Отговори
# 45
  • София
Жени, ще черпя! Ама и аз съм голяма патица  ooooh! Днес вместо да кисна шефческото дупе, след миене му го топих с памук и смрадлика и ефекта е зашеметяващ! По съвет на Ексчето го мазах и с останалия ми Гармастан. Неочаквах толкова бърз ефект, направо съм щастливо шашната!  Hug  bouquet

Много се радвам за Никича, в това момче има страхотен потенциал, така, че всяко зло за добро и така си го харесвам и аз лично - взимам за зет! Heart Eyes

# 46
Идеята за люлката е готина , ама и такава сме наследили , даже две - едната точно пластмасова червена, а другата със стойка /аз като казвам , че в нас вече място не остана/. Но пък ми хрумна една идея , ама сега ще прегледам магазините - нещо като пиано, виждала съм такива детски йоники , не много големи. Мисля , че ще и е интересно да дрънка, ама да е що годе добра т.е. да свири вярно, че имаме едно малко, което така дрънчи  Mr. Green .

Фурор, дано само с уплаха да мине Радост.
Ема знае как да слиза от кревата, но пък така се засилва да седне и то обикновено накрая , че вече има няколко неочаквани полета. Поне ако е напред с главата се подготвят прихически, че предстои удар.

Ужас с тези катастрофи, направо настръхвам .

# 47
  • София
Сега успявам чак да седна...
Танче, честит рожден ден!  bouquet Hug Бъди много обичана и щастлива!
Честит рожден ден и на Маги!Много здраве, щастливо детство и късмет в живота!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние ходихме сутринта на док /педито/-гърди чисти, гърло чисто.
Днес дадохме кръв, обикн урина, стерилна урина, правиха  и рентгенова снимка на дробовете. Няма белодробно нищо!Излезе и кръвта, и урината-всичко е ок, с изкл на РУЕ-то, което е 110 #Crazy Стерилната урина и антибиограмата ще излязат в сряда. Утре сме на консулт и видеозон на бъбреците и се надявам да излезе наистина някаква пикочна инфекция, че взех да се изнервям вече.
След снощната ужасно висока Т/за пръв път ме хвана шубе да не направи гърч/ и днес сутринта - 38,5 и следобед 39,2 започнахме втори антибиотик, пък като излязат и другите изследвания "ще коригираме нещата"!
Утре ще пускаме пак РУЕ...дано да е грешка това 110, че не е шега работа!
Стискайте палци да изкараме спокойно нощта....но този път няма да дам Нурофен "при нужда" и да чакам 2 часа да му спадне Т, а след малко ще му бутна една доза изобщо да не вдига. Crossing Arms

# 48
Мацки,малко спамче,но с благотворителна цел!Гласувайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174560.0 В помощ на сираците е

# 49
Лелелее,Бютич,стискам ви палци PraynigДано е грешка SadЦелувки за Давид
Ние сега сме 1 ден от отучване за нощтна манджа.В момента(Няма и 2 часа откак е заспал )се дере,но аз едвам издържам.Къса ми се сърцето,но ако вляза,значи няма да го отучим никога Confused
Лека нощ  bouquet

# 50
ДЕЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  bouquet

ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА ЙО Heart Eyes И НА АЛЕКС! Hug Heart Eyes Hug

Данче, как помниш за нашата ракета с 2-ма космонавти!? hahaha Shocked Joy

Бюти, дано днес сте по-добре! Praynig Настина, направете и нови изследвания, че и нас не веднъж така са ни паникьосвали за нищо! #2gunfire

Фурорка, как е Радостка днес?

А кой продължи напред в Айдъла, че изпълненията гледах, а класирането не? newsm78

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 08:25 от envia

# 51
Дея, Честит Рожден Ден!  bouquet

Честито и на месечковците и специално на ЙО! Hug

Бюти
, егати лошото стечение на обстоятелства ooooh!Пиши като има нови резултати, стискам палци Praynig

Цвети, и на вас успех в отучването Praynig

На Пресил нещо му има, ама не разбирам какво, днес от 5 е буден и превъзбуден Tired

# 52
Момичета да почерпя за празника на Ина
Честит Рожден Ден на Дея   bouquet
Честити месечинки на Йо и Алекс. Лек ден от нас  Hug.

# 53
Честит рожден ден на малката голяма Ина!

Много здраве и безгрижно детство! Hug  bouquet Hug

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ! МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО Й ЖЕЛАЯ!!!    bouquet    bouquet    bouquet
съжалявам че закъснях малко но от сърце й отправям пожеланията!
Честито и на мамчетата Татянка и Дея, да бъдат винаги много усмихнати и да   радват своите дечица и съпрузи    bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ЛЪЧЕЗАРНА!  bouquet   bouquet  bouquet

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЯ

Да почерпя за Алекс ставаме на 11 месеца  Hug

# 56
  • София
Честит първи рожден ден на Ина! Да расте красива и добра!

Честит празник и на Дея - пожелавам ти неувяхваща красота и вечна младост!

Момичета, стискайте палци днес на свекърва ми, че я оперират - откриха и бучка в гърдата и дано да е доброкачествено!

# 57
  • Стара Загора

Честит рожден ден МисКаприЗ  Heart Eyes
Желая ти цялото щастие на света, любовта на двете ти най-любими същества да не угасва никога.
Бъди все такава весела, лъчезарна и страхотна приятелка Heart Eyes
Обичам те много Heart Eyes

# 58
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

ВениPraynig за свекърва ти!

# 59
  • софия
"ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЯ"  bouquet
и честит рожден ден на малката Ина  bigdance2 newsm67

Общи условия

Активация на акаунт