ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 066
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Чесит 8 март,много любов и разбирателство ви желая.Весел празник.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 241
Добро утро празнуващи и непразнуващи мами!

Честит празник! 

Напоследък нещо нямам сили и настроение да пиша- сигурно ме е гепнала пролетната умора newsm78, но днес категорично атакувам парка: часът и мястото на срещата са известни Grinning Сега отивам да събирам сили (ще си полегна Twisted Evil), а пък дано домакинската работа сама се свърши Sick ама как ли... Crazy

# 242
Честит празник,мили момичета  bouquetЗнам че всички сте страхотни майки и ви пожелавам да сте винаги и страхотни дами и нека чара,красотата и усмивката не слиза никога от лицата ви  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам че никой не е сервирал кафето за това   food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Днес сутринта бях събудена от сина ми и съпруга ми с цвете в ръка и целувка,стана ми толкова мило,понякога един жест значи много Grinning Сега съм настроена романтично,но за съжеление трябва да отивам да  newsm64 newsm75 newsm79,така че май няма да остане много от романтиката ,но това е положението Embarassed
На всички болнички ,бързо да оздравяват и вече да не боледуват Praynig
За уменията ние -гледаме лампичката,казваме чао,стоим на крачета сами,но никакъв шанс за изправяне или пълзене.И непрекъснато повтаря та-та,та-та, каква несправедливост,баща и беше на рейс 5м,и се върна преди месец,но тя първо тати се научи да казва Joy
Целувки на всички Hug Heart Eyes

# 243
# 244
Честит 8-ми марти от мен !Мили мами бъдете много обичани , пролетно влюбени и щастливи момичета!
Анитка мерси за отгвора !
Моето дете е от пристрастените към цицата и понякога и на мен неговата вманиаченост ми иде в повече! ShockedПосле ще ми липсват тези моменти , но за сега ми идва нанагорно понякога  ooooh!А това за нервната и образуваща колики кърма ме изуми  Rolling Eyes
Сонка стискам палци да сте здравички . Praynig
Съгласна съм с Люба че в периода на белите и топлото време домакинската работа не бива да е приоритет , а напротив.Колкото толкова .Свикнала или не да ми е разхвърляно у дома не е важно.По-важното е колкото мога да опазя детето от поразий.
emsy пожелавам ти скоро да пребориш хремата и главоболието и повеченикакви болежки! Naughty
Noel какво е станало с поста ти -аз ли нещо не съм наред със зрението , но не успях нищо да прочета.Съжалявам ако въпроса ми е нетактичен , всичко наред ли е , как сте Confused
За уменията - гаси лампата , веднъж успя да бръкне  в контакта  Crazy, борави с дистанционното , стой на крачетата си права , но с моя помощ , умее да пее , вика та -та  , па-па това вчера цял ден го е пискала ,явно и е такова настроението птиче  от сутринта  Wink като се нервира вика айде де с нетърпящ възражение тон и ей такива ми ти работи.Чао и здрасти ,както и боц не казва  NaughtyЗа друго в момента не се сещам.
Стига вече че  пак прекалих Embarassed

# 245
 Здравейте!
Влизам да честитя празника на всички мами! С пожелания за весело прекарване и много пролетно настроение!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на 26 със закъснение! Пожелавам ти много щастие и любов!  newsm59 newsm59 newsm59 newsm67 nbirthday
И не на последно място честити месечинки на порастващите ни бебчовци!
Иначе да се отчетем и ние, че сме добре. Успявам да намирам време за разходки, но са за кратко в квартала, че пак имам доста работа   Cry Cry Cry. Благородно ви завиждам, че  се организирате за срещички в парка, а аз все не мога да се класирам, но пусто ми е доста неудобен южния парк /ние живеем в Овча Купел/. Май трябва и аз като Люта чушка с такси да дойда някой път, та да се запознаем Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Поздрави на всички и цунки на бебоците!

# 246
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!

Бъдете много, много обичани!

Каката ни е болна от скарлатина Sad /звучи ужасно, нали?/ и въобще не ми е празнично. Страх ме е Алекс да  не се зарази Sad Уж казват, че от майката има имунитет, ама незнам дали аз съм боледувала Rolling EyesТу счупена ръка, грип, сега пък и това.....ох, спирам, за да не ви отегчавам повече.

# 247
  • Варна
Вили, и аз си мислех, че ще ми липсва кърменето и ще ми е мъчно, но не...няколко дни ми беше странно, но после всичко беше ОК. При нас обаче стана постепенно -първо намалих на 3 кърмения+нощните, после 2 и така до 1 среднощно към 4-5ч. Така да се каже доста му помогнах да се отбие, но така си бях решила. Имам доста килца за сваляне и откак го отбих започнаха вече да се топят. До тогава все не успявах. Много се разприказвах....

Весел празник на всички и хубави разходки! Тук днес е мрачно и разходката ще е най-много до някое детско заведение.

# 248
Честит 8-ми март мили мами, желая Ви много щастие. Весело изкарване на празника.

# 249
  • Пловдив

# 250
  • на брега на Дунав
Честит празник мили мами. Много цветно настроение ви пожелавам.

# 251
Честит празник мили момичета!
Бъдете обичани и обичащи!

Дано не ме биете, но ще ви предложа едно изкушение за празника! Laughing
http://images14.snimka.bg/002346555.jpg

А, снощи... ooooh! защо ли се похвалих, че спим нормално, нощес пак ни разказа играта. Първото будене е направо кошмарно! Към 1-2 часа, почти всяка нощ реве истерично и нищо не помага, нито носене, нито гушкане, нито друснане, нищо! Реве, дере се все едно го колиш и така 1-2 часа без прекъсване. Не мога да приема, че се буди от глад. Нощес не му дадох да пие мляко, защото е вечерял в 21 ч. и корема му е подут. Крайно време е да се научи да прави почивка, за да може стомахчето да си почине! Naughty Така че, първото ядене беше в 05 часа!
За съжаление от това дране, пъпчето започна пак да излиза и може да се наложи консултация с хирург и да го оперираме и него.

Но, да не ви помрачавам настроението, а да продължа с хвалбите... Embarassed Целува ме мноооого нежно и лигаво по бузата! hahaha И само мен целува, тати не иска, дори когато е обръснат гладко.

# 252
Честит осми март!

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-
макар че в юли прецъвтява,
години пази своя аромат.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 13:29 от ~Поли~

# 253
  • Пловдив
Айде и още един пост от мен.

Честит рожден ден на 26 (малко на патерици ама...) Бъди винаги здрава, усмихната, щастлива и много обичана.

Дидка, бог да прост дядо ти  Praynig И недей моля те с черни мисли. Моят прадядо почина на термина ми и а все си казвам, че сега той е ангел-пазител на Любчо. Силно те прегръщам  Hug

Вили, kokomama, гуш и целувки за малките ви слънчица, които днес стават с един месец по-големи  Heart Eyes

И за нашите умения да кажа: даваме боц, здрасти, показваме къде е лампичката и се опитваме да я духнем, също знаем кой кой е (имам предвид роднините)

А за името... кръстих го по свое желание на свекър ми, че мойто мъж е едно детев, а родителите му са на възрастта на баба ми (над 70). Сега малко съжалявам, защото дядо му Любо хич не се занимава с него, баба му пък още работи макар и двамата да са пенсионери (и живеят през етаж под нас)

Ох, поулях се, ама като не ми се пише през повечето време и наваксвам с един пост.

Hug от нас и приятни ден и вечер

# 254
Млечко, стискам палци бебчо да не се зарази от каката,не искам да те плаша ,но нашия батко боледува 4 пъти от скарлатина #CrazyВ 3 поредни години имаше в дет.градина и ние винаги се отчитахме Sick За съжеление скарлатината е единствената шарка,при която не се изгражда имунитет и се налага пиенето на АБ.Дано Алекс не се разболее Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт