ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 071
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
26 Честит Рожден ден,много здраве и успехи.
Момичета и аз ви завиждам на разходки,тук ако скоро не ме вкарат в психиятрията няма кога,побървам се по цял ден,едно на ръка че е студено - 5 градуса е поне,а другото е че алеите не са почистини имат сняг по тях и не мога да излезна малко да си охладя мозъка,та дребното го изкарвам само на терасата за по 20-30 мин.Надявам се лятото да си дойда и да стоя по цял ден в парка малко на въздух.
Ние си мием зъбките с това(сутрин и вечер):
http://oralb.com/us/products/kids/stages/default.asp

# 211
Честит рожден ден 26  bouquet

Най-искрено ти пожелавам да бъеш здрава, красива и щастлива, усмихната и влюбена Hug
Пожелавам ти и след година да ходиш и ти по срещички с наШте мами Wink Heart Eyes

# 212
Добро утро мили мами и бебоци !   чакам ви на кафе  kaffeetrmker_2
Искам да кажа че и Пловдивската срещичка е много свежа .
Люба , ми не ти личат годинките , какво толкова сега като е така какво да кажа - обратното ли   33uu
Днес времето обещава да е слънчево и топло , което много ми сгрява душицата Simple Smile
Сега като гледахме с Нана снимките на Софийската дружинка - Таталинка мерси и на теб   bouquet и стигнахме до една обща на нас двете , Нана заяви дълбокомислено и проточено : "Ко -ко -ко " и това вероятно се отнасяше за мене  newsm78 няма да и се обидя този път. Whistling Grinning
26 Честит рожден ден ! Пожелавам ти да си много здрава , щастлива и обичана ! Нека имаш много късмет и поводи за радост !  Two Hearts Two Hearts  party006

# 213
Добро утро и от мен Hug

Кафенце и по една кифличка ви черпя за Бог да прости Praynig

Лек и усмихнат ден  bouquet

# 214
Здравейте  и от мен!
Мерси за кафенцето, а от кифличката Дидка, ще се въздържа,но благодаря  bouquet
Сега искам да кажа най-сериозно,че вече не искам да чувам в тази тема,че имало дебели и с големи дупета мами,ми засрамете се бе Naughty Я се вижте Софиянки, какви сте готини,и млади и стройни,да продължавам ли,а за Пловдивчанки, думи нямам,добре че бебетата са до вас,та да си личи че сте раждали и имате деца,Люба ти да се засрамиш най--много,то бива бедро,ама недей така бе мила,направо ме комплексира Peace
Сега да кажа и на Варненските мами да се засрамят от несериозното си отношение,да се вземат в ръце и скоро да си направим и ние срещичка,аз съм на линия.Анитка, казвай на татко си по-бързо да сменя маркучите на колката и газ......
Айде че ме викат  bouquet

# 215
  • Бургас
Здравейте момичета!
До сега разглеждах снимките. Браво, че се организирате и се виждате, освен  тук, а и реално. Много сладки бебчовци, направо да ги схрускаш.
26ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
Таталинка, песента, която ни пусна, е наистина страхотна. Обичам дуетни парчета, за гласа на мъжа също те подкрепям Peace, но не можах да разбера защо клипчето ми спря по средата и повече не искаше да се зарежда newsm78
Лида, като слагаш линкове за снимки или картички, трябва да е между тагове, иначе няма да се отвори. Както пишеш отговора, горе има един бутон в ляво "вмъкни изображение" и там между това [img] и това [img/] поставяш линка. Надявам се си ме разбрала.
Правят ли "боц" вече бебчовците. Моето от няколко дни това му е много забавна игра.
Чао за сега от мен. По-късно пак може да се включа.
П.С. Дидка БГ Бандитка Praynig

# 216
  • София
Честит рожден ден, 26!
Да си здрава, свежа и влюбена!
Весел празник и слънчево настроение!

Лида, произшествието със саксията е ужасно, добре, че всико е наред с малката красавица!

Млечко, нямам представа защо спира, при мен си върви цялото клипче.

Дидко,   bouquet Надявам се да не си тъжна! Нека слънчевият ден ти се усмихне вместо мен!

# 217
26, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди здрава, винаги усмихната, щастлива и обичана!

# 218
....momi4eta blagodarq  bouquet

To4no na tazi data predi 2g. po4ina lubimiq mi dqdo i az ne mojah da go izpratq Cry Cry Cry Cry Cry

Neka vsi4ki nam lubmi hora, koito we4e gi nqma da po4iwat w mir Praynig Praynig Praynig

P.S.Izwinqwam se za kirilizata, no ne sym w kyshti Wink

Obi4am vi!  bouquet

# 219
Честит Рожден ден 26!
Пожелавам ти
всички твои мечти
да се сбъднат,
във времето и мястото
и с хората,
с които си пожелаеш !

# 220
ДиДка Praynig

"Докоснала Бога
душата се върна
тука я чакат"

# 221
  • Варна
Здравейте!
Много се измъчих докато разгледам снимките с мишката на лаптопа, че на другата и свърши батерията. Обаче си заслужаваше! Много сте хубави всички! Сега почвам подред.
Вили, Нана е искала да каже "Кооооолко сме хубави"  Grinning. А за спането- ами дълга история. Няколко пъти го оставях на майка ми с АМ и тя казваше, че спи много добре. Замислих се и се светнах, че ми е "нервна" кърмата. Аз съм си такава- от най-малкото и се нервя и съм го предавала на дребното. Започнах да го кърмя последно в 6ч. вечер, а преди лягане АМ. Нощем пак си цокаше, но първото будене беше след 2ч. И така започнахме да спим по-добре, а след като се отби сме много по-добре /да не чуе  Twisted Evil/ Сега издържа до 6-6.30 и тогава му давам стотина грама АМ. Пак ставам вечер, но най-много по 4-5 пъти ако замрънка. Обръщам го на другата страна, давам биберонката и отнася. За мен това е причината, щото зъби няма...

Лида, добре, че се е разминало само с уплаха при вас. За съжаление ще зачестяват случките...порастват вече. И аз днес хванах Криско в полет- искаше от седнало положение на дивана да види какво има на земята.

Сонка, бързо оздравяване на твоя сладък танцьор  Hug

Пловдивските мами и бебчета и те са много сладки, а Любчо гледам, че голям палавник се очертава...и в количката прав иска да се вози. На Ивчо и Марти пък много ми харесаха маратонките -като за големи деца са.

КоТето, вчера колата е оправена, днес очаквам да ми се достави. Искаш ли за утре да си направим среща? Празнична  Grinning

Дидка-бандитка, Бог да прости дядо ти!

# 222
  • Варна
26, зло да те забрави!
Честит рожден ден, да си много, много щастлива и обичана!

# 223
..............

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 17:59 от Noel

# 224
  • Ямбол
Честит рожден ден,26!

Да си здрава и много щастлива!
Всички мами сте много сладки.И какви мацки..... Rolling EyesИзглеждате прекрасно.Искаме още снимки.
На мен от разходки не ми остава много време, но не пропускам да ви прочета.
Сонка, дано да оздравеете!
Вчера и Кари за малко да падне от спалнята, а до нея бях и я обличах.Та направо я гепих във въздуха.Лида, радвам се, че сте добре.
Дидка, и аз те разбирам.Моят дядо на когото съм кръстена почина 3 дни преди да родя.И ми беше мъчно и че не мога да го изпратя.
Довечера ще празнуваме по женски/заради утрешния празник/.Та вчера ходихме за тоалет и на разходка до Стара Загора. /да е жив и здрав мъжо, че много ми удисва/.Кари се държа геройски по пътя, та после седнахме в Хепи.И тя беше много щастлива, като има толкова много лампички и светлинки.
Весел и приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт