ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 050
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета, да ви се похваля - Днес имаме годишнина от сватбата с моя мъж - цели 11! 1dating luvbed  ura Все едно, че вчера беше!Ех, минават си годинките.....

Относно сиренената каша: Слагате вода да заври 200 гр. Предварително си разтваряте царевично брашно / може и друг вид / 2-3 суп.лъж. в студена вода и го пускате на тънка струйка във врящата вода. Слагате и натрошено сиренце / на око / и бъркате докато се сгъсти. Преди да е изстинала, слагате една бучка, колкото лешник масълце. Да им е сладко на бебоците от мен!  chef

# 46

Male4ko честита годишнинааааа
(искам и аз сватба пък Crossing Arms)
Вили ако все пак решиш да идваш към Пиротска д'звънкай (ако искаш ми пиши на ЛС) аз работя точно до Пиротска, та си мислях че може да се видим и запознаем. Ти с Нана baby_neutral аз самичка Mr. Green, нали все пропускам форумските срещи поне с една от вас да се познавам лично. Може до халите да влезем, мммм много ги обичам особено щанда със

Слънчев ден ви желая

ПС после пак ще ви досадя

# 47
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!!!!
Да сте живи и здрави, бели и червени,весели и засмени!
От вчера сме в проходилка, и аз само си задавам въпроса....защо я купихме??? Вече съм така #Crazy всички ръбове, чекмеджета са нейни  Laughing поне е нещо ново....незнам при вас как е , но всяка радост, всичко ново трае 3 мин. при нас и след това се вижда скуката в очите и Laughing (освен на детската площадка-там е винаги ухилена!!!)
Желая ви хубав ден
  bouquet

# 48
Поли ще те имам впредвид мила -работата е там че днес заради облаците няма да мога - дават го да вали , а пък на мен ми е доста далечко и ще ми е сложно да се прибирам , но за в бъдеще -разбирай близко  Wink обещавам да се видим! Hug
mle4ko честита годишнина!
и мерси за рецептата! Simple Smile

# 49
  • Варна
Добро утро!

Млечко, честита ви годишнина! Да се обичате и уважавате още дълги дълги години! Планирате ли нещо специално?

От снощи аз и Криско сме с хрема. Кихаме, кашляме...горкото точи едни дълги дълги сополи. Иначе няма температура, кашля малко и се чудя дали да го водя на лекар или да изчакам още малко. Пръскам един хомеопатичен спрей в носа, давам вит.Ц и чай от шипки, пък да видим до къде ще я докараме.

Мама Нана, при нас проходилката е номер едно в забавленията. И е така вече два месеца. Не знам защо при вас не се харесва newsm78

Муцунка, при вас не си играят на дребно.То за това всички българи като си дойдат през отпуските и бягат по лекари и зъболекари тук... Дано всичко е наред.

Отивам да бърша сополи...

# 50
ЦИТОНАМАЗКА,извинявам се за грешката,знам че сте ме разбрали,амам като бърза човек,седна ръка печати с друга върши какво ли не............

# 51
Здравейте   bouquet

Вили, то и вчера беше така и към 12 часа се оправи и излезе слънце Simple Smile Да се надяваме, че ще е и днес така. Аз към 12 ще ида до работата накумата ми да й занеса мартенички и после може да се видим и да решим какво ще правим.
mle4ko честита годишнина  married Желая ви много щастие и любов и нека никога не угасва огъня на семейното огнище  1dating Приятно изкарване на празника  luvbed
Всички дечица по- снимки са страхотни  Hug
Ако се пооправи времето, Софийски мами , чакаме ви в парка...

Лек ден от нас с джедайката Йодиванна   bouquet

# 52
  • на брега на Дунав
Еха, то така много приятничко било   bouquet. Да се разпиша и аз с поздрава за баба ни марта  Joy. Аз споменях пред някой, ама нещо не го долюбвам тоя празник и нито се сещам да поздравя нито пък се сърдя ако не ме поздравят. Да не ме обявите за крейзи уомън сега   Joy. Като бях малка се кичех бетер от коледна елха с мартеници. Де що има място е в мартеница. До колкто си спомням и специални елечета имахме за случая да си ги кичим  hahaha. Ама като поодъртях и като се замислих, че тоя празник така са го изопачили  някой, че и християнски привкус са му облекли, а той си е езически и нещо ми мина желанието да се кича. Това последното само да поясня що не го тача толкоз, да не се чудите. Иначе нямам проблем с носещите мартенички (понякога и аз слагам за да не обидя някой който ми е подарил), пък особенно оная красивата дето е снимана на предната страница, виж тя много ми ареса - Дидрие много е сладка  Grinning. Просто така си ги разбирам нещата и  това си е. Както и да е исках да споделя. 
Да честитя и на всички месечинки днес, че да не забравя после. Хайде милички палавници, още няколко месеца и удрята първия лазарник  Joy. Бря големи деца си имаме вече.
Върна ми се настроението за писане тък, че очаквайте скорошно излияние от мен ОТНОВО.  Отивам сега да оправям децата, че ще тичам за направление за гинеколог. Утре съм на преглед и малко се притеснявам, че имам тука едни проблеми. Ама като се върна ще докладвам дано да не е нещо страшно.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 10:46 от korneliia_h

# 53
Здравейте и от мен. Днес ходихме на контролен преглед за очичките. Всичко е от добре по-добре. Вече няма секрети, няма и да има.Спираме и "мъченията" с памуци и капки.
mle4ko честита годишнина и от мен! Като гледам бая годинки са си.Какво да кажа - браво на вас! Да се обичате и да се радвате един на друг още дълги години!
Хайде лек ден, може пък да не завали...

# 54
Пропуснах вчера да се разпиша тук BlushТака че Честита Баба Марта на всички!Да сте живи,здрави,бели,черчени,румени и засмени Laughing
Благодаря за честитките за именния ден на Марти.Всъщност аз бях решила,че няма такъв на 1-ви март,а през април.Но след като вчера куп познати се изредиха да ми честитят по телефона,викам си чвно ще го празнуваме 2 пъти.Лошо няма,колкото повече поводи за празници,толкова по-добре Laughing
Тъкмо се бях зарадвала,че моето слънчице вече е по-добре,т.е кашлицата му намаля и вчера като текнаха едни суполи ooooh!Само това му трябваше.Ужас,направо не знам какво му стана на това дете.Беше толкова здрав,никакви проблеми не сме имали...до сега.А и през уикенда няма да ни има и ще го оставя при баба му.Направо ще умра от притеснение.Дано всичко е наред.То е ясно,че ще платя солена сметка на телефона(в Румъния ще ходим),ама дано детенце да се оправи Praynig Praynig Praynig
Честита годишнина на млечко!Желая ви още 111 години заедно и мноооооого щастие и любов Heart Eyes
Я кажете сега къде ще празнувате на 8-ми март?Какви подаръци получавате,ако изобщо прзнувате,т.е уважавате този празник?Аз лично съм за всеки прзник,без значение какъв е,весело да е.Мъжо винаги ми подарява цветя,въпреки че аз не обичам.Т.е обичам цветя,ама за мен са излишни пари,като се има в предвид как ви вдигат преди 8-ми, а и колко други по-необходими неща бих си купила Mr. GreenИначе аз си харесвам нещо и после само му съобщавам сумата,че ако чакам на него... ooooh!Тази година си харесах 1 часовник,ама и спирала нямам,а само тя е 20 лв.Та ще видим колко ще ме огрее Mr. Green
Ох отивам за храната,че ще я изтърва,а за днес съм писала 2 бр.
Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 55
  • София
Здравейте, момичета!
Така се бях наточила за една хубава разходка в парка, ама май ще ни се размине.... а дано облаците се смилят над нас! На всички, които успеят днес да се разходят, завиждам благородно Wink

Пропуснах вчера да кажа какви страхотни сладкишки са юнските госпожици, пу, пу!
Муцунка, отдавна не беше пускала снимки на Алекс, много е порастнала красавицата малка!
Предложението ти за разказ за това как сме избрали името на децата си ми допадна. Та да си кажа и аз: Още преди да забременея, дори още преди да планираме да имаме бебче, с Теди винаги сме обсъждали кои женски имена ни харесват. Тогава стигнахме до извода, че и на двамата много ни харесва Елеонора. Други мои любими имена са Михаела, Лора и Александра. Но той не харесва последното, заради една жена, от която има лоши спомени. Като забременях продължихме да обсъждаме само женски имена, но докрая не се бяхме разбрали дали ще е Елеонора или Михаела. Аз май повече исках да е Михаела, звучеше ми толкова нежно и красиво, а и бебка беше доста спокойна в корема ми. Три дни след като се роди малката ни принцеса още не беше с уточнено име. В крайна сметка реших да е Елеонора, защото ми звучи по-силно и с повече характер.

Млечко, честита годишнина! Много любов и хармония в дома и отношенията ви!
Благодаря за рецептата, даде ми страхотна идейка за разнообразяване на менюто.
Момичета, а знаете ли какво мога да приготвя от царевично нишесте? Вчера видях в Метро и го взех, но нямам никаква представа как се приготвя и в какви комбинации. Та ще съм благодарна за идеи!

Анита, дано с тези неща Криско се оправи, че аман от гадни антибиотици. Нали знаеш, че шипките по принцип запичат, та го имай предвид.

Ноел, страхотна новина, дано красивите очички на Моника са все така бистри!

Хубав ден и много пролетно настроение! Аз вече чувам някакви пилета да си пеят навън... ех, че хубаво  Simple Smile

# 56
Здравейте и от мен!
Днес е страхотен ден,слънчев и топъл и като се върне баткото от училище се изстрелваме в Морската градина с една моя приятелака ,която е Декемврийска мама Grinning
Анитка, дано да не е нещо сериозно вашето неразположение и скоро да се видим с гаджето Hug
Млечко,честита ви годишнина и от мен,желая ви да сте още дългииииии години заедно и влюбени!  bouquet
Корни,стискам палци мила за прегледа при гинеколога Praynig всичко да е ок и после да се отчетеш.
Ние също се кефим много  в проходилката и отначало като истинско раче ходеше само назад,но вече се движи и напред Joy и върши само белички,като любимата е да дърпа покривката на масата и да събаря каквото има  върху нея!
Някой беше питал за грамажа на пюретата,мисля че около 200гр е добре за тяхната възраст,но моята дъщеря рядко изяжда това количество,да не кажа въобще Sick Но аз не се притеснявам защото на кг си е добре-8100 и 70 см./пу-пу/
За 8-ми Март,аз вече писах че много не го харесвам този празник,но всеки празник е повод за празнуване и ние ще се събираме 14 човека/7 семейства/ на заведение ,и без това всички сме с малки деца и все по-рядко намираме време да се видим,така че това е един хубав повод да се повеселим PeaceА за подаръка,оствям на мъжо,но аз лично предпочитам да ми подари уважение и любов за цялата година!
Сори за 457634б км пост,желая на всички много усмивки днес!

# 57
  • Бургас
Благодаря за поздравите! Laughing
Анита, нищо спецално не планираме, за разлика от предишни години, защото и ние сме като вас, аз и Алекс сме с хрема,а мен и гърлото нещо ме боли, та съм се маскирала и вече едвам изтрайвам тая маска. Задушавам  се с нея Sick Аз за хремата на Алекс слагам мехлем Низита и капки Виброцил, ама нещо няма ефект за сега.
Корнелия, напълно те разбирам, че не тачиш празника на Баба Марта. При мен се получава так с този на Св.Валентин. Нещо не ми е никак празнично Thinking Някак си изкуствено ми е и за това не го и празнувам. За мен всеки ден трябва да се доказва любовта, а не един ден в годината да показваме колко сме влюбени и как се обичаме, самооооо....Мойто мъж и той мисли по тоя начин. Като бяхме гаджета от тук от там само се споменаваше, че има някакъв си Св.Валентин и се празнува на 14.02. Тогава не сме го празнували, та сега ли Naughty Не че не се обичаме  Rolling Eyes и напротив сме доста романтични Wink Виж, 8март си го тача. Ама подаръци сама си избирам, щото моя все незнае какво да ми подари и предпочита аз да си го избера, от колкото да  ми вземе нещо, което няма да ми хареса. Е, правил ми е и сам подаръци, обикновено някой парфюм, за който знае, че го харесвам.
Пинк, ама само 1 часовник ли си харесала, аааааааааа ...я недей така JoyАз си викам поне 2-3 няма да е лошо Laughing От към козметика и аз съм се поизоставила. Все нямам време да вляза и да избирам в парфюмериите. Обикновено си поръчвам по каталози на Ейвън или Орифлейм, ама сега като не съм на работа и нямам наблизо дистрибутори.
Таталинка, от царевичното нешесте можеш да  приготвиш крем за Ени. Пак във вряла вода сипваш предварително размито нишесте 2-3 суп.лъж. и бъркаш докато се сгъсти. Можеш да го смесиш с плод или плодово пюре. Също така царевичното нишесте може да се ползва за сгъстяване на супички. Преди да свалиш супата от котлона прибавяш една лъжичка размито в студена вода нишесте и бъркаш 1-2 минути. После махаш супата от печката.  chef
ЕЕЕЕ, май се поунесох с тоя дълъг пост. Чао ви за сега от нас! Wink

# 58
Здравейте сладурки!

Гледам се приготвяте за 8-ми март. Лошо няма! Аз съм от отбора на неуважаващите този празник.... сигрно защото никой мъж не ме е научил Embarassed както и да е  Wink та аз дори не се и надявам на едно листо за празника, а ако ме изненада с нещо полвинката .... еха... направо за паметник ще е  Mr. Green

Таталинка, нишестето на мен ми е най - омразното нещо от детството и само на бисквитена торта го ям. Бебка го папка , но много в редки случаи. Та може да ти предложа бисквитена торта, но като за малкото ти съкровище. Правиш си нишестето на кремче... разливаш го по чашките и докато наливаш подреждаш бебешки бишкоти на Плазмон ... ммммм... прияде ми се и на мен Grinning

В последните дни съм една депресарка.... сигурно е от вреето ... или пролетна депресия ме гони.

По темата на Муцунка Sunglasses
Кръстих дъщеря си Борислава на баща ми. Още преди да иам намерение да забременявам знаех , че така искам да се казва . Като забременях казах на скъпия, че ако е омиче ще се казва както аз реша, а ако е момче той ще измисли името. Баща ми докато бях бременна се опита да ме разубеди и ме караше да я кръстя на свекърите, но бях непоколебима. В последствие свекър ми малко злобно се ебаваше с името на бебка, че било мъжко и че била момче с такова име, но го скастрих няколко пъти и замлъкна. Е ... факт е , че идват да я видят от дъжд на вятър, но не ми пука. Харесвам името й .... има символика в него ... нека да се бори за слава Simple Smile

Момичета ... ебава ми се клавиатурата на лаптопа и някои букви не ми излизат ... трябва да ги трескам като луда за да се изпишат .... извинете ме Simple Smile    М ... ми е най- голям проблем

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 13:29 от valkiria

# 59
боби
 гледайте какво направих на моята Боби:-)

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 14:48 от valkiria

Общи условия

Активация на акаунт