ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 058
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
Честит празник!
Здраве, любов и усмихнати дни.
Ох, дано бързо да оздравят болничките дечица.И сили за майките им. Hug
Лека и романтична нощ!

# 271
Здравейте момичета!
Включвам се само да кажа,че аз и Анитка, решихме да спретнем една срещичка в Гранд Хотел-а, и каним всички Варненски мами да се присъединят към нас,няма да изброявам поименно,за да не пропусна някой. Тъй като е почивен ден може да вземете и вашите половинки,батковци и каки,ще стане весело Laughing
Само да разясня че има подходящо заведение за нашите бебоци и цените са приемливи.
На всички желая хубава,романтична вечер със семействата си.Наздраве Wine Glass cheers

# 272
  • София
Честит празник дами!!! Пожелавам ви много радост, страст и блясък в очите. Heart Eyes

Красиви цветя..............
Честит празник и от мен!
Вили1  Hug
Поста го изтрих, стори ми се излишен.
На теб ти се стори излишен, а аз взех, че ти и отговорих. Wink

# 273
  • София
Честит празник!

Бъдете винаги обичани,желани,уважавани и щастливи!
  bouquet

Утре ще водя Ники отново на очен лекар,защото очичките му са много зачервени.Вече цяла седмица му слагам капки и мехлем и милото направо го измъчих Sad Стискайте палци всичко да е наред.

Бързо оздравяване на болничките Praynig

Целувки от нас!

# 274
Честит празник, мили мами   bouquet!
НЕка от този ден пролетта ви обсеби и усмивки да угреят лицата ви...брях каква мисъл изкарах, по-добре да си лягам докато не съм  #Crazy

а за вас .... ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ МАМИ И ЛЕК ДЕН!....хм, умирам за сън Crazy
yanan , Peace ние сме с теб

# 275
Добро утро и хубав петъчен ден от мен !
Ето кафе  kaffeetrmker_2 Coffee Coffee аз лично имам нужда от поне две - три и мисля да си ги наваксам през деня  Wink
yanan стискам ти палци за Ники - после пиши тук как е минало и какво са казали докторите  Praynig
Варненски мами , дано спретнете хубава срещичка , ние ще чакаме снимки  photo
Днес ще ходим на консултация , за да видим колко е пораснала слънцед и после отново сме по улиците  1stroller
Люба този мъж в розовото как да си го поръчам за домашна прислужница  newsm78 Wink
Дано няма повече болни бебчовци , а болничките да оздравяват  Praynig
Аз отивам да отнема на Нана бутилката от Фанта , че вече я изгриза порядъчно  Sad
Целувки и много усмивки от мен!  Stuck Out Tongue

# 276
Здравейте мами!Дано вие сте си изкарали добре празника,на мен ми беше супер ужасен ден,не получих нищо и ми е едно криво,но няма да товаря и вас.
Да се похвалим имаме си трето зъбче.
За уменията:чао,здрасти,боц(това от 4 месец го прави),да протяга ръце за мама,знам ли какво още,че се учим.
Да ви питам как давате да пият вода на бебоците,ние хич не харесваме тези непреливащи Чаши.

# 277
Здравейте мацки!

Честит празник на патерица!

От няколко дена не съм се отчитала, понеже бяхме по разходки, а после ме завърташе къщната работа, но днес сме си в къщи , че татито  ни има много работа и няма да може да ни закара до парка, а и студенко ми се вижда времето. Само до кухнята може би ще идем.
 Иначе покрай нас нищо ново няма.... бебка е здрава ( да чукна на дърво).... вече рядко се буди за папкане нощно време на няколко дена веднъж и има чувството , че го прави не за ядене толкова колкото си се буди за нещо си и само с млекце заспива, но и това ще престане да прави някой ден.

Уме да прави "Боц"  от 4ти месец, и разни други маймунджулъци, но Иванна на Таби я слагата  моята Буба в заден джоб.

Хубав ден  ви пожелавам!

# 278

Вили ще се почерпя от твоето кафенце.
Ама гледам само ние ще го пием, другите мами още не са станали. Явно вечерта е била бурнаааа. Я разкажете. Аз не получих подарък, нямаше романтична вечеря .....  Crossing Arms

Муцунка на теб какво ти е мила. Какво е станало?

Да ви кажа на Вики му проби пъровто зъбче, сегачакам да порастнеее. А и свекърва ми вчера го захранила със "супа топчета" #Crazy не искал да си яде зеленчуковото пюре и му дала супичка - много я бил харесал. Та да ви питам някой от вас дали захранва вече педагогически?

За "боц", "здравей" и "чао" - ми не може да го прави може само да  smile3501 ама това когато си иска.

# 279
Здравейте и от нас   bouquet

Наде(Валкирия), не пропусна да го кажеш, опасна си, Simple Smile ама недей така и Бубката ще се научи  Peace
Кабранска, този господин си го пожелавам за помощник, а й много ми се иска и моя младеж да го омилостивя за една такава снимка ама НЕ  Naughty няма да ми даде и да му кажа, камо ли да го направим  Embarassed Embarassed Embarassed

Времето нещо ни изненада днес в София ама поне не е студено, а само мрачно ама се надявам да се оправи до 2 часа, че татито ще ни води на ЗООПАРК Simple Smile

Лек ден, че Йодиванна пак е яхнала  jedi jedi jedi

# 280
  • София
.......

Времето нещо ни изненада днес в София ама поне не е студено, а само мрачно ама се надявам да се оправи до 2 часа, че татито ще ни води на ЗООПАРК Simple Smile........
Времето сигурно е гадно заради моя карък.... Чушка-мен днес не е на работа и моята кожа се беше заканила да излиза Confused. Ох дано наистина се оправи до 2 ч., че да излезем поне за малко (то, не че сега не мога, ама като го гледам такова мрачно и ми се скапва настроението).

# 281
Здравейте мамчета!
Вземам кафенце,ммммммм .....вкусно Grinning
Ананасче, виждам че четеш,така че чакаме отговор за присъствие на срещичката утре Peace
Дано се включат днес и другите Варненски мами ,за да прочетат.
За вчера,аз споменах че сина ми ме събуди с цвете,а след като се върна от училище имаше 6-ца по л-ра,и едно много мило писмо написано от него по случай моя празник,а също и герданче ,направено пак от него в час по домашен бит и техника,от сламки и червен конец,направо се размазах kiss А от татито  получих красива роза и си изпросих една много яка лятна блузка,която харесах докато бяхме на разходка в късния следобед.Ами това е,имам двама мъже в къщи,които ме обожават,това е най-ценното за мен!
От няколко дена се каня да питам тези мами,които са правили питка за 40 дена на бебоците,какво се прави пелената с паричките в нея ,които се оствят от "орисниците" newsm78 Защото нашата седи на секцията и събира прахоляк вече доста време,така че ако знае някой нека сподели Hug

# 282
  • София
.......
От няколко дена се каня да питам тези мами,които са правили питка за 40 дена на бебоците,какво се прави пелената с паричките в нея ,които се оствят от "орисниците" newsm78 Защото нашата седи на секцията и събира прахоляк вече доста време,така че ако знае някой нека сподели Hug

Коте, ами парите от погачата на Марти отдавна ги няма вече. Laughing Казаха ми да ги държа 24 часа, след, което можеш да ги свалиш от там където си ги сложила. Аз лично ги изхарчих за Марти.  bouquet

# 283
Чушчице, ми то в нашата пелена сложиха само монети,аз така бях разбрала и казах на гостите да не слагат книжни банкноти,май съм се минала Joy

# 284
Казаха ми да ги държа 24 часа, след, което можеш да ги свалиш от там където си ги сложила. Аз лично ги изхарчих за Марти.  bouquet
и аз тъй направих Peace

Общи условия

Активация на акаунт