и съжалявам, че не ви познавам и лично 

/и виж нещо има проблем с клипа-тамън се настроихме да се радваме на Дидко...и то няма нищо
/ 

и съжалявам, че не ви познавам и лично 

нещо ментиш за годинките
ти си създадена да правиш деца без особени последици за тялото ти .... възползвай се от този Божи дар. Аз повече не ща да забременявам , че ставам на трактор с фадрома.... не е гот
благородно ти завиждам.
...
Luba, balgodarq ti, no i az te podushvah 
i si razceluvai plemenicheto.
? Аз докато ви изчета през деня и Буби се е събудила, после малко трудно става за мене и компа. Чакаите първо да поздравя:
? И кажи ми моля те Вики как понесе изкуственото мляко?
. Та по този повод аз моята 6терка онзи ден я подстригах и то доста, милата хем ми прили4а на мом4енце, хем ми стана о6те по-нежни4ка и слади4ка.
? Не я ли гълта и въоб6те кажи ми как става този номер при малките де4ица. Аз не мога да се наканя все о6те.
.
. Незнам за6то си мисля, 4е бебка като е в проходилката и е на безопасно място. Докато аз бях в кухнята, не знам как на6та се е 6мугнала между коли4ката и телевизора, харесала си е едно каренце върху което стое6е една стъклена саксия и като я е дръпнала, и като се 4у едно мо6тно ТРИАААААС
, казвам ви моми4ета хвръкнах като вятъра, а сърцето ми как не изко4и. Резултата бе6е с4упена саксия, и паднала върху ра4и4ката и етежерка. Само 4е, СЛАВА НА БОГА
ни6то и няма6е на малката, поплака малко, явно се бе6е стрестнала от 6ума на падане и 4упене, направо ви казвам малкия дявол си бе6е това, представете си ако тази стъкленица я бе6е нарязала,.....? СЛАВА НА БОГА
, 4е ми опази детенцето.
.
??? Само аз ли съм сто кила???? 
Препоръчани теми