Отговори
# 15
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАГИ! дА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ДА ИЗЖИВЕЕШ ЕНО ПРЕКРАСНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ДЕТСТВО. bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАТЯНА! МНОГО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ. hbday

Данче и аз съм се спряла на тази количка, но все още се чудя. Какво включва - имам впредвид, дъждобран, чувалче и т.н. и лека ли е? Има едни на АБЦ дизайн и те са ми грабнали окото, но 300лв сякаш не ми се дават за лятна количка.

# 16
Да вметна само zа АБС Диzайн, 4е не били много ка4ественни, такива мнения съм 4увала zа тях (като марка)  Sad

# 17
Да вметна само zа АБС Диzайн, 4е не били много ка4ественни, такива мнения съм 4увала zа тях (като марка)  Sad

Хм, интересно... е бях чувала. А много ги хвалят..... май Джордани взе да води в класацията

# 18
роди, много хубава количка има Тедкото Hug

Ние се прибрахме за следобеден сън, тук е адска жега, по къс ръкав е топло Whistling

Иначе днес намерих време да пообиколя магазините и да си понакупя нови тоалети, все пак ще имаме скоро празник Grinning

Май и аз като деси се разколебах за тия триколки Thinking

# 19
Ние все още обмисляме за триколките newsm78,а аз продължавам и да се чудя за лятна количка-реално не ми е кой знае колко тежка количката-9кг. е и честно казано не я ползваме кой знае колко.Сега вече искаме да ходим,та се чудя стрували си newsm78Гледах снощи чиполино Вега-ами та 6,5кг.,почти колкото моята,ГЛЕДАХ хЕПИ НА дЖИОРДАНИ,но като знам колко ползваме нашата не ми се дават 160 лева,иначе е 3,8кг. Crazy

# 20
  • София
Юлче, харесах ти количка, ама толко я харесах, че чак се изкушавад да продам моята и да си купя също! http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_107&products_id=1144 Бертони Пикадили, падащо гръбче до полулегнало, кош за багаш, сгъва се на чадър и е около 6-6.5 кг! При нас я има на същата цена и един много готин десен в оранжево! напарво съм изкушена!
За Рачето - пише че издържа дете до 3 години или до 15 кг!

Само малките гуми ме притесняват!

# 21
Честита ти рожденичка, Бабълче - винаги бъди такава цветна  bouquet
Честит рожден ден , Маги. Прекрасно детство , много здраве и много целувки от нас Heart Eyes
Татянка, честит празник и на теб. Здрава , обичана, щастлива  bouquet
ЧРД и на татко Екси  bouquet

Коте, благодарство за темата  bouquet

Мда, нашата среща с Енви и семейството й беше страхотна. То беше ясно, че ще си допаднем  Heart Eyes Мъжете и те намериха бързо общ език, даже плановете ни да гледат децата, докато ние си хортуваме по женски на националната среща бяха леко развенчани Wink

А иначе мойте планове за подаръци за ден-дена са точно триколка и люлка за вилата, но още не съм браузвала да видя цени и модели

# 22
на Бертонито количката изглежда хем лека, хем маневрена...
тук в Плевен също е голяма жега, аз по къс ръкав се пуснах и сега кожата на ръцете ме сърби....внимавайте с това слънце, мажете бебковците със защитните кремове.........днес говорих с една акушерка за "кой фактор" крем за нашата възраст и тя каза, че не е нижно да е 50-ти, но задължително да е над 20 фактор.......и да е марков......

за борда на количката, абе то може и без него, но аз както забравям да закопчавам Радоската, ма голям съм заплес(веднъж развъртях бибероната на шишето за вода,вместо да махна капачката и го излях върху нея #2gunfire), а и тя все напред наведена стои.......

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!!!

ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Честит 11 месец на Радост, Криси и Яна!!!

И аз нещо почвам да се отказвам от триколка, просто не ми се мъкне по вилите и това чудо, а пък и вкъщи трябва да го прескачаме.
Също ще чакам идеи за подарък за Р.Д. Всички ме питат какво да и купят , а аз не знам, не мога да измисля. Тъкмо реших, вместо триколка, лятна количка, а то днес една приятелка ми даде нейната - ТСМ и сега като имам, не виждам смисъл да се купува друга само защото по-ми харесва. Не ми се иска да са дрехи, щото после обикновено не ми харесват, а пък и това имаме в наследство два огромни кашона плюс още толкова играчки. Въобще голяма чуденка  newsm78, само на баба ми казах да и вземе книжки.

Бабълче, като се съвземеш след празника , ще споделиш ли къде го празнувахте и доволни ли сте. Аз не исках да е на заведение , за да не е задимено, ама като гледам днес какво време е , може и ние да имаме късмет и тогава може в някой ресторант градина да го направим през деня.

# 24
Идеята за подарък-люлка на Черепахова е супер!  Peace Но при нас и това отпада, т.к. имаме от баткото - една такава пластмасова, като столче, от което няма падане, със свирка отпред - не знам, дали се сещате. Идеална е за лятото навън, а съм чувала, че и в апартаменти са монтирали такива. Mr. Green

Подаръците на Велина ще са дрехи и обувки - мадамски Flutter, т.к. от батко й все момчешки дрехи имаме, а играчки - мама не иска, т.к. все тя ги прибирааа... Twisted Evil

Днес при нас е също много топло, но и също толкова ветровито, та не излизахме, че и сополи нали си имаме... Confused Но сега мама отива на фризьор! Flutter

# 25
[Днес при нас е също много топло,

А при нас вали сняг  Shocked

# 26
Сняг!  Shocked Ние забравихме, какво е туй нещо! Rolling Eyes

За подаръците още нещо - имайте предвид, че все още децата не могат, да си пожелават неща, т.е. възползвайте се от ситуацията, да им подарявате, каквото вие сте си наумили! Mr. Green
Аз малко като "дъртанянка"..., ама ще прощавате! Crazy

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! ОТ СЪРЦЕ - МНОГО ЦЕЛУВКИ ПО СЛАДКИТЕ БУЗКИ!

НА МАМА И ТАТИ ПОЖЕЛАВАМЕ МАГИ ДА ВИ НОСИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЪЧЕЗАРНИ УСМИВКИ!!!

ТАТЯНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И СЪПРУГА! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА ОТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ!

# 28
Радост падна преди малко за първи път откакто се е родила. Падна от канапето, главата й издрънча мнооого силно, на една страна някак си. Какво се следеше в такива случаи, температура? Порева и сополките, които й се стичаха розовееха, т.е. може би има някъде спукано капилярче, и аз не знам....малко съм притеснена.......мъжо е дежурен и кой знае кога ще се прибере....

# 29
  • София
Фурор, гледа се за повръщане, сънливост, такива неща!

Общи условия

Активация на акаунт