Отговори
# 555
Аз лично не гледам филма през призмата на моя живот, защо, защото нямам техните психологични травми и защото не е правилно. Гледам ли през "призмата" означава, че аз се отъждествявам с героя или героинята и очаквам да направят така, както аз бих направила. По скоро бих си взела някакви поуки от поднесената ни история.

# 556
Аз все още не съм гледала серията, но пак да питам - как разбрахте кой крив, кой прав? Толкова категорични мнения прочетох, в шок съм 🤣
Взе ми думите от устата (телефона), Рени 🙃🤗❤️. Момичета, наистина, такива анализи сте дръпнали все едно сме в средата на сезона, а не на 1 епизод....Според мен е рано да съдим кой прав, кой крив...Кой има право да мачка чаршафи, кой не...И изобщо ние Ферит и Сейран ли гледаме 🫣? И двамата са емоционално наранени, най-вече от семействата си, и двамата се борят с демоните вътре в себе си. Аз съм дала на Зейнеп и компания аванс от 2-3 епизода, да видим каква им е идеята поне. Пък после ги почвам и аз 😁🙃.
П.П. Иначе ги чакам да се събудят....

# 557
Eny87 Луд фен съм ти ,да знаеш.Страхотна си.

# 558
Айде и рейтинга на повторението на Чапкъна, в праймтайма снощи Heart Eyes

хаха, камък в моята градина 😂😂😂

Поне героите не са се преобърнали на 360 градуса 😎

Гледам, снимката на Алаз не е помогнала много Sunglasses

# 559
Мими 65, тази нова Сейран, според мен, прилича на момичетата, на които Ферит не искаше жена му да прилича, на момичетата от неговото обръжение. Имаше мнение, че това е кошмар на някого, може би на Ферит.

# 560
Ponky Ей,затова сме различни и с различни мнения и възприятия.Шарен свят.Иначе,психолозите и психиатрите щяха да умрат от глад.Пълнолудие.Ами за "наема" разбрах от разговора между Суна,Сейран и Есме.Даже Есме предложи ако леля Хати не плаща наема редовно да я съдят.Пък си мисля,че този Синан нещо се върти заради това имение ама ще видим каква ще е целта.А относно "анализа" съм анализирала въз основа на това което ни беше показано в 1-ви и 2-ри сезон или поне така както аз съм го възприела и разбрала.А тези рейтинги от повторението,дано не се повторят другата събота,щото може и да не видим 3-та серия или да я видим Ферит и Сейран щастливи с 3-деца след скок във времето от 5-години.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:53 от mimi 65

# 561
Рени,нали?
И аз смятам,та затова съм кротка още:satisfied:
Обаче,защо ли "щастливата,нова" Сейран гледа луната?
Или,защо ли,танцувайки с бъдещия си съпруг поглежда през рамо да види дали Ферит я гледа?
От друга страна пък си казвам,нека да е щастливо момичето,заслужава
Ама да обича и да я обичат истински,не "на уж",че после става много страшно
Животът и с Ферит ще и се срува най-прекрасното нещо,което е преживявала евър...

Мими65,до сега не съм ти казвала колко ти се възхищавам
За смелостта да споделяш с нас
За точните и силни коментари и топлината,с която общуваш
Силен човек си!Имаме нужда от такива хора в нашето общество

# 562
# 563
Не знам дал и как евентуално Сейран е завършила университет за 2 години, но ако още след 1 епизод на новия сезон тук се пишат такива коментари, то в края му може очакваме да имаме цели дисертации, готови за защита в университет. Не се шегувам. Впечатляващо е и го казвам без претенции да познавам особеностите на бездънната човешка душа и то в най-непонятното й състояние - това на любовта.

# 564
✌🏻😂😂 Това ти е 10 от 10! 😂😂😂
Как може да излиза в такъв хал от дома на Мерт, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
За наема и аз разбрах в серията, но Сейран да си живурка и пътува от наема...не го срещнах в "сценария" Joy

# 566
Благодаря ти VAL за хубавите думи.Повярвай,понякога не ми се иска да бъда толкова смела и силна,но обстоятелствата около мен го изискват.Благодарна съм само за това,че все още не пия антидепресанти.

# 567
  • София
Аз да питам нещо, че се чудя, за фрага. Каката какво подава на Ферит и говори, че е от неговия ангел пазител? Какъв е този ангел пазител?

# 568
Аз да питам нещо, че се чудя, за фрага. Каката какво подава на Ферит и говори, че е от неговия ангел пазител? Какъв е този ангел пазител?

"Таз" кака ще помогне на Ферит да се събере със Сейран.

# 569
Защо се върти тази теория за сън или кома, след като ясно сезона започва с големи букви 2 години по-късно? Или нарочно го пишат, за да ни заблудят, докато някой спи?
Предава се много значение на незначителни знаци, съчинения много, а очевидни факти се игнорират. Не е кошмар, кома, сън. 2 години по-късно е.

Общи условия

Активация на акаунт