ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 070
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Привет момичета!
Честит рожден ден на 26!Много щастие и любов и още дечица!

Момичета благодаря  bouquet Ама мойто момче тази сутрин е с 38Т , и е мноооого кисел.Сега отивам да го обличам за кухня,хем малко да глътне чист въздух,а и тея горни зъби направо ни разказват играта  ooooh!Махам се ,че да не вкиселявам темичката.
Пожелавам ви един страхотен ден! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 10:54 от sonka

# 226
Добър ви ден и от мен!
Дидка,дядо ти е на е едно по-хубаво и спокойно място и със сигурност те вижда и помага....../на мен ,поне, ми се ще да е така....и определено като си го мисля,ми е по-лесно да  приемам смъртта/
Сонка-има ли му нешо друго на Дидко оствен Т?Ако,не -смело излизайте навън.....и дано се оправи/ и най-малкото на теб навън няма да ти се вкисне настроението/
Емси-много си скромна в писането напоследък Naughty
Лида-не се притеснявай-не само у вас е така......просто почва"беладжийския" период......май ще е най-добре дружно да се обзаведем с  наколенки,налакътници,каски..и с по още няколко чифта очи.......макар,че и това не е гаранция ,че ще ги опазим-просто гледайте повече децата и по-малко домакинската работа......това мога да ви посъветвам..........и ако времето позволява-повече навън се разхождайте.......там като,че ли са малко по-кротички/или поне така изглеждат/
За уменията-ние казваме "боц","Здрасти","Чао","Браво",колко голям ще стане и къде е лампичката.......но никога когато и каквото трябва......А,иначе докато аз се разписвам отворихме шкафа и извадихме тавите....да ми е честито.....
Чао-отивам да се стягам за навън...........

# 227
  • София
Тинтири-Минтири - я кажи как успя да спре6 да кърми6 така изведнъж newsm78? И кажи ми моля те Вики как понесе изкуственото мляко?

Лида, ами наложи се да пия Бромокриптин, за съжаление. Опитах да я спра бавно и постепенно. Стигнах до кърмене по 2-3 минутки сутрин и вечер, като преди това давах АМ, като постоянно увеличавах количеството. Накрая даже се чудех дали изобщо има нещо в гърдите ми. Реших да спра за 24 часа и да видя какво е положението. И се препълних тотално и ужасно. И педката ми каза, че явно няма да стане номера и да почна хапчетата. Дадох му да си цокне пак по 2-3 мин. сутринта и вечерта (бая мъчно ми стана), за да ми облекчи гърдите и взех първото хапче. И до там беше цялата работа. Имам чувството, че подейства моментално и кърмата спря изведнъж. Но още ги пия, за всеки случай. Като минат 2 седмици ще ги спра и ще видим какво е положението. От хапчетата само първия ден ми беше лошо.
Иначе Вики няма проблеми с адаптето, аз доста отдавна му давам. Още в 6-тия месец почнах с АМ да му правя пюретата. Психологически също не виждам да има проблем. Зверчето ми е толкова независимо, че хич не му пука от къде идва папането, важното е да е нахранен. Но си е до дете, знам бебета, които са си направо пристрастени към гърдата и много тежко го понасят.

Люба, баш набора голяма работа, бе! Толкова много неща знае! Евала! smile3501
Пък мойто "тъпунгерче" май ще е по физическата  box, а не по интелектуалната  bowuu работа. Боц дава, само когато той си реши. Чао също, и винаги в неподходящ момент. Друго не може  Cry
Но пък в момента сме на клякания за норматив. И обиколки на леглото, като се държи с една ръка.

# 228
ДОбро утро то мен  Hug!
За мен деня сега започва и благодарение на вашите поздрави,момичета, се чувствам страхотно   bouquet  bouquet  bouquet!
ЛИда , ето тук http://www.gerber.com/prodcat?catid=484 можеш да видиш нашата четка и паста за зъби, които всъщност се продават комплект. Слага се малко от пастата, колкото трошичка, за да има по-добро сцеплени и да е безболезнено, а и полезно ...и разтриваш венците и някой зъб ако има. Беба засмуква всичко, но то затова и е направена специална паста за бебета...никой не очаква от тях да се нажабурят и изплюят hahaha
Дидке съболезнованя, знам как се чувстваш, защото и на мен ми се случи същото и тогава най-вече осъзнава човек (или поне аз де), колко много му липсват роднините и приятелите Hug

# 229
Здравейтееее
Ние сега се прибрахме от една кошмарна разходка, по време на която Йоана не спря да реве със или без причина. Докосне я някое дете и тя реев все едно я коляш. По принцип не е такава ама какво и става не знам. В резултат сега съм доста изморена и отегчена, на няколко пъти щях да я убивам. Тя обаче в момента кротичко си играе в леглото с един календар, издава много интересни звуци на радост и възторг. Тъ-тъ тъ, ди-да-та, ейииии и т.н, да ти е кеф да я слушаш.

Люба, както каза нашият док, вече идва края на консултациите, сега започваме болестите и да чупиме главата...
Кабранска, Ивчо не го ли питат по улиците "Ма това кака ли е?

26, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
колкото са песъчинките в морето, толкоз щастие на сърцето
Таталинка, ма ти видяла ли си ме бре?
Аз може и да съм ама...със сигурност не съм разбрала

Уф май дълго стана, я да ходя да си пуша

# 230
Камбанче освен Т имаме и пополи,а от след обяд и отхрачваме  ooooh!Но все пак излязохме за бързо при което Дидито спа цели 3часа и само прибирането ни го събуди.Сега е малко по-весел даже го снимах пак как играе  Joyно без музика.
 smile3501 на Ивчо Кабрански много работи знае  Laughing
Приятна вечер засега Mr. Green

# 231
Айде,бе......не са чак толкова много...все пак ние сме от най-големите тук....а и аз преди десетина дни го пробвах дали ще запомни като му покажа ...и той взе,че включи....и да не вземете сега да се притесните-наистина има деца при които физическото развитие е доминиращо/визирам Самуил-той първо проходи,после всичко останало..../
Днес обаче хич не му се радвам на уменията,че имама такова зверско главоболие-все едно пирон имам забоден над дясното ухо....обаче диването иска да си играем...и да го държа да ходи...а аз само търся някъде място да се строполя и да затворя очи.........Само да се прибере Асен и лягам и умирам..........
Иначе да не забравя,че снощи ни е пробил окончателно 7 миюя зъб и половината 8-ми....и като се замисля ,че може тая вечер да продължи процеса....просто ми идва да се метна от терасата...........
Лека ви и спокойна нощ от мен.....утре,ако доживея ще пиша.........

# 232
  • на брега на Дунав
26 Честити Рожден ден миличка. Бъди винаги усмихната, обичана и желана и всяко зло да бяга от теб и от семейството ти.  

# 233
  • София
Честит рожден ден 26!!! Бъди жива, здрава и много щастлива! baloni baloni baloni

Noel, аз съм близо до 5-те кьошета и обикновено се придвижвам с такси до парка Blush, ако искаш някой път ще отидем заедно. newsm53

# 234
Айде да се отчетем и ние какво можем и какво имаме... Laughing

Значи, за моженето, научихме се на "мама" и отскоро маха с ръчичка за "чао"! На "боц" само ми се хили! hahaha

Имаме две зъбчета и ако се увеличат снимките се виждат
тук http://images14.snimka.bg/002340979.jpg
и тук http://images14.snimka.bg/002340980.jpg

Мога да се похваля още, че от както спрях да го кърмя, спи по-спокойно, буди се само два пъти на нощ за ядене, но от тази нощ мисля да го откажа от едното. Явно и моята кърма като на Анитка е била по-нервна и коликообразуваща, както ни каза едни специалист-педиатър.

Сам не може да се изправя никак, но пък се задържа прав и се учим да ходим. Но сме много тежки и не съм сигурна дали ще проходи скоро. 

Грипчето ни мина едва преди два дена, но аз още се влача с главоболие, хрема и болки в гърлото. Дано Боби да не прихване пак нещо, защото според доктора ми нямало нищо, а предишния път точно така го разболях. ooooh!

Сонка, моля се по-бързо да се оправя Дидко! Praynig

ДидкаPraynig!

Лека и спокойна вечер! Hug Аз ще се настройвам романтично от сега за утре! Heart Eyes

# 235
Добра вечер момичета   bouquet
Аз чакам моята принцеса да се събуди, че не е къпана, а май няма и да стане тази работа...
Пловдивски мами, страхотни сте  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 26

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!
Аааааа не ме забравяйте и мене  Cry, и аз съм от вашата зодияяяяя  Wink
Хиляди благодарности на Таталинка и Чушчица за снимките   bouquet
Мимик нещо не можах да те разбера за какво говориш??? Но по- важното е, че се запознахме Simple Smile
Честито на озъбилите се дечица  Peace
Диденце  Praynig Praynig Praynig

Софийски мамчета имам едно предложение: Ако нямате нищо против и имате възможност да си направим една сбирка в петък на зоопарк с татаковци и без(кой, както му е удобно). Ако има желаещи да се разберем  Laughing

Пожелавам ви лека и спокойна нощ, сладки и розови сънища  Blush Blush Blush

# 236
хайде и аз да се разпиша за днес!
26 честит рожден ден!Желая ти здраве и любов!
за уменията и Ани прави разни неща като боци,чао и като я дигна до ключа на лампата го светка и гаси,вика ми мама върти  глава,е прави тези дейности когато е на кеф....
Дидка и от мен имаш  Hug
Аз за празника ни утре вече се приготвих с десерта-реване със сметана отгоре и прическа-накъдрих си косата Blushза вечеря смятам да правя гювечета.Следобед ще излизаме по разходки,а вечерта ще празнуваме в къщи,че сладурката няма на кой да я оставя.
Аз малко в аванс да честитя женския ни празник,че утре незнам дали ще стигна до компа EmbarassedДа сме най-желаните и готини жени за нашите мъже!

# 237
# 238
Благодаря на всички за съпричастността   bouquet

Бъдете здрави и се радвайте всеки един миг на пълноценния живот, който имаме...
Аз напоследък все си мисля за Смъртта и ...не съм добър събеседник....даже сега не ми се ляга... Tired Sad

Нещо става вътре в мен Cry

# 239
  • Канада
Здравейте и от нас!
Вече много рядко влизам дори и да чета,че не ми остава никакво време!
Хвърлих набързо едно око на темичката и видях мноооого рожденнички!Макар и със закъснение искам да пожелая на всички много здраве,късмет,любов и щастливи мигове с любимите хора!
После искам на всички ви да честитя празника на жената!!!

Ние иначе сме добре,но Ванко пълзи със скороста на светлината.Изправя се,ходи с малко моя помощ и скоро очаквам да тръгне самичък!И.....сега съм нон стоп до него,защото често пада,а не искам да се изплаши и спре със развитието си Mr. GreenВсе още не спим нощно време,а често и денем не спим,но вече не ми прави впечатление.С храненето също сме до никъде,защото сме много капризни,но....надявам се че постепенно ще се оправи!
Това е за сега от мен!Ще пиша като мога!
Целувам всички ви!!!  love001
П.П.Не мога да сдържа да не ви пусна още един разкошен букет за празника!!!!

Общи условия

Активация на акаунт