На море в Турция - тема 85

• 68 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз май като миналата година ще се откажа от ранни записвания (то па едни ранни до тук) , тази година както знаете резервирах за Корнелия Диамант 20 дни преди да тръгна. Имаше за този хотел и Гюрал Премиер Белек 30 % май беше намаление. Има много добри хотели и като нямам конкретни претенции - резервирам за който ме устройва като цена. А и опция извън Анталия имам - тази година и в Египет и в Тунис ми хареса , и там си има чар, особено като си в по-скъп хотел.

# 121
За ранните записвания много зависи кой комплекс сте си харесали, защото много желани и популярни Хотели на ранни записвания са давали цени с 1000-2000 по-добри за стая и след като се запълнят бързо бързо на 60-70 процента и хоп, цените стават приятно изтересни - демек скъпи Simple Smile
Аз гледах за Хайдарпаша, 2023-а буукнах седмица преди да отпътуваме и цената не беше мръднала... и не е мръднала чак до сега.
В момента е само 200 лева по-скъпо за фамилна стая за 4-ма...

Ранните бууквания изискват да си сигурен, че на тези дати ще си свободен, не трябва да си обвързан с други хора, роднини... ангажименти... както и отпуските /за тези, които са наети/ да са съгласувани с графика във фирмата и т.н.

# 122
  • Пловдив
Тази година мисля ,че няма да има толкова наплив за ранни резервации и сега хотелиерите пробват пазара и после ще свалят цените.Руснаците не ходят вече само в Турция.Много се насочиха към Египет,Тунис,Мароко и други места.

# 123
  • София
Пайн Бийч 80% руснаци, един ден до Папилон Айша ходих и там само руска реч, мениджърския екип намали, сервитьори рускоговорящи, рецепция може. Бъкано е с руснаци, не помня тия дни каква статистика четох, нещо като 14 млн руснаци са посетили Турция до август

# 124
  • Пловдив
valerko Чакаме твоя отзив за хотела.

# 125
  • София
valerko Чакаме твоя отзив за хотела.

...waiting, пече се, няма да се събере, към 1 декар е.

# 126
Здравейте,  заминавам скоро за Бодрум и се чудех каква валута да си  обменя за харчлък. Повече турски лири ли или може основно в долари? Или може би еврото е по-вървежно?
Спомням си навремето в Египет само с долари карахме, но в турски курорт не съм била.

# 127
В Бодрум това лято имаше цени в евро и в лири. Основно с лири плащахме.

# 128
  • Burgas, Bulgaria
Аз също пътувам  след няколко дни. 
Ще сменя 10-15 хиляди лири и си взимам картите .
Междинките нощувки са ни две ,през букинг са резервациите и ще ги плащаме на място с карта .

# 129
Върнахме се и ние период от 18.09 до 25.09 във Vonresort golden Coast . Полет от Варна с Емералд.
Полет Ок, без закъснения. Трансфер Ок. Полетът беше в 11.30 , към 15.30 бяхме в хотела. Бързо настаняване, обслужване на рецепция Ок. В 16.00 бяхме на басейна. Бях сама с три деца, е те се броят за възрастни някои де- на 20, 16 и 11. Стаята с двуетажното легло. За миг съжалих , че не резервирах фамилна с преходни стаи / с 500 лева беше отгоре цената/ , но крайна сметка така беше по Ок.
Само да кажа , че тук детето на 11 наистина е безплатно. Разликата между 3 възрастни и 3 възрастни и 1 дете е точно 380 лева.(самолетния билет)
Хотела пълен с немци и австрийци. Супер. Обслужване перфектно. Всички са , като пчелички, усмихнати. Усещането е, че хотела сякаш е празен, а всъщност пълен на 100 %. Плаж перфектен, пирс интересен и хубав, басейни Ок. Храна навсякъде по всяко време, вкусна, без морски дарове. Телешко, пилешко и риба по много начини. Алкохол не пия, нямам впечатления. Анимация Ок, вечерната доста интересна. Изкарахме си супер с децата.
Много съм доволна от камериерката, всеки ден сменяше чаршафи и хавлии. Много усмихната и отзивчива . Е имахме малък инцидент. Детето си оставило в леглото малка четка за коса, скъпа и нова, из чаршафите. И жената , като ги сменяла не е видяла, не че има как , четката отиде с мръсното бельо. Веднага като разбрахме на рецепция, при гестрелей. На другия ден в 9.00 беше намерена. Не ми се мисли колко купа чаршафи са преровили.
Атмосферата в хотела се промени, като дойдоха повече българи. Много сме невъзпитани само това ще кажа.
Доволни сме от хотела много за тези пари.
Ако има въпроси насреща съм.

# 130
Здравейте! Може ли мнение за TEZ Tours, доколко надеждни са? За момента те ми предлагат най-изгодна оферта за 2025 година, но нямам опит с тях. Благодаря предварително!

# 131
Здравейте! Може ли мнение за TEZ Tours, доколко надеждни са? За момента те ми предлагат най-изгодна оферта за 2025 година, но нямам опит с тях. Благодаря предварително!
Тез тур са един от силните туроператори в страната, резервирайте спокойно с тях.

# 132
  • Пловдив
Чакам цени за септември с автобус за хотел Делфин Палас Лара .След реновация цените колко ли ще скочат се питам🤔

# 133
Почивали сме 12 години с Тез тур в Анталия и винаги са били много точни.

# 134
Чакам цени за септември с автобус за хотел Делфин Палас Лара .След реновация цените колко ли ще скочат се питам🤔

Със самолет разликата между 2024 и 2025 е 4,35%. Нямам с автобус, но се съмнявам да е драстично повече като %

Сега пак загледах Паласа, че разликата с Империал не е за подценяване, та пак за сравнение да помоля от почивали и в двата хотела

Общи условия

Активация на акаунт