Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 275
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Охх, много ме успокоихте! Мислех, че само при мен е така  Embarassed

майче, много се вълнувам за раждането на чакълчо, да знаеш  Grinning Наистина вече си толкова близо до края!

# 241
  • София
Я да ви се оплача:
Отиваме днес с малчо в болницата,да си вземем епикризата/3 дни след изписване Whistling/Както и да е чакахме 2 часа,лекарката идва и почваме да разговаряме...Какво се оказва.Че лечението в болницата не му е било направено както трябва.Защото сестрите са давали ту по 2мл.антибиотик ,ту по 5/двойно-както и е трябвало да бъде-по нареждане на лекарката/.При което тази гъска започва на мен да ми вика.И аз й казвам"Как да знам че е 5мл.дозата му  като на мен 4 пъти ми давате и то все по 2мл...Що не съм следяла била.И ми вика се едно аз съм виновна.При което нервите ми рухната,разревах се и такива й ги наговорих,че шамар щях да й шлевна.Сестрите били сбъркали.Родителите били там те да следят.Аз й викам"аз ли или персонала ви трябва да следи лечението на детето ми".Нормално било,случвали се грешки.При което й треснах"Че точно в болниците грешки не трябва да се допускат".Та оная по едно време ми вика"МЪЛЧИ"...Лелееее-иизбеснях. #Cussing out #Cussing out #Cussing outКак може да не следят и да объркват дозите ей #2gunfire
Не стига че го мъчих в онази мизерия,забравяха му антибиотика,а сега се чудя че детето ми не е възстановено.Заради некъдърността и липсата на контрол в болничните заведения...
Още съм ядосана.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 15:41 от Исайкова

# 242
  • София
Направо нямам думи егати тъпанарката #Crazy

# 243
исайкова, тъкмо се канех да питам как е кристи. много добре си направила, да ти кажа. то само да мълчи, човек не издържа. а и някой трябва да ги постави на място тези некадърници. въобще не им пука за децата, просто нямам думи.  #Cussing out
среща- предлагам към 10-11, събота или неделя, борисовата или къде- детски клуб?. ама давайте сериозно, че майчето верно няма време вече  Laughing
вчера вечерта ни бяха на гости кумовете с добрата новина, че чакат бебе. даже им казали близнаци. но днес моята лекарка е казала, че е само едно. както и да е, много се радвам и вълнувам Grinning

# 244
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171053.0

четохте ли тази тема - направо настръхнах от ужас....

# 245
Здравейте и от мен Grinning

и аз като Юка, нали готвя всекидневно  chef....
Обаче тук сутринта времето беше невероятно и успяхме както никога да се изнижем още преди 10ч. на разходка Grinning Слънчево, тихо и свежо, но любимата ми хлебарница, която на всичкото отгоре е и доста далеко от нас, беше затворена и в ремонт.
Доминика, аз сега най-хубаво ще те успокоя от всички Laughing - моят човек, който за закуска изпива 300мл адапте, днес не пожела повече от 10мл. Ами какво да правя, няма да го насилвам. На обяд хапна нормално, но снощи пак не си изпи 300мл. newsm78 Има още две пробили зъбчета върху долния венец - резци. Но това, което ме шашна, бе, че вчера както никога, Поло спа в продължение на 3 часа следобяд Shocked Иначе заспива вечер в 8:30ч. и се буди сутрин към 7:50ч. Понякога се случва вечер да се събуди, но като го гушна се успокоява бързо и след като го сложа отново в леглото му, заспива бързо.
Исайкова, аз няма да я коментирам педиатърката, за да не се ядосвам повече. Разкажи докъде стигнаха с възстановяването на Кристи?
Тити, Деян много сериозно се занимава с аранжирането Grinning
Вивита, плета малко по малко, но не много редовно. От списанието не си купувам всеки брой, а само ако ми хареса новата прежда и новата плетка. Flutter
Сега търся едно магазинче в нашия град/показаха го в централните новини, но не казаха адрес Crazy/ има всякакви прежди и хубавото е, че не се продават в огромни пакети от по няколко опаковки един и същ цвят. Та искам да си накупя различни цветове прежда, но не в големи количества.
Май е това за сега newsm78
Лек и усмихнат ден ви пожелавам.
А сетих се Wink Майче, похвално е, че имаш ухажьори Party Какво по-хубаво доказателство, че изглеждаш чудесно  bouquet

# 246
Здравейте и от нас!
Май повечето ни деца са злояди, а? Малик е сложен на ядене, когато е здрав, пък когато е болен или се озъбва, престава (действително престава) да яде. Пие само вода и пищи, щом види храна. Така за последните няколко дена беше изял само две плодови блокчета на Алете, друго нищо, и беше отслабнал пак видимо и осезаемо. От онзи ден вечерта набива здраво, явно си наваксват. Насила абсолютно нищо не става, затова го оставям, както той си знае. Всъщност ми прави впечатление, че в детската градина с другите деца винаги има завиден апетит newsm78
Бубу, по повод темата, ужасно е, да, но навсякъде се случват подобни неща. Вчера, като разхождах Малечко по една много пуста алея покрай реката, срещу нас се зададе велосипедист, възрастен, ама здрав, и се засили право срещу количката. Аз наляво - той наляво, аз надясно, той надясно, и секунди преди сблъсъка извъртях количката, скочих пред нея и започнах да му крещя. Оня спря и започна да ме гледа, мълчейки, ама с толкова втренчен и налудничав поглед, че тръпки ме побиха. Аз си продължих пътя, като не можех да не се оръщам от време на време, а той стоеше като закован и продължаваше да ме гледа. Очаквах всеки момент да литне пак към нас и много ме беше страх да не нападне нещо малкия, примерно да бутне количката в реката или подобни глупости, а наоколо пустош и никакви хора. Та най-демонстративно си извадих мобилния и се престорих, че обяснявам на някого къде съм, трескаво премисляйки как най-добре да го надвия, ако действително тръгнеше. Сега ми е малко смешно, но беше ужасно зловещо как се беше втренчил в нас и не помръдваше. Ако съм сама, хич не ми пука, не съм страхлива и се считам за доста силна, ама с детето е съвсем друга работа....Каква е файдата примерно, ако имаш някакъв парализиращ спрей у теб, като хем можеш да нараниш и детето с него, хем не можеш да избягаш бързо с количката newsm78 Та така, на никой да не се случва!!!
Ама днес не посмях да отида на разходка там...
Юка, получи ли мейла?

# 247
А ние като имаме лудия Робер Crazy Почти редовно се засичаме с него - има ужасна усмивка. Работи за общината и почиства акитата на кучетата в квартала - как ги почиства не знам, сигурно избирателно newsm78 Щото аз все се чудя къде да прекарам количката, че да не настъпя нещо. И най-вече - много ме е страх от него. Rolling Eyes

# 248
Поля, точно за теб и лудия Робер (само дето му бях забравила името) се сетих, докато писах. Много гадно.

# 249
а ние имаме цигани. И освен това последните следобеди на нашата площадка идват 4 циганчета - мръсни и ужасни, с две майки, и е кофти, че трябва да се изнеса оттам. Деян това не го разбира.

да, ама жилетката я плетох още когато Деян беше на 3 месеца, и вече на нищо не прилича, не забелязахте ли, че тумбакът му е гол  hahaha

# 250
  • Sofia
Ние за среще не се класираме.Децата отидоха при баба и дядо.А ние ще тичаме по магазини пак,за апартамента.

# 251
кошмар! за какво са им тези бебенца. горките същества  Sad

# 252
аз май също няма да сколасам за среща за тази събота и неделя - утре ще пътуваме до пловдив, а в неделя мама все още ще е тук и не ми се иска да грабна петра и да я оставя сама да си кукува -все пак заради внучето си е пропътувала 320 км.

# 253
Четох, четох, четох...
Днес цял ден темата ми стои отворена-да наваксам с информацията.В резултат в главата ми стана пълна каша, кой какво е казал, какво аз съм искала да кажа по съответния въпрос...И сега дори не знам какво исках да пиша, но ми се видя срамно цял ден да вися във форума и накрая нищо да не напиша  Mr. Green
Нещо исках да кажа за заспиването-мисля, че Доминика се оплакваше , че Ади играе до късно в леглото и не заспива (ако бъркам-простете ми Embarassed) - открих , че Елица заспива по-бързо, когато загася лампата.Иначе като е светло играе по 1 час в леглото, а като загася явно й е скучно и се предава бързо-бързо.Кофти е, че трябва да стоя в стаята докато заспи, но като е за кратко се ядва  Simple Smile
А и за зъбоникненето-при Елица всеки зъб излиза с ужасно висока температура и разтройство, дори за последния зъб лекарката реши за всеки случай да й пусне кръв и урина , за да се убеди, че не е болна.Оказа се , че наистина й няма нищо, въпреки че имаше 39 градуса.След 5 дни й проби 7-то зъбче  Grinning Така че просто никой не може да ме убеди, че при никненето на зъби децата не вдигат температура.
Май имаше и други теми, по които исках да взема отношение, но забравих  Mr. Green
Само още нещо- Исайкова, много съжалявам, че сте преживели такъв ужас в болницата!Направо не мога да повярвам, че такива нещо се случват- с всеки друг да, но с едно  дете да се гаврят така  #2gunfireДано всичко лошо е зад вас-желая ви да сте здрави и скоро да забравите премеждията!

# 254
добро утро!
как се е смрачило навън  Confused дано се поразведри по-късно. среща май няма да има в крайна сметка. ей, много сме трудни на организация  ooooh!
кейти, милата, от няколко дена се е влюбила в една нейна приятелка.  ooooh! по цял ден й повтаря името и ме води до шкафа за ботушките й. вчера понеже това не подейства, отиде и ми взе якето от стола и ми го носи- мама, айде, бети  Crazy разменят си играчки и щом види нейната, пак започва да повтаря и да се тръшка, и да реве. що за чудо е това, не знам.
вчера пък гони едно момченце и после пак рев, когато си тръгна. освен да водя после всички деца в нас на обяд, друг изход не виждам  Mr. Green и без това порции има.
сердика, получих я. благодаря много!   bouquet днес като заспи кейти ще й се насладя. между другото, чудех се  кой ли е това...аз чакам сердика да пише в името  Laughing

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 08:59 от Юка

Общи условия

Активация на акаунт