да има свой живот, свои грешки, свои влюбвания? На мен много ми хареса, че в крайна сметка е последвал собственото си сърце, собствената си съдба и любовта. И Ферит отново е сърдит на човека, на когото има страшно много причини да е признателен. Предател може да го нарича само Ифакат и подобните й.
И накрая... ако ГГ пукваха така лесно, то досега Ферит трябваше да е пукнал още в 3 еп., после в 14, в 19 и  последно в 47/48 епизод. Може и да пропускам някоя серия. Wink Това е несериозно и аз просто се шегувам. Simple Smile

Фи,целувки мила Heart невероятно точен анализатор си.Евала ти,за ума и за точната ти преценка.Продължавай да пишеш в темата,мила.

# 544
Айде и рейтинга на повторението на Чапкъна, в праймтайма снощи Heart Eyes

хаха, камък в моята градина 😂😂😂

Поне героите не са се преобърнали на 360 градуса 😎

Браво на Афра и Мерт. Разлаяха кучетата пак😂

# 545
Fi79,
аз се въздържах да пиша и да анализирам Сейран,поради простата причина,че са ни показали твърде малко от новия сценарий
Със сигурност,той непрекъснато търпи промени според желанието на феновете,както и в предните два сезона
Та,по този повод съвета ми към теб е и ти да изчакаш и тогава да пишеш
В момента всичко,което си изписала,за да охарактеризираш Ферит се отнася и за Сейран...
Друго нямам какво да напиша

# 546
Наги ❤️

# 547
Fi79 Бях се зарекла да приема пристрастието ти към образа на Сейран,но с много неща не мога да се съглася.Не всеки вижда това което иска,а всеки пречупва събитията през призмата на житейския си опит,който за всеки е различен.Права си,че тя е разведена и не дължи вярност на никого.Но,оная Сейран беше разделена с този мъж и то по много по сериозна причина,излезе от Имението само с дрехите на гърба си и се спаси къде.....в университета.Защо?Защото това беше нейната мечта и идеала и за спасение.Приюти се при случайно притекло и се на помощ момиче и заработи първите си собствени пари.Колко беше щастлива тогава.Помните ли?Продължи да се труди да осъществява мечтите си въпреки болката,разочарованието и предателството от страна на любимия човек.И след всичко преживяно какво каза на любимия:"Тогава разбрах,че каквото и да постигна в този живот,без теб то е безмислено."Така ли беше?Да припомня ли и Сейран,която се отказа от модния бизнес,защото не беше уверена,че по тоя начин ще помогне на децата в неравностойно положение да учат..Но това беше Сейран на Гюнгер.Сейран на Лейля,беше танцуваща по масите,отнасяща се грубо със съпруга си,който тогава имаше нужда от нейната помощ,чисто физическа,ръката му не беше пълноценна.След това се върна отново Сейран на Гюнгер,нашата,истинска Сейран.Сега отново видяхме Сейран на не знам си кои сценаристи вече.Потърсила убежище не в университета,а при нов мъж,обикаляща света с парите от наем на Имение,което по стечение на обстоятелствата стана нейно,а не от използването на таланта който притежава.Да,на нея не и е необходим университет за да твори,тя има безспорен талант,но този университет беше нейната мечта и главна цел в живота и тя се мъчеше да го постигне въпреки всички и всичко.Можеше да бъде Сейран,творяща,дори и с нов мъж до себе си,Сейран съпричастна към децата които се намират в положение като нейното и наема можеше да бъде даван за  тяхното по-добро бъдеще.Това щеше да бъде Сейран,която познаваме и особено след като се е сблъскала "челно" със смъртта.Прекалено идеалистично звучи,нали?Нека си кажа и за лъгането на Синан,себе си и другите и "събирането на парчетата".Аз,в личен план,съм точно това което наричаш "събиране на парчета".Преживях загубата на "любовта на живота си" когато бях на 18.Бях точно разбита,/затова и тази разбитост на Ферит ме хваща за гърлото/,бях същата като него.Хващах се за всеки обърнал ми малко внимание като "удавник за сламка" и само след някое и друго време разбирах,че не мога и не искам да бъда с друг човек.Не искам да знам колко човека съм наранила.Не ме интересуваше.Всеки виждаше в мен веселото и безгрижно момиче,свободното момиче което може да стане и нещо повече от приятел,момичето което диво танцуваше по дискотеките,с изключение на алкохол,защото и до ден днешен не пия и на никого не позволих да види какъв кошмар се вихри вътре в мен.Омъжих се вярвайки,че съм забравила и съм обичана.Общо взето продължих живота си.С годините обикнах мъжа си,но като приятел,като близък и това съвсем не беше честно към него.Той въобще не получи жената която го гледа със страст,която иска да е с него в леглото,която да не си представя,че е с някой друг в това легло...ако щеш.Не съм изневерявала и знаеш ли защо?Не защото съм нямала възможности,напротив,имала съм хиляди,още повече,че съпруга ми беше опериран от чувството на ревност.Просто можех да изневеря само с един единствен мъж и никой друг.И до днес е така.Съпруга ми вече го няма.Осъзнавам,че провалих и неговия живот и очакване да бъде обичан,така както жена обича мъж,но все още никой не може да ме развълнува освен "онзи" мъж.Във Ферит видях вътрешното си аз.Отчаянието,депресията,хващането за някого като "удавник за сламка",безразличието,с тази разлика,че той го е показал и се е обърнал към алкохола и антидепресантите,а аз го скрих в себе си и намирах "утеха" в нови и нови "краткотрайни връзки" с надежда да намеря нова "голяма" любов.И "натискането" на новата в леглото не е било изобщо щастливо,ако забеляза беше под въздействието на антидепресантите,които могат да те направят безчувствен,празен,да гледаш през някакви "розови очила",но в никакъв случай "щастлив".Освен това той също е разведен и не дължи вярност на никого.Относно портрета.Този портрет беше скрит под голяма и шарена картина.Щеше да е неприятно ако беше захвърлен някъде сред другите вещи,изхвърлен в боклука и забравен.За съжаление аз нямах снимка,защото просто ги унищожих,когато разбрах,че моя "любим","мъжа на живота ми",без всякакво обяснение и причина,без дори да сме били в някакъв конфликт,напротив,щастливи и "уж" лудо влюбени,е завел някакво момиче у дома си и го е представил за бъдещата си жена и в последствие вдигнаха сватба.След това дойдоха обясненията,като "бях пиян и не знаех какво правя",клетви,сълзи и сополи,но въпреки всичко не приех да бъда "любовницата" в тази връзка.Но думата ми е за снимка.Ако имах,повярвай,че до ден днешен щеше да стои в албума,в който са снимките на всичките ми приятели,повече от приятели и т.н.Радвам се,че според теб Ферит е най-нормалния от нейните връзки,защото я си помисли ако тази "магия" се беше случила на един Тарък,например,колко "магия" щеше да остане от нея?Аз пък ще кажа,добре,че попадна на Ферит та да може да се запази тази "магия" и да го "омагьоса" та любовта да бъде взаимна и споделена.В противен случай "гръбнака" за който говорим,щеше да бъде пречупен както физически,така и психически,като момичето което лежеше в тайната стая на Тарък.Относно Абидин.Защо нито за миг не допусна,че той му е сърдит,не защото е последвал сърцето си,а защото е станал "новия приятел" и служител на новия г-н Синан?Че го смята за "предател"защото след всичко,което са преживели заедно,го е изоставил и стои "рамо до рамо" със "новичкия" на Сейран?Извинявай,но на мен не ми хареса именно това "братско" отношение на Абидин към Синан.Можеше да бъде и по обран и дистанциран.Просто вежлив и нищо повече.Що се отнася до зоната на комфорт на Ферит.Зоната му на комфорт първо беше Пелин,безгрижния му живот,жените.От тази "зона на комфорт" го извади Сейран и го вкара в "зоната на комфорт със Сейран".Сега в никакъв случай не е "зона на комфорт",а живот без "комфорта на Сейран".И ако за него има някаква "зона на комфорт" и спасение това е само Сейран.Не е дал на "заден",напротив,все още звучи в главата ми:"2години,1 месец и 11 дни".Има ли нужда Сейран от още обяснения?Та това е моето мнение.Стана много дълго,може би и скучно,но .....

# 548
Добър вечер, момичета! Simple Smile
Фи, добре си се завърнала Simple Smile Наблюдението ти за Ферит, гледащ портрета на Сейран от стената, направо ме стресна, защото на мен и на ум не ми дойде, че в тази същата стая, но зад скрития портрет, преди това е изживял любовна нощ. Отдавам го на моята си нагласа, че Ферит си е такъв, аз някакви сериозни характерови промени до тук не съм видяла.
По въпросите ти относно Сейран (повечето са риторични), аз бих се спряла на един - два.
Сейран сега е свободна жена - "не дължи вярност, лоялност и любов на никого". Аз смятам, че дължи - дължи вярност, лоялност и любов на себе си, такава, каквато я познаваме - чиста, гневна пред лъжата и мръсотията, всеотдайна, устремена да бъде свободна личност, която е уважавана и обичана.  А със Синан тя не е такава, Синан за нея е компесаторен механизъм, с който се опитва да преодолее тревожността и стреса след смъртната ситуация  и последвалата раздяла с Ферит.
 И на въпроса: "Защо след това (което е преживяла) да не живее - моят отговор е: защото очевидно не живее истински. Чакала е Ферит, измъчвана е от спомени, получи спазми на сърцето, само защото го усети там някъде в мола, че е наблизо. Опитва се, но не й се получава. Неочакваното й предложение за брак със Синан, нежеланието да говори с най-близките си по темата "Ферит" и други детайли показват, че не е преработила тревогите и страховете си, а просто ги изтласква временно в подсъзнанието си. Heart
И нещо интересно, което прочето Hugх:
Скрит текст:
- Омъжи се за мен!
- Не!
- Омъжи се за мен!
- НЕ!
Отказва ми за пореден път. Предлагал съм й как ли не - на едно коляно, с пръстен, в скъп ресторант, навън, сред приятели, само ние двамата, на Коледа, на Свети Валентин, на годишнината ни... и тя винаги, винаги отговаря "не".
Поклаща глава и казва - "Не си готов".
Аз ли не съм готов? По-готов няма да бъда!
Какво да правя? Вече не знам какво да направя!
Няма нещо, което да не съм опитал. Не иска и не иска... обаче сме си заедно.
Двамата. И е страхотно! Всеки ден е приключение с нея. Такава луда глава е. Никога не знам, какво мисли или какво ще направи. Само знам, че ще е интересно.
И вчера, както си завивам една крушка, тя само стои, ей тъй, и ме гледа с един странен поглед и както си отпива от кенчето, ми казва:
- Знаеш ли, че онзи обущар на ъгъла е затворил?
- Да, видях...
- Вече май почти няма майстори? Хората не поправят нищо! Нали? Просто си купуват ново. Старото, като се повреди и го изхвърлят.
- Мхм...
- Добре, да го направим!
- Кое? - викам.
- Да се оженим!
Щях да падна от стълбата. След всичките ми специални предложения и след всичките й откази, ТЯ ми предлага да се оженим СЕГА! Тук! На средата на кухнята в 14:30 след обяд? След като сме си говорили за обущаря.   
- Какво?
- Обаче...
- Някак си, си знаех, че ще има "обаче" или "но"... - казах и се засмях.
- Без отказване! Без бягане! Халки се свалят, обещания се нарушават...Знаеш го! Виж вашите! Виж нашите, по дяволите! Целият свят е разведен, защото не може да си удържи на думата... защото, като се счупи нещо и не го поправят... Ние да бъдем различни... да бъдем... Джентълмени - дадената ни дума, да е над всичко. Уф, те и другите сигурно  са си казали така но... - въздъхна -  Не искам просто сватба и подпис и пръстен... искам теб. Аз и ти - Цял живот. Това е! Приемаш ли?
Слязох внимателно от стълбата, защото не исках да разваля прекрасния момент, като си счупя някой крайник.
- Приемам!
Тя се усмихна и обви ръце около мен.
- Знаеш ли, че си много секси с този работен гащеризон.
- Сериозни неща говорим, а ти се закачаш.
- Сериозни са, нали? Мисля, че вече е официално, да знаеш - заяви тя - Не мога да си представя живота без теб!
Тогава разбрах защо все ми отказваше до сега. За нея това не беше просто брак. Не е някакво си действие, което се очаква от нас, като да отидем, да се подпишем, да наденем халките, да направим парти за 200 души и след това тя да стане "съпругата". Не! Много по-дълбоко е. Това е обещание. Даже не е и обещание, а клетва! Обещанията се нарушават. Клетвите-никога. Така че аз не се ожених - ЗАКЛЕХ СЕ.
Автор: Мария Миразчийска

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 20:41 от Katya_I

# 549
  • Яко в Матрицата...
Аз все още не съм гледала серията, но пак да питам - как разбрахте кой крив, кой прав? Толкова категорични мнения прочетох, в шок съм 🤣

# 550
Мерхаба!
 Хм, откъде знаете, че Сейран обикаля света с наема от имението, откъде знаете, че Сейран е завършила, че всичко това е реално Thinking
Ще видим...

# 551
От снимките на втори сезон ❤️

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:15 от Iv32

# 552
Добър вечер! Kissing Heart
Ей отбор Делулу ами ние май не сме били чак толкова делулу а ?  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Сладките АфРамчета поне вече няма да стоят на общите сетове разделени  ,че това в мола беше мъчително за гледане.Сега ще си сядат един до друг ,а не през няколко стола и ще могат да си приказват спокойно.  Simple Smile
Афито днес много щастлива изглежда ,две сторита пусна ,знаци праща ,все едно са нужни .Ние Делулутата всичко знаем момиче не се притеснявай ,от половин дума разбираме. Simple Smile
А Наги каква е сладурка самооооо Heart.Днес в Х прочетох ,че се видяла с баща си и брат си и сестра си  Simple Smile Това ме успокои ,че не съм само аз изтрещяла и други има  Simple Smile
Сега стига за реала да премина малко към сериала и към СейФер ,че таааам нещата хич не са ок. Cry
В Х все повече мнения има ,че всичко което се случва е халюцинация на Ферит или е кома .Не ми се иска да се настройвам само на тази идея защото всичко може да си излезе реалност .Няма начин още дълго сценаристите да я точат тая работа и съвсем скоро ще разберем и какво се е случило, за да достигнат до такова състояние Ферит и Сейран и дали е реалност или нечий кошмар.
Преди няколко години в сериала "Кузгун",при нас познат като "Черна птица" втория му сезон започна точно с такава една голяма промяна на главната героиня.Беше минала една година в която главните не се бяха виждали и главната героиня след опит за самоубийство и много сериозен емоционален срив беше решила тотално да загърби стария си живот, главния я вида на годежното и парти  с новия и и друго интересно е ,че главната  също както Сейран се обличаше все в доста провокативни и разголени дрешки .Там естествено новия мъж беше лошия и след като главния хубавичко се извини каза ,че повече няма да прави така се събраха  с главната. Е там за съжаление втория сезон не продължи дълго та и затова бързо оправиха нещата и се събраха главните ,тука при нас се надявам да си имаме един пълен сезон ,но дано СейФер да се съберат по-бързичко ,защото заедно са и по-силни и по-щастливи и всичко е много по-хубаво и за тях и за нас зрителите на сериала. Heart
Обаче в 1 серия има доста знаци ,че всичко това е кома или халюцинация на Ферит.Ето един такъв пример-леля Хатуч спортува   прави джогинг по нощите и по улиците на Истанбул ,а зад нея върви костюмиран бодигард все едно тя е първата дама на САЩ  Thinking  Simple Smile  Аааа и да не забравя екипчето с което е облечена ,от две различни по цвят части.Еми според мен това само главата на Ферт може да го роди такъв един сценарий. Simple Smile
Само той в нормално състояние може да измисли да вкара балдъзата си в имението завита в килим ,да купи цяла тенис маса само и само ,за да може да играе с жена си защото са се хванали на бас и още и още ей такива Феритови работи.А ако е  в кома или халюцинира защо да не може са си измисли един ей такъв сценарий в който Сейран е с друг ,баща му ще има нова жена  и бебе ,Аби се жени за Суна и не работи при него,Кязъм ту куца ту не и т,н.
Хатуч преди да се ожени и след това.  Simple Smile  Оф ама как го налага Кязъм   Simple Smile

https://x.com/_aiizhana_/status/1835333164518019419

И малко стари СейФер до като пак не станат ей такива отново  Heart

https://x.com/taniaforreal_/status/1835222746575388735

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:28 от Eny87

# 553
Iv32, не е нова, от началото на миналия сезон. Афито сега е рошава. Хеле сабах на видеото беше много рошава. Как може да излиза в такъв хал от дома на Мерт, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
Да, редактирах се. Днес съм много делулу настроена май. 😁
Iv32, не е нова, от началото на миналия сезон. Афито сега е рошава. Хеле сабах на видеото беше много рошава. Как може да излиза в такъв хал от дома на Мерт, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт