На море в Турция - тема 85

• 68 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Моля, дайте съвет! В събота заминаваме със самолет за Сиде (хотел на 20 км от курорта) и много ми се иска да посетим Land of Legends през деня - за лунапарка и влакчетата. От агенцията ни искат доста висока сума - 240 евро за двама, като току-що ми обясниха, че този сезон никой не се е записал за дневна екскурзия и ако няма група, цената за индивидуален трансфер излиза още по-солена. Ние тези близо 500 лева ги бяхме прежалили, но при това положение, не си струва. А на мен все пак много ми се иска да отидем, живот и здраве догодина ако съм бременна или с бебче, няма скоро да видя лунапарк Grinning Въпросът ми е има ли някой, който тази година е пътувал от района на Сиде до лунапарка с междуградски транспорт или шатъл от хотела, каква сума излиза? И има ли такива опции изобщо? Около 70 км ни е пътят в посока, а билетите като свободна продажба са 110 евро за двамата, т.е. бихме отделили още едни 50-100 за превоз.

# 106
  • Варна
Защо не проверите условия за частен трансфер?
Това, което видях пред входа на самия парк преди дни са таксита, бусчета точно от трансферните и автобус, но на Риксос, който е за техните хотели.
Потребителка във ФБ скоро беше писала, ле от Сиде са ходили и сменяли 2 автобуса.
Ние бяхме с коли.
За парка си купете онлайн билети, доста по-бързо върви опашката за вход за тях.

# 107
  • Финландия

Бихте ли подсказали как може да се стигне до съботния пазар в Лара от хотел Win Lara hotel and spa.

# 108
Здравейте! Търся хотел  на първа линия, с пясъчен плаж, плавен преход, кафемашина с капсули в стаята, вносен алкохол в  ол инклузива, забавления за деца, близо до селище, за да се разхождаме пеша, близо до летището, за да е кратък трансферът. Simple Smile
Моля, споделете вашия впечатления от 2024 г. Знам, че догодина може да е различно.
Благодаря! Simple Smile

# 109
В Лара, с що горе добър ценови диапазон е Nirvana Cosmopolitan, има машини във всички видове стаи. За Белек, за да се разходите трябва да хванете бусче за няколко спирки, за да излезнете от огромните голф игрища (мисля, че беше някакви дребни лири). Ela Excellence имат капсули в стаите на виличките, Papillon zeugma имат в Lake house - и в двата тези стаи са от 2-ри категории, т.е не са много по-скъпи от стандартните. Мисля, че и Барут хотелите в Сиде (като по-нормани цени) също имат машини в стаите. Дано не греша за последните за машините.
Всички имат забавления за деца, доста добър алкохол. Плавните преходи са проблем за повечето от хотели в Лара и Белек. За Барут в Сиде не мога да дам отзив
Здравейте! Търся хотел  на първа линия, с пясъчен плаж, плавен преход, кафемашина с капсули в стаята, вносен алкохол в  ол инклузива, забавления за деца, близо до селище, за да се разхождаме пеша, близо до летището, за да е кратък трансферът. Simple Smile
Моля, споделете вашия впечатления от 2024 г. Знам, че догодина може да е различно.
Благодаря! Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Ние в момента сме в Нирвана космополитън и да има кафемашини с капсули във всяка стая. Има голям аквапарк.
Няма много плавен подход към морето. Ако имате други въпроси питайте.
Да попитам и някой тази година за отзиви за Делфин Палас?
Набелязали сме го другата година и се надяваме да не сбъркаме в избора.
Благодаря!

# 111
  • Резерват "Северозапад"
В Делфин Палас сме в момента...догодина ще е тотално реновиран. Много добър хотел, почти без забележки.

# 112
Да помоля за сравнение между Делфините Палас и Империал. За лято 2024 избрахме Империал и обмисляме да се върнем. Предвид, че и двата Делфина ще са след реновация, почвам леко да се чудя. Но близостта на новия аквапарк май надделява за Империал. А и по снимки и Лунапарка ще е подновен, но ако някой е почивал и в двата, ще е супер да направи сравнение.

# 113
Да помоля за сравнение между Делфините Палас и Империал. За лято 2024 избрахме Империал и обмисляме да се върнем. Предвид, че и двата Делфина ще са след реновация, почвам леко да се чудя. Но близостта на новия аквапарк май надделява за Империал. А и по снимки и Лунапарка ще е подновен, но ако някой е почивал и в двата, ще е супер да направи сравнение.

Привет! Има ли вече оферти за 2025 със самолет от някоя агенция? Аз също съм набелязани тези 2 хотела, но ме интересуват и цените

# 114
  • Пловдив
В Делфин Палас сме в момента...догодина ще е тотално реновиран. Много добър хотел, почти без забележки.
Може и на лични да ми пратите ,каква цена платихте за него ?Каква стая изглед , за колко човека ,и какъв  транспорт ползвахте?
Благодаря,че се включихте !

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:21 от jb66

# 115
В момента сме в Турунч Резорт до Мармарис. Днес пристигнахме. Времето е страхотно. Гледките са невероятни.

# 116
  • Пловдив
Делфините винаги са били скъпи хотели.А с тези цени които видях ,че са качили някои агенции за Турция за лято 2025 г не ми се мисли.От година на година все по-скъпо.Дано малко ги коригират иначе ще имат още отлив на туристи.

# 117
Делфините винаги са били скъпи хотели.А с тези цени които видях ,че са качили някои агенции за Турция за лято 2025 г не ми се мисли.От година на година все по-скъпо.Дано малко ги коригират иначе ще имат още отлив на туристи.

Славейче, разликата спрямо тази година е 5-6%, а честно очаквах повече особено след като затваря за ремонт. Това за конфигурация 2+1 в стая с морска гледка

И ценово е като Белазура в Белек (поне за тази година бях сравнявала цените)

П.С. имам предвид цените на ранни, щото като гледах тази година май месец ми идваше двойно и отгоре

Мисис Тиги Уигли, Тез Тур са пуснали цени със самолет.

# 118
  • Варна
Делфините наистина са масовата цена за 25та с дете до 9.99.
Голямата разлика идва с деца 10-12.99, защото Делфините таксуват деца от 10г,  а почти всички останали хотели не.
Цените тази година не са много по-високи от миналата, но резервациите за 24та започнаха с по-висок % отстъпка. Делфините са една от малкото вериги, които и за 25та за момента предлагат 35%.
Чакам и аз цени за самолетните, но от Варна. Уж до 10тина дни ще ги имало и тях, а до тогава и повече хотели ще излязат.
Специално за Делфин делукс цената на ранни 24та и 25та би ми била със 150лв разлика за 7 нощувки, което не е уау увеличение.
Нашето дете обаче септември 25та ще е на 11 и тази верига за две лета поне е на стоп. Оставихме Турция за 1 ходене, но дори и началото на сезона ще е на 10 и пак не е оправдано.
Доста от хотелите миналата година стартираха с големи отстъпки (като доста обсъждания mylome) и съответно за тази година ценовата разлика е осезаема.
Аз имам подозрение, че дори и хотели с голям % отстъпки ще са тези с последно появили се цени, защото доста хора вече резервираха или ежедневно търсят, а има информация и за хотели, чиито цени от 1.10 ще скочат.
Предни години чак от тази дата скок не е имало до не говорим, че до преди 2 години на 1.10 все още дори нямаше цени.

slavei4e, интересно ми е, ако не Турция на къде би насочила близките си. Знам, че и ти търсиш за тях комплекси със забавления за деца.
За себе си знам, че вече се преориентирахте, но и фокуса без деца е различен. Ние макар и с дете оставихме Турция за 1 ходене вече, а не 2.

# 119
  • Пловдив
Турция е най-доброто за семейства с деца.За това и следя и запазвам за моите близки.А на мен лично ми омръзна и затова сменям дестинации ,но не съм я отписала.

Общи условия

Активация на акаунт