Отговори

ЗАПОЧНА СЕЗОНА НА КУПОНА!!!

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03   Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03 Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04   Ана-Мариа на x_diabet_mama    Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04 Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula    Симона на Cherepahova, 27 г., София  Реа на ramama, 25 г., София
06.04 Иван на ladye,31г София
07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 23 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г. Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80 Димитър на мама Ж Ина на tusana     Емил  на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ    Явор на Me4o Puh, София  Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01 Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия  Деян на musashi    Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София  Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м    Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Тони  на skarlet#    Златомир на коко  Мартин  на deninas, 27г., София
18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04 Ема    на flowered, 29 г., София   Яна  на nuni, 22 г., София   Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04 Александър на petia p p, София  Йоан на lessy, В.Търново
21.04 Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY    Стилян  на Nadeto, 21 г., София  Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina  Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 11:49 от koteto 123

# 1
Пу първа! Laughing
Коте, поздравления за темата!   bouquet Сега остава, да се включваш по-често! Wink

# 2
ДА ,Мерси и аз това си помислих,че сега трябва по-често да се отчитам Mr. GreenчЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА МАГИ!!!
Да радва много мама и тати и да е много послушна!

# 3
Питанка: Каква вода полzвате zа бебетата? Тук продават на Хумана, Милупа и др. в тетрапак, има ли ги и в БГ? (иzвинявайте zа глупавия въпрос, но татко ми не zнае какво да купува  Blush
А има ли АМ на Хипп готово в пластмасови бутилки? Милена май го харесва  Mr. Green  иzпива по 100гр  Grinning
И последно, кажете ми как стои въпроса с педитата. Ние Ще сме на 4астно, но как да процедираме при нужда? Просто се обаждаме на някой или трябва оЩе като пристгнем да се "zапиШем" или как?  newsm78

Чешмяна или бебешката на Девин (продават я в супермаркетите - гледа се минерализацията да е под 100мг / литър за бебешки води). Иначе бебешка съм виждала на Hipp, но няма сми да се купува точно тя - скъпа е, а предполагам и доста залежала, което не е добре (заради престоя в пластмасата). Мляко на Хип в палстмасови бутилки не съм виждала. Има обикновено инстантно мисля. Педитата - нищо не записваш, ако има нещо спешно ходиш директно на частно. Избери напрааво добра частна клиника, щото в държавните клиники не те съветвам. За Варна нека ти кажат варненки къде си водят децата на частно.   

# 4
честит Рожден ден на порасналата Маги    bouquet  bouquet  bouquet
да почерпя и за радоската (абе защо от долу на лентичката не ми показва 11 месеца, а по-малко  newsm78)

за летните колички - тъкмо с Драгоп се бяхме засилили да купуваме миналата седмица - втора употреба (поне е нещо проверено, а и не ми се дават много пари за нещо, което сигурно ще се ползва няколко месеца) и един мой колега, фотографът на музея ме викна в ателието и ми изкара една Пег Перего (направо ми светнаха очите).....но е стар модел от 2001 година и е без сенник и и липсва отпред пластмасовото, уф, как се казваше - предпазителя, но си има колани. Радост седи много добре в нея, но аз пак се чудя  newsm78....взехме я, но не знам дали да я използвам заради предпазителя, да не вземе да ми изпада малката, а иначе колелетата вървят като песен.....

# 5
Иленка, а Преслав такъв ли си беше и преди раждането на Диди, защото мисля, да не е ревност нещо, търсене и предизвикване на вниманието на околните!? Thinking

Фурорка, не може ли да отремонтира количката? Много вкусна торта! Laughing

# 6
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГИ    bigdance2 newsm59
nbirthday
Честит рожден ден Татяна   bouquet  bouquet  bouquet

# 7
Честит рожден ден Маги.
Честито и на Татяна
Днес е времето е страхотно и аз май вместо да чистя ще изляза да се проразходя с дребната  Embarassed
Весело празнуване на на всички.  bouquet

# 8
Айде и аз в новата тема!

bouquet за koteto 123!

Честито и на месечковците! Hug

фурор
, що се шашкаш толкова, аз на моята количка пък умишлено съм махнала тоз ограничител, само с коланите е завързан Пресил.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 11:48 от Филип@

# 9
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, МАГИ! Бъди здрава, много усмихната, много умна и все така радост за мама и тати! На мама Ели Робокобова - да е все такава свежарка, усмихната и идейна! Ели, пожелавам ти две неща - сън и свободно време!  Hug

# 10
Добро утро банда - вече добър ден  Hug
Честит рожден на Маги и Татянка !!!   bouquet  bouquet
Честито на месечинките !!!! Hug
Татяна аз давам или преварена чешмяна вода или Девин-Предела/розови. Педиатър все ще си харесате.
И да ви кажа тук всичко почти си имаме - не се шашкайте толкова  Wink
Вени честито ви зъбче!
Фурорка и нашата е без борд-ако ти харесва търкаляйте си я, пък и маркова каляската Peace
koteto 123  -браво за темата !!!
Ето и нашата нова количка-Сминчис вчера даже ни видя как се чекнеше Тедко в нея:
http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633098521590521250.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633098522422865000.JPG

# 11
  • София
Честито на малката рожденичка Маги! С много усмивки и безгрижни игрички да радва мама и тати!

newsm18 newsm38  ura newsm18

Честит РД Таничка! Бъди много здрава, обичана и щастлива!   bouquet 

Честито  зъбче newsm47 на Мати!

Честито и на днешните ни месечничета!

Много взех да се замислям дали да не сменям и аз количка  newsm78 Но дали има колички, които да возят 15кг и нагоре юначета? Моята каруца е доста тежка, но ми харесва, че е масивна и Емо се чувства добре в нея. Голяма и здрава е и май не ми се разделя с нея все още.

Айде чао сега, че е време за разходка  1stroller

# 12
  • Русе
Иленка, а Преслав такъв ли си беше и преди раждането на Диди, защото мисля, да не е ревност нещо, търсене и предизвикване на вниманието на околните!? Thinking

Уф, Енви, моят маймун е такъв още от корема ми - винаги е бил мноооого ТРУДЕН, нищо не се е променило след появата на Диди, макар че не изключвам и това, което предполагаш..., ама пък е много добър батко - спрямо малката се държи страхотно - и я забавлява, и се грижи за нея (доколкото може, де  Wink) - да не лапа боклуци, да не ходи при кабелите и т.н..., ама на нас с баща му ни скъсва нервичките  Twisted Evil - докато се обърнем, е отпрашил някъде, покатерил се е на нещо, счупил е нещо, олял се е с нещо, разльоскал е нещо, надраскал тапетите и т.н. и т.н..., да не говорим, че обича да крещи екзалтирано точно когато приспивам малката - за слагане заедно да спят и дума не може да става  Naughty, хеле пък в една стая да ги оставя...

# 13
Мами, давайте идеи за подарък, освен триколките. И аз мислех това да купя, ама май напоследък взех да се отказвам поне засега, мисля по-късно да взема, ама сега пък голяма чуденка какво да му купя за подарък ooooh! Thinking newsm78

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 13:08 от десито

# 14

4естит първи рожден ден, мила Маги   bouquet  Пожелавам ти много Щастие, едно беzгрижно детство с много игри и все толкова много любов откъм блиzките ти  Hug
Ели, наzдраве  Hug

4РД и на екс диабетеното татко   bouquet

И благодаря ви zа хубавите пожелания, трогнахте ме  Hug 

СноЩи zабравих да пиШа zа летните коли4ки. Ние купихме модел Плико Лайт на Пег Перего, много е лека и се сгъва на 4адър, няма напълно легнало положение, но по4ти, ли4но мен не ми липсва пълно легнало zаЩото Милена така или ина4е по4ти никога не спи навън  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт