Отговори
# 75
Леси /не мога да свикна с туй Лейси!/ и Иленка, и аз си мислех точно за това, че вашите батковци са по-малки..., т.е. едва ли моите "практични" съвети са ви от полза...  newsm78
Но пък вижте и другата страна - като са свикнали, да им се обръща внимание, ще си го търсят и като пораснат и ще постигат нещата по-лесно от тяхна гл.т., т.е. няма да са от тихите и кротки, на които не се обръща внимание, т.к. не създават проблеми...  Mr. Green Нов поглед над нещата! Wink

ВениHug Hug Hug!!!

# 76
Вени въпреки всичко не трябва да се отчайвате Peace

# 77
  • 2 етажа над тавана
Така, ето и обещаната от нас торта - малко късно, сигурно вече сте си изпили кафето, но пък е от сърце!
Рожденият ден вчера мина страхотно - освен Маги имаше още 3 дечица с мамите им, горе-долу на същата възраст, играха и дивяха, а ние търчахме по тях, но пък си беше веселба. Маги получи като подаръци основно дрешки - мадамски, едни такива с флинтифлюшки и плисенца, кукленски. Освен това един страхотен албум за снимки, от нас с баща й - няколко книжки и нещо подобно на пумпал, от свекитата - триколката, майка и татко ще дойдат към петък и тогава ще й донесат подаръка. Ясно е, че да се седне на масата и дума не можеше да става, но пък какво от това Mr. Green
Иначе мисля, че flowered беше питала къде сме се събирали - ами вкъщи, като гледах навън страхотното време малко съжалих, че не сме някъде навън, но пък заведението, в което ще сме след кръщенето е с възможност да се излезе и навън, което е добре, предвид че все пак във всяко заведение се пуши, а ако и времето позволява ще ни направят масите отвън. Ще бъдем на плажа на Панчарево, заведението не е нищо особено, но понеже сме го изпробвали неведнъж и сме доволни и от кухнята и от обслужването, затова решихме там да е.

Ето и малко снимки от празненството http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4337&AlbumId=89140

Вени, дано няма разсейки Praynig Praynig Hug

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:25 от Бабъл

# 78
Вени  Praynig Hug

На Маги, Ина, Татянка и Дея - честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 79
  • Русе
Вени, любимата ми леля претърпя същото преди месец - оказа се злокачествено, но без разсейки (операцията - в София, но не знам къде точно). В момента е на лъчетерапия (за около месец) - и изгледите са много добри! Peace

Леси, успокои ме, че не само при нас нещата са така "инфарктни"  Hug - явно това е положението при разлика от 2 години (да каже и Катя(Сливен), и други с подобна разлика - всъщност, ако и при тях е такава ситуацията, не се учудвам, че не пишат  Wink)...Ааааа, пък нетърпеливите за второ, хуууууубаво да си помислят... smile3521

Отивам да гледам снимките на Магито...

# 80
Честит 1-ви Рожден Ден на Ина!
Да расте голяма, безгрижна и винаги усмихната!

Дея, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти всичко най-хубаво!

Бабълче, много хубави снимки!  Peace
Вени  Hug

# 81
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНА!!!
ЧЕСТИТО И НА МИС КАПРИЗ!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Фурор как е малката от снощното падане? Добре ли е?

На всички болнички мами и дечица им пожелавам  бързо  оздравяване!

# 82
чЕСТИ РОЖДЕН ДЕН ,А МАГИ!
ДА РАСТЕ МНОГО щАСТЛИВА И ИГРИВА.

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИС КАПРИЗ
МНОГО щАСТИЕ И ЛюБОВ!

Вени  Hug Hug Hug

А какво ще кажете да сложа рамки на снимките вижте на Ина снимката-нали все сме рожденници този месец Mr. GreenИмам и други рамки?

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 14:03 от koteto 123

# 83
galiabalq   ние се бяхме спрели на нея-много добра количка е Peace,но още сме в процес на размисъл.Лека и малкия се чувстваше добре-мисля че е и с 2 позиций newsm78

# 84
Честит Рожден  Ден на Маги!!!!!!!   bouquet Да е здрава, много весела и щастлива!

Ние купихме триколка, на Чиполино май беше - Фрог - с една жаба отпред...
Количка си харесахме  - казва се Сабрина, но имаше само с розово... Поръчахме друг цвят и сега чакам да ми звъннат...

# 85
Коте, имаш предвид на Ина снимката!? Wink

# 86
Коте, имаш предвид на Ина снимката!? Wink
ох ,много съм занесена -да Blush

# 87
Ох, ще се побъркам с тези колички..... Хем искам нещо хубаво, хем не ми се дават много пари. Сега харесах на Inglesina Trip, ама 259лв.

# 88
Коте, нищо де, само дето повлече крак, пак към Маги да са поздравите за РД-то! Laughing

# 89
4естит рожден ден, Ина   bouquet  Бъди много весела, усмихната и оби4ана  Hug

4естито и на Денинас и на Дея   bouquet 

Благодаря ви zа хубавите пожелания  Heart Eyes  СноЩи дойде един приятел на гости, мъжът ми ЩеШе да готви но се окаzа, 4е филето се беШе раzвалило  Sick  Забеляzахме го 5 минути след работното време на супера, а друго месо нямахме  ooooh!  Поръ4ахме пици по телефона  Whistling 

Кой беШе споменал детско пиано? Има едно на ФиШер Прайс   мисля 4е е много подходяЩо zа таzи въzраст  Wink 
Ина4е се сеЩам zа друг подарък, игра4ки zа пясъка, раzни кофи4ки, форми4ки, лопи и т.н.  Peace  Като се върнем от БГ, Ще купим неЩо такова zа градината  Sunglasses   И това много ми харесва, ама е малко солени4ко  Money 

Бюти, стискам палци скоро да се похвалиШ, 4е Давид е добре  Praynig  А РУЕ какво е?  Embarassed

Фурор, радвам се, 4е Радост се раzмина само с уплаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт