ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 071
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, страхотни снимка. Много ми е мъчно, че не съм в редиците. Бих се радвала да ви познавам реалити. Cry
  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Privet!izvinete me za latinizata ama mi se skapa kompa  :oops:Nie dnes hodihme na lekar leko sme se razbolqli no se razminahme s AB.Sutrinta vdignahme i T,no sega sme po-dobre  Praynig
Momi4eta mnogo dobre izglegdate po snimkite  Peace
Eto da ni vidite kak tanzuvame  Joy
http://www.vbox7.com/play:71edc56c
Leka ve4er

# 197
Завиждам благородно Hug и съжалявам, че не ви познавам и лично Sad
Бъдете здрави  bouquet

# 198
  • София
Ееех, че прекрасен ден Simple Smile
Срещата беше чудесна и още по-весела от предния път. Живият контакт си е друго нещо. Надявам се утре пак повечето мацки да са на линия. Мимик, ти изчезваше, когато ние се появихме, та не успяхме да се запознаем на живо. Ноел, айде бе мила, знаеш ли откога ви чакаме с Моника да се присъедините към нас.
Дидко, хич не завиждай, ами се телепортирай при нас! Ще се радвам, знаеш!   bouquet

Пловдив, ама много сте цветни и готини! Страхотно настроение струи от снимките. Гледам пролетта вече е подкъсила нечии полички...  Party

Сонка, бързо оздравяване!  Praynig

# 199
Бъдете здрави  bouquet

Ми,ей го Пловдив къде е......намери си повод-ние сме  на линия по-всяко време.....
И да знаете наистина на живо е различно/казвам го от опит-все пак доста от вас съм виждала/
А,за поличките-това на камъче в моята градинка ми прилича Mr. Green....ама пусто като не ми се ще  да повярвам/и да се почуствам/ на 33 Crossing Arms
Сонка-да оздравявате,ей Naughty/и виж нещо има проблем с клипа-тамън се настроихме да се радваме на Дидко...и то няма нищо Thinking /

# 200
  • София
Момичета, страхотни снимка. Много ми е мъчно, че не съм в редиците. Бих се радвала да ви познавам реалити. Cry
  bouquet  bouquet  bouquet
Noel, ти в кой район си (ако не е тайна)? Много ли ти е далече парка?

# 201
Дидко, хич не завиждай, ами се телепортирай при нас! Ще се радвам, знаеш!   bouquet

Hug  bouquet

Бъдете здрави  bouquet

Ми,ей го Пловдив къде е......намери си повод-ние сме  на линия по-всяко време.....

Дано както казваш ти има скоро повод, ама като знам МирО как не му се мърда от тук ooooh!

Сонка, голям танцьор си имате Wink

# 202
Добра вечер мацки!

Днес се препекохме на хубавото слънчице и беше много готино в парка. Утре пак!

Кабранска.... мацко.... с тва поленце и тез ми ти краченца.... хмммм.... съмнителна ти е работата май  Thinking нещо ментиш за годинките  Joy ти си създадена да правиш деца без особени последици за тялото ти .... възползвай се от този Божи дар. Аз повече не ща да забременявам , че ставам на трактор с фадрома.... не е гот Stop  благородно ти завиждам.

хайде лека от мен

# 203
Дидко, аз си те чакам... ти ми обеща.
Ама и софийската банда е сериозна... много сте готини.
Пловдивчанки си знаят... слабост са ми. Само дето все се разминаваме, ама тези дни ще се намерим. Лека вечер на всички   bouquet.

# 204
Ели,ние сме си все там....дано тия дни да се засечем....че ни липсваш на снимките/и на живо/...пък и нещо момите станаха повечко-елате да подкрепите мъжкото присъствие с вашия левент-че само един Любчо и моя заспал Ивчо се мотаят сред толкоз хубави моми.
Валкирия-какво пиеш,бе душко???.....че ще трябва да те черпя май newsm78
А, видях го Дидкото.......сладур той Peace ...

# 205
26,Честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и все така мила!!!

/p.s.надушвах,че сме от една порода..т.е. зодия Laughing,сега вече разбрах защо Grinning/

# 206
 Joy Luba, balgodarq ti, no i az te podushvah hahaha
Jalko che te niama tuk da si spretnem edno semeino parti, pak i ti kakto si s dva momaka, hm, DAhlia shteshe da e zaobgradena s vnimanie Laughing
Pineapple, hvashtai si majo i deteto i varvi na gosti na sestra si, pregarni ia  Hug i si razceluvai plemenicheto.
Mameta, blagorodno vi zvijdam, che shte si pravite sedenki v niakoi park, a nie....pak sami po ulicite, che mi pisna ot tia molove. Nishto, dano vtoroto ili trtoto pone imam shtastieto da rodq v BG Joy

# 207
Добър вечер момичета от мен по никое време. Просто ви се чудя как намирате време всеки ден да се отчитате newsm78? Аз докато ви изчета през деня и Буби се е събудила, после малко трудно става за мене и компа. Чакаите първо да поздравя:
 КАБРАНСКА, 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерица/. БЪДИ ЗДРАВА И 6СТАЛИВА, ДОБРА МАМА И ПРЕКРАСНА СЪПРУГА. Моля те, бъди си винаги такава лъ4езарна оптимистка, и все така мила със всяка една от нас.[/color]http://www.kellysweddingflowers.com/images/bouquet12.jpg
 26 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ. ЖЕЛАИА ТИ ЗДРАВЕ И 6ТАСТИЕ, МНОГО КЪСМЕТ И РАДОСТИ В СЕМЕИСТВОТО![/
[/size]b]http://www.kellysweddingflowers.com/images/b12.jpg
 Тинтири-Минтири - я кажи как успя да спре6 да кърми6 така изведнъж newsm78? И кажи ми моля те Вики как понесе изкуственото мляко?
 Буболина - тази малка и слади4ка Джули направо ме о4арова с тези прекрасни коси newsm03. Та по този повод аз моята 6терка онзи ден я подстригах и то доста, милата хем ми прили4а на мом4енце, хем ми стана о6те по-нежни4ка и слади4ка.
26 - моля те сподели как то4но ги миете тези зъбки, с паста ли newsm78? Не я ли гълта и въоб6те кажи ми как става този номер при малките де4ица. Аз не мога да се наканя все о6те.
 Веселу6ке - представям си какво си преживяла и наи-ве4е как се е по4увствала Лери, 4ак мен ме заболя. Да ги нацелува6 тези малки пръс4ета  love001.
 На6ия крити4ен ден бе6е днес Cry. Незнам за6то си мисля, 4е бебка като е в проходилката и е на безопасно място. Докато аз бях в кухнята, не знам как на6та се е 6мугнала между коли4ката и телевизора, харесала си е едно каренце върху което стое6е една стъклена саксия и като я е дръпнала, и като се 4у едно мо6тно ТРИАААААС newsm09, казвам ви моми4ета хвръкнах като вятъра, а сърцето ми как не изко4и. Резултата бе6е с4упена саксия, и паднала върху ра4и4ката и етежерка. Само 4е, СЛАВА НА БОГА Praynig ни6то и няма6е на малката, поплака малко, явно се бе6е стрестнала от 6ума на падане и 4упене, направо ви казвам малкия дявол си бе6е това, представете си ако тази стъкленица я бе6е нарязала,.....? СЛАВА НА БОГА Praynig, 4е ми опази детенцето.
 Ох доспа ми се ве4е мили4ки, желая ви лека и спокоина но6т за вас и малките съкрови6та  bouquet.

П.С. Еееееееее, ама как може вси4ки да изглеждате така добре Sad??? Само аз ли съм сто кила????

# 208
Еееее ама за6то не ми излязоха букетитеееее? Пак 6те пробвам

KABRANSKA    http://www.kellysweddingflowers.com/images/bouquet12.jpg

26     http://www.kellysweddingflowers.com/images/b12.jpg

Ако пак не става 6те ме извините Embarassed

# 209
Еееее ама за6то не ми излязоха букетитеееее? Пак 6те пробвам

KABRANSKA   

26   

Ако пак не става 6те ме извините Embarassed

Hug
Мен нещо сън не ме хваща... а бебо си спи сладко, сладко.
Честит рожден ден 26! Много здраве, любов и семейно щастие ти пожелавам!

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 04:05 от Elisir

Общи условия

Активация на акаунт