На море в Турция - тема 85

• 68 605
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Валерко, благодаря за сутрешното настроение!

# 151
Satisfied

Като чета valerko си мисля... гадно ли е да си на КЕТО и да тръгваш на почивка в Турция Animal Speak No Evil

# 152
  • София
Satisfied

Като чета valerko си мисля... гадно ли е да си на КЕТО и да тръгваш на почивка в Турция Animal Speak No Evil

Гадно е разбира се, другите пият 12 г.Чивас, а на тебе ти текат лигите.

# 153
  • Пловдив
Здравейте,

Знам, че Selectum family resort Side се коментираше доста преди реновацията, но не съм ви чела след това.

Понеже загледах хотела за предстоящата лятна почивка искам да попитам най вече за стандартната стая в основата сграда. Ние сме 3 възрастни и дете на 9 г. Гледах доста снимки, четох в сайта и не мога да разбера къде спи детето.
Ако някой е бил в такава моля за отзиви. Също и като цяло доволни ли сте от хотела като цяло.

# 154
Преди 7 часа минахме с кола ГКПП Малко Търново. Сигурно имаше 3 минути от българска страна и може би 10-на от турска. Все пак в това време купихме и HGS стикер точно на самия граничен пункт по това време, след полунощ.
Пътя на юг е песен с изключение на няколко етапа…
Не се разбира с каква скорост да се кара. Сменяхме се 2-3 пъти до сега. Граничаря ни каза, че можем да шофираме двамата, нямаме никаква връзка, нито пълномощни…
Минахме по моста на Дарданелите, красота е, после по крайбрежието… шофира се великолепно. Огромна разлика с автобуса, във всяко едно отношение… не усещаш пътя Simple Smile

# 155
  • Пловдив
Онекс са качили цена за 2025 г. Има и за Делфините.Цените са безбожно високи тази година за всички хотели.Май ще се правят компромиси или ще се чакат по хубави времена!!!

# 156
  • Burgas, Bulgaria
Лек път и ние потеглихме ,но съм преди Малко Търново още .

# 157
  • Варна
Здравейте, може ли да ми кажете как най-добре да резервирам почивка за 1 седмица за периода 26(27).10-2(3).11 за семейство 2+2(12&16г)? Гледам възможно най-на юг и в Букинг нашият хотел, в който сме били Kaya Side за 4 човека за седмица е 3500€.

С много големи резерви относно това дали ще става за плаж и къпане в море или басейн - освен ако не е отопляем. Много голямо съмнение за хотел с аквапарк , пързалки и забавления за тииновете. В периода 26(27).10-2(3).11  почти 90 % е затворено

# 158
Онекс са качили цена за 2025 г. Има и за Делфините.Цените са безбожно високи тази година за всички хотели.Май ще се правят компромиси или ще се чакат по хубави времена!!!
Направо съм в потрес. Гледах цените с полет от Варна, за нашето семейство, дори Ефталиите са над 6000 лв. Та сега се чудя Ефталия или Риксос в Египет? Joy

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:58 от Ерос

# 159
Здравейте,  записвам се за първи път в тази тема.
За първи път ще ходим в Турция на почивка ,  хотел Xeno eftalia от днес за утре и днес не успяхме да обменим пари ( турски лири ) дали има някъде в района където обменят левове в евро или лири ?

# 160
В Турция няма кой да ви вземе левовете..
Плащайте с карта Simple Smile

Като пътувахме от Малко Търново към Чанаккале, преди Хавса така яко мирише на овце, че все едно не си в колата, а в обора…

В Шериндже е лудница е мега скъпо…

# 161
  • София
Направо съм в потрес. Гледах цените с полет от Варна, за нашето семейство, дори Ефталиите са над 6000 лв. Та сега се чудя Ефталия или Риксос в Египет? Joy
Въобще не се чуди. Къде е Лом, къде е Лондон Simple Smile

# 162
Въобще не се чуди. Къде е Лом, къде е Лондон Simple Smile
[/quote
Роже, с ирония разбира се. Тази година се върнахме към Турция, защото миналата година  на децата не им допадна морския бриз в Египет. Сега обаче изборът им е да си останат във Варна на централния плаж или бриза в Египет.. Joy

# 163
Мола за мнения за GREEN MAX

# 164
Здравейте!Някой наскоро почивал в х-л Rubi Platinum,Алания дали може да сподели впечатления.Цените му на ранни записвания ми изглеждат приемливи.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт