, но днес ве4е съм на друг акъл, трябвало е да го направя на време, сега ве4е 6те е безмислено. Оба4е не мога да не кажа не6тото което е на върха на езика ми цял ден /без да споменавам имена за да не предизвикам нов скандал оба4е/. Две от вас успе6но доказаха тезата, 4е медала си има две страни. И 6те кажа о6те, 4е стра6но много съм разо4арована от някои от вас
. Мое мнение
. Хаиде стига толкова по темата.
и то под зоркия ми поглед и силната ми ръка която уж я придържа6е. Оба4е заспах за секунди и на6та алеее хоп на земята. Ама да ви кажа бая се упла6их
, тъи като ни се слу4ва за първи път.
, до сега маи не я бях виждала, пу-пу да я серат коко6ките.
.
Да, тя може да е помогнала на много деца които наистина имат проблем, но как ей така без изобщо да се замисли (буквално) ни изпраска диагноза. А, се чудя и на тези деца които имат алергия с какво точно им помага - на нас ни каза просто да си продължаваме да си пием Фризопепа, което не го смятам за кой знае колко ценен съвет.

! Знам ли, женски месец, женски работи...
Вайното обаче е, че детенце сега ти е добре, ще стискам палци да нямате вече проблеми

. Млечко честита годишнина миличка. Като гледам ти наистина си ветеран в брачното тайнство. Още много дълги години семеен щастлив живот ви пожелавам и много, много любов.

. Лошото е, че е не само за гърба на родителите ами и на децата. От такива компетенции, дето са толкоз компетентни, че без преглед диагноза поставят здравната ни система е бъкана. Аз днес също си патих от здравната система, та затова запалих като новогодишен фойерверк
. Два часа чаках да минат 5 човека пред мен. Оказа се че за всеки човек се отделя по 20 минути. 2 минути преглед и 18 минути попълване на данни в компютъра. А сестрите и докториците милите компютъра го гледат като извънземно същество. Верно, че те хората не са научени да боравят с него, ама поне за толкоз време не можаха ли да се понаучат малко от малко. Хванах се за главата ви казвам. Толкова нежно се пипа тая ми ти мишка и клавиатура, че сакън да не се счупи. Накрая ме напуши на смях цялата работа, ама изгубиха ли ми 2 часа чакане и 20 минути преглед, изгубиха и пак аз съм ощетена. Та такива ми ти работи.
паднах да се смея с тая тема, ама сега като трябва аз да ходя и ме напуши пак на смях. По повод ходенете ми на преглед взех, че реших да понапазарувам някой парцалки
. Като си помислих, че притичвам из кабинета по късо блузенце
и всеки път ще се сещам за темата в Клюкарския реших че така не може. Купих си дълга блузка, ами сега като няма за нея панталон айде и дънки днес си купих, то и без туй имах нужда, че немога да си побера баджаците в старите
. За финал понеже за тез дънки ша трабява да са източа с единствените черни ботушки, които имам, а те високи до коляното, без цип и с 7 сантиметров ток, та реших да си сложа в дамската чанта едни чехлички, да не се разхождам боса
че пред картинката която си представих - гологъза с високи черни ботушки, чехличките ми се видяха по-безобидни
. Ей на туй мойто к'во му се вика кажете
. Добре, че доктора и акушерката ме познават та ша са посмейме заедно. Спирам с глупостие, че много ми стана днес май. Е, забравих нещо да пиша ама по-късно че ще ме линчувате. Дано поне ви развеселя с мойто предгинекологично пазаруване
, май не се казва точно тъй, ама карай да върви
Ще подметна идеята на мъжа ми...най-много да реши, че отивам да флиртувам с някой доктор
Посмях се с теб, сега ти пожелавам да се похвалиш утре с добри резултати.

дано всичко мине добре 
Ще подметна идеята на мъжа ми...най-много да реши, че отивам да флиртувам с някой доктор
Посмях се с теб, сега ти пожелавам да се похвалиш утре с добри резултати.
Е, аз не да се нафръцкам бе мило, ма като си се представих с късото блузе да тичкам до стола и чак се зачервих. Виж лятото с рокличките бива, ма зимата
. Пък за чехличките може и да имат вече, че нова клиника направиха, ама аз да се застраховам все пак
.
. Оказа се че верно в старата тема го постнала
и после видях, че и други са се разписали. От де тръгнах до къде стигнах
Исках да кажа Ноел, за метлата да се страшуваме значи щом още обикаляш с нея, че като гледам и онази "хулуганка" дето си я сложила под ника и ми затракаха зъбките.
Е, аз не да се нафръцкам бе мило, ма като си се представих с късото блузе да тичкам до стола и чак се зачервих.
Благодаря ти от сърце, днес каквото ми е скапано заради пустата хрема....почти ме излекува, да знаеш!

И в 3-я м. като ми казаха пола на бебето ,неговото предположение се потвърди и аз бях още повече учудена.А иначе Тея е древногръцка богиня и който е чел Старогръцки легенди и митове знае за какво става въпрос.А в последствие разбрах че нашия батко е имал"гадже" от дет.градина,което се е казвало Тея.Какво да правиш,либоффф!

/и хич не се оплаквай,че ти е скучно-ти нали си от тия дето всичко виждат?
/

........
Че и писах в миналата тема - объркала съм нещо коня със метлата.
, та затова решихме МоНИКА, тоест втората част от името е на татито. Освен това означава "една единствена" - просто много ни хареса и двамата мигом се съгласихме, че така ще е.