Все едно, че вчера беше!Ех, минават си годинките.....

)
аз самичка
всички ръбове, чекмеджета са нейни

Да се надяваме, че ще е и днес така. Аз към 12 ще ида до работата накумата ми да й занеса мартенички и после може да се видим и да решим какво ще правим.
Желая ви много щастие и любов и нека никога не угасва огъня на семейното огнище
Приятно изкарване на празника 

. Да се разпиша и аз с поздрава за баба ни марта
. Аз споменях пред някой, ама нещо не го долюбвам тоя празник и нито се сещам да поздравя нито пък се сърдя ако не ме поздравят. Да не ме обявите за крейзи уомън сега
. Като бях малка се кичех бетер от коледна елха с мартеници. Де що има място е в мартеница. До колкто си спомням и специални елечета имахме за случая да си ги кичим
. Ама като поодъртях и като се замислих, че тоя празник така са го изопачили някой, че и християнски привкус са му облекли, а той си е езически и нещо ми мина желанието да се кича. Това последното само да поясня що не го тача толкоз, да не се чудите. Иначе нямам проблем с носещите мартенички (понякога и аз слагам за да не обидя някой който ми е подарил), пък особенно оная красивата дето е снимана на предната страница, виж тя много ми ареса - Дидрие много е сладка
. Просто така си ги разбирам нещата и това си е. Както и да е исках да споделя.
. Бря големи деца си имаме вече.
Така че Честита Баба Марта на всички!Да сте живи,здрави,бели,черчени,румени и засмени
Само това му трябваше.Ужас,направо не знам какво му стана на това дете.Беше толкова здрав,никакви проблеми не сме имали...до сега.А и през уикенда няма да ни има и ще го оставя при баба му.Направо ще умра от притеснение.Дано всичко е наред.То е ясно,че ще платя солена сметка на телефона(в Румъния ще ходим),ама дано детенце да се оправи

Тази година си харесах 1 часовник,ама и спирала нямам,а само тя е 20 лв.Та ще видим колко ще ме огрее 

всичко да е ок и после да се отчетеш.
и върши само белички,като любимата е да дърпа покривката на масата и да събаря каквото има върху нея!
Но аз не се притеснявам защото на кг си е добре-8100 и 70 см./пу-пу/
А за подаръка,оствям на мъжо,но аз лично предпочитам да ми подари уважение и любов за цялата година!
Аз за хремата на Алекс слагам мехлем Низита и капки Виброцил, ама нещо няма ефект за сега.
Някак си изкуствено ми е и за това не го и празнувам. За мен всеки ден трябва да се доказва любовта, а не един ден в годината да показваме колко сме влюбени и как се обичаме, самооооо....Мойто мъж и той мисли по тоя начин. Като бяхме гаджета от тук от там само се споменаваше, че има някакъв си Св.Валентин и се празнува на 14.02. Тогава не сме го празнували, та сега ли
Не че не се обичаме
Виж, 8март си го тача. Ама подаръци сама си избирам, щото моя все незнае какво да ми подари и предпочита аз да си го избера, от колкото да ми вземе нещо, което няма да ми хареса. Е, правил ми е и сам подаръци, обикновено някой парфюм, за който знае, че го харесвам.
Аз си викам поне 2-3 няма да е лошо 
та аз дори не се и надявам на едно листо за празника, а ако ме изненада с нещо полвинката .... еха... направо за паметник ще е 

М ... ми е най- голям проблем