ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 054
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Благодарности на Пепитка за румената ни темичка!  bouquet

Дирдрие, страхотна ти е мартеничката! Laughing

И аз исках Бобко да го облека в нещо такова първо мартенско, ама се оказа, че нямам червени дрешки, че нещо май не ми е силният цвят... Embarassed

# 31
dirdrie  - много сте сладки Hug

Еликсирче   bouquet

# 32
  • Бургас
Честита Баба Марта на всички!

# 33
Баба Марта откъде ли                             
пак намери сто къдели?
Как можа от тези къдели
да направи куп модели?
Ден и нощ преде, завързва,
никой не подмина, бърза.
Та навреме пак да смогне,
мартенички дето върже,
там се радва всичко бърже.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

(не знам кой е автора на стихчето, но ми хареса)

# 34
Здравейте. Честита ни нова тема, много е красива и създава весело настроение, Пепи   bouquet.
Честита Баба Марта, бъдете весели засмени, румени и бели! Да посрещнем пролетта и да викнем любовта!
Dirdrie, много ти е сладка мартеничката  love001
Noel, това за сериозното падане ще го имам в предвид  Peace, но дано, все пак, няма такива.
Днес цял ден бяхме навън, а сега отивам при малката, че и мъжо иска да си почине. Лека от нас.

# 35
Честита Баба Марта и от нас!Дано оттук нататък само слънчеви дни да има/и в буквалния и в преносния смисъл/....Да са живи и здрави и много добрички юнските/и майски/ дечица..........

А постинга от снощи къде ми е? newsm78

# 36
А постинга от снощи къде ми е? newsm78

В старата тема... Laughing

# 37
Не, бе поздрав имаше с мартеничка...ама май нещо  пак съм оплескала............./пусто ЕГН-не прощава/

# 38
  • София
Честита баба Марта момичета, бъдете здрави и засмяни!

# 39
Ето и един музикален поздрав от НАС за ВАС Heart Eyes
http://vbox7.com/play:70dcc429
С Ани бяхме на дълга разходка,а след малко ще папка сиренява каша,много я обича Grinning

# 40
  • София
дай рецепта за тази сиренева каша Embarassed Hug

# 41
Здравейте!Да ви се похвалим 70 см на 8кг.
А мама и тати са 200 долара за цитонна маска.Иначе тук е дъждовно и мрачно.

# 42
Буболина с удоволствие бих ти дала рецептата ама не я знам Embarassedщото е от кухнята.На вид е рядка,бяла със сирене.Може някой друг да я знае newsm78и да помогне.
Муцунка на дължина много сте пораснали,а на кг. ви водим WinkЦелувки на малката Алекс Heart Eyes
Мойто зверче заспа след голяма борба с играчките и с бати Ванко,това е племенника живее над нас.Скоро сестрата на мъжа ми чака и друго бебче та тайфата ще стане голяма Joy

# 43
Растем,растем.Всички сте много сладки.
Дидрие,страхотна мартеничка,аз за съжаление нямам  Cry.Ище чкам колета от мам ,дано престигне поне преди края на месеца.
Я ми кажете колко грма давате на бръмбарите,аз давам 200 со ако и дам още ще изяде и тях,лакомница си е.

# 44
Добро утро и от нас !
Кабранска постинга ти с все мартеници е на последната странца в старата тема , така че поздрава ти абсолютно се брой , та ако не беше и първият Wink
Муцунка Нана не смогва да изяде 200 гр , но не за друго , ами защото не иска , иначе не само че може , ами е хубаво и да ядат и по повече  Simple Smile
Zorri сега и на мене и на Буболина ни разчовърка любоопитството с тази каша  и сега за това ще си мисля
Сетих се че вчера пропуснах да честитя на всички Мартита , за което моля да ме извините.Нека зло да ги забрави , да са живи и здрави и много щастливи

Днес си мислех да ходя до Пиротска - на среща с една приятелка , но времето в София ще е лошои ще вали ,така че няма да мога
Таби , може само да направим по няколко кръгчета в квртала , ако ще излизате .
Понеже тази нощ ми бе безсънна и ревяща докато и аз не съм се разревала отивам да си спрета едно кафе .
Целувки и до после

Общи условия

Активация на акаунт