Отговори
# 60
добро утро момиета.....първо с честитките - честит първи рожден ден на Ина, да е умна и красива....ахахах и много да ви радва....

Честит рожден ден и мама Дея...много любов и едно пътешествие в екзотичните държави  Mr. Green

Бютич, мила стискам и аз палци да се оправят нещата при вас бързо и да не се притесняваш вече... Praynig
ама какво е това РУЕ, срам - не срам, ама ен знам......

Радоската мисля е добре, само дето джуката( горната) й е наранена - има отток и все още е червена - явно си е ударила повече нослето и устата - малко странно изглежда като говори, такава една подпухнала, но ще спадне.....но и днес ще я следя за това, което ме посъветвахте...благодаря  Hug

# 61
фурорски, радвам се, че сте се разминали само с понадута устничка Hug

Бабълка, разказвай Heart Eyes

Вени, дано се окаже нещо малко и доброкачествено, много неприятна история, стискаме палци! Praynig

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 09:56 от Филип@

# 62
  • Русе
Честит Първи Рожден Ден на Ина!

Безгрижно детство и весели игри в обкръжението на щастливо и любящо семейство!

Дея, Честит Рожден Ден!

Здраве, любов, късмет и живот, изпълнен с незарбавими преживявания!

Май и още една рожденичка имаме днес - deninas. Ако не греша, да заповяда на отчет и да почерпи. С пожелание за много сбъднати мечти!  bouquet

Честито и на днешните месечковци Алекс и Йо! Hug

Вени, имаш палцестис за свекито. Praynig

Уф, Бюти, ама че неприятно с тази температура. А казаха ли обрива от какво е?

# 63
  • 2 етажа над тавана
Честит първи рожден ден на Ина! Да расте здрава и усмихната, много да радва мама и тати, да има прекрасно детство!

Честит рожден ден  и на двете ни големи рожденички - Дея и deninas! Желая ви да бъдете винаги обградени с много любов и усмивки!

Честито и на месечковците!

Бюти, стискам палци да се окаже грешка при резултатите и всичко да е наред. Наистина, не казаха ли от какво е обрива newsm78

ВениPraynig за свекито ти.

# 64
Честит рожден ден на малката ни ИНА.Да расте здрава и красива!
Мис Каприз,Бъди много обичана и щастлива още дъъълги години!

С нашето отучване стигнахме с една крачка напред.Снощи му удари едно дране с баща му,койот не издържа и на 10тата минутка ми го донесе,за да ме види.Гушнах го и заспа след 15тина минутки гушене.После се размрънка към 4 .15 и аз реших да му дам да си хапне.Все пак не беше ял от 10.30.Днес обаче мисля да му дам да яде с малко по-голяма пауза и така всеки ден да увеличаваме.Определено обаче аз ще си го отучвам.Ще се люшкаме,гушкаме пък да видим newsm78

Вени-стискаме палци мила Hug

Иначе аз снощи до 1ч. щавих косми в хола JoyМнооого добра съм била Mr. Green

Оставят ни 11 дни ,пък аз още не съм и погледнала тортите...

Лек ден на всички Heart Eyes

# 65

ЧЕСТИТ  ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НА МАГИ И ИНА!!!!!
      НЕКА РАДВАТ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ, ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ОБСИПАНИ С ДЪЖД ОТ ЛЮбОВ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПОРАСНАЛИТЕ ВЕЧЕ МОМИЧЕТА ТАТЯНА И ДЕЯ!!!
                          БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И СИЛНИ!!!

Тези цветя са за вас от цялото ми сърце!

А сега и една малка почерпка от мен за 11-те месеца на моето лъвче Йоан

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 10:35 от Лейси

# 66
  • София
Много се проточи тая операция - Филипка при теб колко продължи? Вкара ли са я още в 8 ч.

# 67

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА! Да е здрава, щастлива и да изкара едно безгрижно детство.

Честит рожден ден, ДЕЯ! Много здраве и любов.
Честито и на 11-месечните днес Simple Smile

Някой да е чувал нещо за количката ХЕПИ на Джордани? Ето така изглежда: Много се чудя между тази и ВАИ модела. Тази е 2-пъти по лека, но нещо този сенник ме притеснява. А прави ли ви впечатление, че повечето летни модели са без борд (изключвам Чиполино, Бертони и прочие).
Мони също имат лятна количка и то доста евтина, 69лв, можете да я видите ето тук

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 10:57 от galiabalq

# 68
  • София
Честито на малката рожденничка днес.  birthday

И честито на мамите-рожденнички! newsm59

Вени, стискам палци.

Бюти, направо ти съчувствам за ситуацията с тая гадна Т. Най-гадното е да не се знае от какво е. Стискам палци всичко да е наред.

Аз ще купя на Сонята подаръка от нас след рождения ден, за да видя какви подаръци ще получи. Още никой не ме  е питал какво да й купи. Зесега ще й купя рокличка и обувки, а пък после нещо  за игра. И то наистина май ще е такава люлка. Гледах ги в Метро.

# 69
  • София
Честит Първи Рожден Ден на малките ни госпожици Маги и Ина!!!  newsm38
ЧРД на Татянка и Дея!

Честито на месечковците!
Честито зъбче на Мати!

И ние преди 2 дни почнахме предстартовото броене; благодаря на всички за пожеланията!  Hug

Вени,  Praynig  Hug

# 70
                   Айде сега да попиша малко по темите (тези, които запомних).
 Вени, стискам палци и аз.  Praynig
Триколките за мен са голям боклук - това беше подаръка на Люс за 1-вия РД (а хем знаех, че са боклук). Значи първо не е удобна за детето, второ трудно се смъква по стълби, т.е. вдига се, трето за едно лято се счупи дръжката, после колелото и така сега е в мазата, но я държа повече от сантимент. Да поясня, че му взехме от по-скъпите и уж по-качествени.
Нашият подарък за РД ще бъде май голяма футболна топка (не че ще играе с нея, ей така символично, за по-нататък) и нещо златно, защото и батко му имаше златна гривничка за РД, и някакви дрехи.
Иленка, нашият батко е същият от половин година - реве, пищи, сърди се и не мога да си помисля да ги сложа да спят по едно и също време (пробвала съм, но резултата е 2 часа игри и никакво заспиване, докато не ги разделя). Затова сега единият заспива 1 час преди другият и пак понякога се случва Люс да събуди Йоан като се развика.
Всъщност Люси, когато е само с мен, или само с баща си е дете-мечта, но когато сме 3-мата или 4-мата става невъзможен и разваля всичко и накрая вместо приятна разходка се получава игра на нерви и желание по-скоро да се прибираме.
Енви, на теб ти е по-лесно сигурно, защото Пепи е по-голям и по-разумен.
Бюти, хайде Давид да оздравява, че да дойдете скоро насам и да се видим.  Hug Hug
Нашите априлчета като са болни и на мен ми става криво, все едно моите деца са зле.
Друго какво, освен, че съм без глас от пиене на студена бира и игра на карти преди 2 вечери, а децата със сополи у дома.
А и аз искам среща със Симона Черепахова и майка й.

# 71
Честит първи рожден ден на малката Ина Heart Eyes. Честит празник, Пеги  bouquet. Много здраве, хубави споделени мигове, а за малката много безгрижни игри и подаръци.
Честит рожден ден Дея и Денинас   bouquet И аз се присъединявам към пожеланието за екзотична екскурзия Wink

И честит месечник на Йо и компания наборчета Heart Eyes

Вени, много  Praynig и  Hug от мен. Дано всичко приключи бързо и успешно и Мати и Лора дълги години да се радват на грижите на баба си Praynig

Лейси, скоро , скоро. Май месец наближава Wink

Бюти и на вас с Давид много  Hug Praynig

# 72
Здавейте Hug
Честито на рожденничката ИНА!!!  Heart Eyes
Честит рожден ден на Дея и deninas!!!
Честито и на днешните месечковци Алекс и Йо!!!

http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633099234167240000.jpg Ето ни и на връщане от разходката с новото возило Blush
Няма вече да ви го показвам-това е за последно обещавам Wink
Бюти дано всичко се оправи-стискам палци, но и аз незнам какво точно е РУЕ newsm78
galiabalq аз съм за модела ВАЙ на Джордани-супер лека и компактна е, но на нас ни дойде съвсем тесничка  Whistling
Вени дано всичко е наред със свекърва ти - майка ми има същата операция и до последно се тревожихме и чакахме резултатите Hug
п.п. Имаме си 7-ми зъб, долу втори резец Mr. Green Не съм разбрала кога е избил, но тия дни е било...снощи в 4,30 пак ревове и приспиванки имаше+панадол, че след не много лека борба заспа Tired

# 73
Вени, при мен беше не повече от 40-50 мин.
Не губи надежда!

# 74
  • София
Злокачествено е, но без разсейки - поне така изглежда на тоя етап! След седмица щели да и правят изследвания и да се разбере има ли разсейки вече със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт