На море в Турция - тема 85

• 69 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да поразведрим малко обстановката.Навън е красива зима, а всички от темата си мечтаем за летните плажове на Турция. И майтапчиите, и оперираните от чувство за хумор еднакво се вълнуваме дали е правилен избора ни на хотел. И дали почивката ни няма да е кофти, независимо от космическите цени за лятото.
И тъй като стана ясно, че има хора, които са резервирали или се канят да резервират един от новите хотели в Анталия с претенции за хотел от високия луксозен сегмент- Луссо Соргун ето няколко снимки от фен групата на хотела на реалната картина на строителството на хотела към 10 януари.

Скрит текст:

# 676
Единия се майтапи, другите оперирани от чувство за хумор .....

Абсолютно точно. Ще ритам котка!?!? Сухари...ай малко по-ведро.

Честно - не виждам нищо смешно в ритането на някого или нещо. Пък нека съм сухарка. Със здраве.

# 677
Знам,че сигурно някой е оставил отзиви ама нещо изоставам с темата та.....Моля някакво по- актуално инфо за Палома Грида Белек.

Нещо ми прави много неприятно впечатление.
Цената на транспорт с автобус и цената на собствен транспорт е с разлика от 50-70-100 лв 😡 какво ма@@а му става?

# 678
Единия се майтапи, другите оперирани от чувство за хумор .....

Абсолютно точно. Ще ритам котка!?!? Сухари...ай малко по-ведро.

Честно - не виждам нищо смешно в ритането на някого или нещо. Пък нека съм сухарка. Със здраве.
И то точно, защото се случва ежедневно, затова и не е никак смешно.

# 679
Здравейте! Може ли дете с изтичащ паспорт на 28.02.2025г да отиде в Турция за 1 ден(сутринта отиват,следобед се връщат)?

# 680
Здравейте! Може ли дете с изтичащ паспорт на 28.02.2025г да отиде в Турция за 1 ден(сутринта отиват,следобед се връщат)?
Може, щом е в рамките на валидност на паспорта.
Ако има лична карта може и с лична карта да се преминава турската граница.

И още нещо важно за всички пътуващи за Турция.

ВАЖНО! Притежателите на безсрочни лични карти, издадени преди повече от 10 години, задължително пътуват с паспорт!

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:40 от Joniboy

# 681
Благодаря!

# 682
Здравейте! Тази година сме се спряли на Бодрум за почивка през юни с дете на година и половина. Моля за препоръки за хотел с аквапарк, разнообразна храна и пясъчен плаж!

# 683
Здравейте,
През ноември направих резервация за юни 2025 чрез френската версия на Stayforlong като получих мейл от тях, че резервацията е потвърдена и е с номер ......  Писах мейл до хотела да ми потвърдят от тяхна страна резервацията, тъй като за първи път ползвам този сайт и искам да се уверя, че всико е наред. Обаче ми отговориха, че поради политиката за защита на личните данни и поверителност не могат да споделят лична информация и да се свържа с туропера/агенцията за потвърждение
„We kindly ask that you to contact the agency about the confirmation. Because of the Protection of Personal Data and Privacy Policy, we cannot share private information.
Guests' personal information is protected in accordance with the Personal Data Protection and Privacy Policy (Turkish privacy law), therefore, the reservation confirmation can only be obtained through the tour operator or agency.”

Има ли някой, който е правил резервация чрез Stayforlong, искал е потвърждение от хотела и го е получил? Притеснително е, да не знаем дали реално имаме резервация, да платим дадена сума, да пътуваме 1200 км в посока с деца и не дай си Боже да се окаже, че нямаме резервация. Мислите ли, че ако звънна на телефоните за контакт ще има някаква разлика от отговора ми на мейл?

# 684
Здравейте! Тази година сме се спряли на Бодрум за почивка през юни с дете на година и половина. Моля за препоръки за хотел с аквапарк, разнообразна храна и пясъчен плаж!
Всичко с изключение на плажа ,ще го намерите във Вог🥰 обожавам този хотел. Страхотно обслужване,отношение,качествена храна, страхотен аквапарк,басейн с пясък и изкуствени вълни....зашеметяващи гледки

# 685
Здравейте! Никога не съм била в Турция и тъй като тази година съм обещала на дъщерите си общо пътуване със самолет,моля за препоръки. Ще пътувам само с тях-на 16г и 8г.Търся място с повече забавления за по-малката .Препоръки получих за един хотел в Алания,но ще съм благодарна за отзиви от всякъде. Също така препоръки за дати.Мисля да е май месец или началото на юни,вместо септември.

# 686
  • Берлин
За хотел ще се въздържа. За дати - аз предпочитам септември, защото водата е топла /в басейни и море/, а времето е по-стабилно, сравнено с май. Не се интересувач от детски забавления и не мога да съм полезна.

# 687
  • Варна
С това търсене без бюджет и агенция не знам как ще помогне.
Вижте Делфин хотелите, те са верига ориентирана към деца. Имат 3 хубави в Лара като на единият (Палас) в момента тече доста голяма реновация за новия сезон.

# 688
ЖивА да не бЯх Grinning Grinning Grinning
Хайдарпаша тази година скочил с 2000 лева нагоре, т.е. с 50% увеличение на цената... не е лош, ама втори път не бих стъпил там Wink
Втори в смисъл, че първият път си заслужаваше, всичко беше на ниво, но не е място, към което бих се върнал, ще умра от скука и нерви същевременно...
Абе има места, на които се връщам като "у дома си" и ми е мега приятно.../като в една къща за гости в Лещен например/, ама и в двата големи комплекса в Турция, в които бяхме не ща да стъпя отново... но имам интерес да видя нещо ново, обаче при тези цени... простоооо ще ме извиняват хе хе хе. Абе мога да ги платя, ама си мисля, че не е толкова оправдано, не знам... нито храната е чак толкова извънземно добра, нито лукса е нещо особено, че да ти стъпва по хилядарка на ден Simple Smile

# 689
  • Варна
Турция отдавна не е евтино място за почивка и не се учудвам от цените предвид броя туристи, които ги посещават ежегодно. Аз за 25та вече съм резервирала, ще отидем, за 26та на 99% ще пропуснем. Просто за нашето семейство и интереси започнахме да намираме по-привлекателни места и оферти отколкото турските комплекси.
Ако обаче търсенето се покрива от турските курорти и хотели, то си има евтини и скъпи опции. Всеки според джоба и изискванията.
Но все пак остава по-евтино от България спрямо цена-качество.

Общи условия

Активация на акаунт