ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник мили мами, много усмивки, добро настроение и любов!   newsm76

# 256
Млечко - стискам палци да не се зарази юнака Praynig ....и аз да кажа пък, че Вики е с Варицела и да видим дали ваксината ще помогне Peace

Пепитка
   bouquet

# 257
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ МИЛИ ДАМИ!!!

Много здраве и късмет.
Любов и щастие.
И нека всеки ден е празник за вас.

За уменията: Иванна може да показва до къде ще порасне, пляска с ръце за браво, казва как прави кончето, върти глава и ръце(така танцува), казва мама, баба, деде, тата, айде, дай, изправя се сама и стой права (ама се държи за нещо), казавт си с татако й бибип с нослетата, чук с галвичките, пее като оперна певица, когато крещи си запушва ушите с ръце (има и още ама сега не мога да се сетя).

Каня всечки Софийски мами на среща в парка след 12 часа  Peace

Лек и усмихнат ден от нас с Иванна   bouquet  bouquet  bouquet

# 258
  • София
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави и щастливи!
Нека пролетта вдъхнови всичките ви сетива и изпълни сърцата ви с трепет!
Бъдете обичани и обичайте! Много радост да ви носят всички у дома!

# 259

Бързам да ви пожелая днес да бъде за вас  най-щастливия празник ида бягаме на кухня,а от там да се черпим с други мами.

# 260
  • Варна
Браво за уменията на Иванна, Бобко, Тея, Любчо....имаше и още дечица, но сега не се сещам, извинете..

Криско прави само "боц". Лампичката рядко показва къде е, уча го на браво и как прави патето, но за сега без резултат... Иначе знае АМ-АМ мнооого добре и на място. Преди 2 дни на пазарчето една продавачка ядеше хляб с хайвер и той я зяпаше...и като почна едно викане АМ-АМ-АМ-АМ....и ръцете размахваше....чак срам ме хвана, ще си помислят хората, че го държа гладно..

Роси, какво ще правим  newsm78 Времето не става за разходки. Ние сега отиваме за храната, че пак ще има АМ-АМ-АМ на висок глас по улиците..

Анни доста се застоя в Монтана...и Агнеша се изгуби....Къде сте момичета?

# 261
                                     МИЛИ ДАМИ, 4ЕСТИТ ПРАЗНИК![/[/size][/b]i] 

[color=darkviolet Желая ви от сърце, да сте все така 4аровни и усмихнати.
                          Добри и всеотдаини маики и съпруги. Бъдете щастливи, красиви и прекрасни жени
.[/color][/
i]

# 262
Междо другото искам да благодаря на Елисир и Млечко за това, 4е са ми вмъкнали букетите от миналия път и наи-ве4е за разяснението как аджаба става това thumbsup smile3555.
 Съ6то така стискам палци за малките ми6лета на Дидка и Млечко които са билни4ки от тези гадни болести /скарлатина и варицела/ Sad. Дано бързи4ко да успеят да се справят с тях и отново да са здрави и весели деца. Аз като малка съм я минала тази скарлатина и си спомням даже 4е лежах в болница и ми биеха инжекции. Така 4е представям си какво им е на малките сладури.
 А сега ви казвам слън4ев ден и весел празник.

# 263
Честит празник, мили момичета-бъдете обичани и желани...и не само на днешния ден!!!

/Пепи,не се сдържах мила...ама много ме развесели Wink/

# 264
Ех, че хубаво би било... hahaha Joy

# 265
  • Пловдив
/Пепи,не се сдържах мила...ама много ме развесели Wink/

Любе, радвам се, че съм успяла да внеса малко весело настроение в днешния облачен, мрачен ден  Mr. Green

# 266
..........само дето ме накара да се размечтая................ ooooh! ooooh! ooooh!
-а в старата ти махала ,даже и слънце се показа Laughing

# 267
  • Пловдив
..........само дето ме накара да се размечтая................ ooooh! ooooh! ooooh!
-а в старата ти махала ,даже и слънце се показа Laughing

Аз до одеве бях там, тъкмо се показваше слънце като тръгнахме да се прибираме с малкия. И да ти кажа, че на центъра също има слънце (колкото и странно да звучи)

Embarassed малко на чат го обърнахме, ама то днес ни е простено  Simple Smile

# 268
  • София
Ехе.... Люба и мен ме развесели Simple Smile Тоз младеж какво бедро е опнал... Няма да откажа един такъв домашен помощник  Laughing

Много цветно и свежо е днес в темата ни, радвам се!
На болните бебчовци пожелавам бързо оздравяване!

# 269
Красиви цветя..............
Честит празник и от мен!
Вили1  Hug
Поста го изтрих, стори ми се излишен.

Общи условия

Активация на акаунт